ewelinka_m Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 yash napisał(a):no ja też już dostałam o dziwo :P ewelinka m, za roczną jest jakaś książka, a za półroczną to etui :P dzięki za odpowiedź :loveu: to chyba sobie wreszcie wezmę tą roczną :cool3: tylko jeszcze czy ciekawa ta książka Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A do mnie w końcu doszła ta nagroda za głosowanie - dwie bandanki :cool3: Upchnę je na bazarku :evil_lol: jakie glosowanie ? :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='BlackSheWolf']jakie glosowanie ? :eviltong:W plebiscycie Mam serce dla zwierząt ;) Quote
*Iza* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A może skończylibyśmy pisać posty pt." mam już nowego MP" i zaczeli pisać swoje odczucia na temat danego artykułu? To może ja zaczne. Mi w obecnym numerze "Mojego psa" (wrzesień 2007r.) najbardziej spodobał się artykuł Sukcesy czytelników na stronie 30. Ponieważ sama szkole swojego dorosłego psa ten artykuł dał mi takiego "kopa" . Dał mi wielką nadzieje ,że się uda go wyszkolić . Ta dziewczyna była w dużo gorszej sytuacji a się jej udało. Polecam ten artykuł wszystkim zdesperowanym , którzy załamują ręce na wybryki swojego psa. Warto się wziąć do pracy ,nawet będąc niedoświadczonym bo jeżeli włożymy w to całe serce to chodźby nie wiem co dopniemy celu. Quote
saya Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='*Iza*']A może skończylibyśmy pisać posty pt." mam już nowego MP" i zaczeli pisać swoje odczucia na temat danego artykułu? To może ja zaczne. Mi w obecnym numerze "Mojego psa" (wrzesień 2007r.) najbardziej spodobał się artykuł Sukcesy czytelników na stronie 30. Ponieważ sama szkole swojego dorosłego psa ten artykuł dał mi takiego "kopa" . Dał mi wielką nadzieje ,że się uda go wyszkolić . Ta dziewczyna była w dużo gorszej sytuacji a się jej udało. Polecam ten artykuł wszystkim zdesperowanym , którzy załamują ręce na wybryki swojego psa. Warto się wziąć do pracy ,nawet będąc niedoświadczonym bo jeżeli włożymy w to całe serce to chodźby nie wiem co dopniemy celu. zgadzam się :) jak dla mnie podnoszący na duchu, że nawet taki pies, mający tak okropne przejścia może dorównać innym, i to przy tak młodej osobie, podczas gdy ludzie dorośli nie mogą sobie poradzić z psami, które mieli od szczeniaka ;) Quote
*Iza* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 saya napisał(a):zgadzam się :) jak dla mnie podnoszący na duchu, że nawet taki pies, mający tak okropne przejścia może dorównać innym, i to przy tak młodej osobie, podczas gdy ludzie dorośli nie mogą sobie poradzić z psami, które mieli od szczeniaka ;) Otóż to. Jestem ciekawa jaka histroria będzie opisana w następnym numerze. Quote
bellatriks Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja jeszcze nie przeczytałam całego MP, ale bardzo podoba mi się ich akcja "Zerwijmy łańcuchy". Nie wiecie może czasem, czy osoby niepełnoletnie też bedą mogły wziąc w niej udział? I czy odbędzie się ona także w Łodzi? Quote
BlackSheWolf Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 bellatriks napisał(a):Ja jeszcze nie przeczytałam całego MP, ale bardzo podoba mi się ich akcja "Zerwijmy łańcuchy". Nie wiecie może czasem, czy osoby niepełnoletnie też bedą mogły wziąc w niej udział? I czy odbędzie się ona także w Łodzi? mam nadzieje, ze bedzie taka w Lodzi... moze tez bym sie wybrala. Quote
bellatriks Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 BlackSheWolf napisał(a):mam nadzieje, ze bedzie taka w Lodzi... moze tez bym sie wybrala. Ja bym koniecznie poszła:p Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 bellatriks napisał(a):Ja jeszcze nie przeczytałam całego MP, ale bardzo podoba mi się ich akcja "Zerwijmy łańcuchy". Nie wiecie może czasem, czy osoby niepełnoletnie też bedą mogły wziąc w niej udział? I czy odbędzie się ona także w Łodzi? ja też jestem wrazie czego gotowa, choć myślę, że kielce na te największe miasta się nie załapią :-( a szkoda, mp jeszcze nie mam bo komu by się chciało wyjść do kiosku :diabloti: jednak wolę prenumeratę :evil_lol: Quote
bellatriks Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Temat o akcji już jest, więc wszelkie dyskusje o niej proponuję przenieść właśnie tam - coby Moderator się nie czepiał. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77734 ;) Quote
Bewarka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Mam już od paru dni...cały oczywiście przeczytany! :p powiem szczerze, że nudne jakieś to pismo się robi...ale chyba najbardziej podobają mi się artykuły z serii "Wybierzemy ci psa"...no i jeszcze spodobało mi się to o wirtualnych adopcjach... Quote
JustynaJK Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 nudne wg mnie to było kiedyś, teraz są fajne artykuły i coraz lepsze fotki Quote
Bewarka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Może i tak...to może przez to, że nie lubię czytać tego, co już wiem...:cool3: i dlatego wydaje mi się, że coraz mniej informacji jest zawartych w MP :D Quote
JustynaJK Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 człowiek uczy się całe życie a nauka to wiedza powtarzalna;) Quote
Koma Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla: Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll: Quote
ewelinka_m Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Koma napisał(a):Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla: Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll: ja bym zeskanowała bez problemu, tyle, że krzyżówka uzupełniona :cool3: chyba, ze taką chcesz :roll: Quote
Koma Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja swoją też już wcześniej rozwiązałam :lol: Dlatego może być i uzupełniona, dla mnie bez różnicy! Byłabym bardzo wdzięczna! Quote
ewelinka_m Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Koma napisał(a):Ja swoją też już wcześniej rozwiązałam :lol: Dlatego może być i uzupełniona, dla mnie bez różnicy! Byłabym bardzo wdzięczna! to meila na pw poproszę ;) widzę że nawet nie dokończyłam krzyżówki :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Mam już nowy numer! :D Ale nie całkiem przeczytany...;) Quote
*Iza* Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 justys95 napisał(a):Mam już nowy numer! :D Ale nie całkiem przeczytany...;) Ciekawy? Chyba kupie ten numer. Quote
JustynaJK Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 i znów minął miesiąc :shake: Quote
*Iza* Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 JustynaJK napisał(a):i znów minął miesiąc :shake: Masz rację, strasznie czas leci. Quote
Bewarka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A wiecie, że nawet ciekawa była ta część, którą przeczytałam...:D zobaczymy, co z tą nieprzeczytaną :cool3: Bardzo podobał mi się artykuł różnych znanych ludzi (ze świata psów) o tym co najlepsze dla psa :) Quote
Waxy Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tak ja też mam nowy numer i macie racje czas leci szybko :roll:. I nawet w gazecie jest błąd, jak jest strona z wywiadem z Majewskim to w dolnym prawym rogu nad zdjęciem Luśki jest napisane kim jest Majewski i pisze że prowadzi program ''Szymon mówi Show'' :grin: ale pomyłka :razz: :diabloti: EDIT: W dziale pies by się uśmiał jest fajne zdjęcie xD :D Quote
Recommended Posts