Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yash napisał(a):
no ja też już dostałam o dziwo :P

ewelinka m, za roczną jest jakaś książka, a za półroczną to etui :P

dzięki za odpowiedź :loveu:
to chyba sobie wreszcie wezmę tą roczną :cool3:
tylko jeszcze czy ciekawa ta książka

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może skończylibyśmy pisać posty pt." mam już nowego MP" i zaczeli pisać swoje odczucia na temat danego artykułu?
To może ja zaczne.
Mi w obecnym numerze "Mojego psa" (wrzesień 2007r.) najbardziej spodobał się artykuł Sukcesy czytelników na stronie 30.
Ponieważ sama szkole swojego dorosłego psa ten artykuł dał mi takiego "kopa" . Dał mi wielką nadzieje ,że się uda go wyszkolić . Ta dziewczyna była w dużo gorszej sytuacji a się jej udało. Polecam ten artykuł wszystkim zdesperowanym , którzy załamują ręce na wybryki swojego psa.
Warto się wziąć do pracy ,nawet będąc niedoświadczonym bo jeżeli włożymy w to całe serce to chodźby nie wiem co dopniemy celu.

Posted

[quote name='*Iza*']A może skończylibyśmy pisać posty pt." mam już nowego MP" i zaczeli pisać swoje odczucia na temat danego artykułu?
To może ja zaczne.
Mi w obecnym numerze "Mojego psa" (wrzesień 2007r.) najbardziej spodobał się artykuł Sukcesy czytelników na stronie 30.
Ponieważ sama szkole swojego dorosłego psa ten artykuł dał mi takiego "kopa" . Dał mi wielką nadzieje ,że się uda go wyszkolić . Ta dziewczyna była w dużo gorszej sytuacji a się jej udało. Polecam ten artykuł wszystkim zdesperowanym , którzy załamują ręce na wybryki swojego psa.
Warto się wziąć do pracy ,nawet będąc niedoświadczonym bo jeżeli włożymy w to całe serce to chodźby nie wiem co dopniemy celu.

zgadzam się :) jak dla mnie podnoszący na duchu, że nawet taki pies, mający tak okropne przejścia może dorównać innym, i to przy tak młodej osobie, podczas gdy ludzie dorośli nie mogą sobie poradzić z psami, które mieli od szczeniaka ;)

Posted

saya napisał(a):
zgadzam się :) jak dla mnie podnoszący na duchu, że nawet taki pies, mający tak okropne przejścia może dorównać innym, i to przy tak młodej osobie, podczas gdy ludzie dorośli nie mogą sobie poradzić z psami, które mieli od szczeniaka ;)

Otóż to. Jestem ciekawa jaka histroria będzie opisana w następnym numerze.

Posted

Ja jeszcze nie przeczytałam całego MP, ale bardzo podoba mi się ich akcja "Zerwijmy łańcuchy".
Nie wiecie może czasem, czy osoby niepełnoletnie też bedą mogły wziąc w niej udział? I czy odbędzie się ona także w Łodzi?

Posted

bellatriks napisał(a):
Ja jeszcze nie przeczytałam całego MP, ale bardzo podoba mi się ich akcja "Zerwijmy łańcuchy".
Nie wiecie może czasem, czy osoby niepełnoletnie też bedą mogły wziąc w niej udział? I czy odbędzie się ona także w Łodzi?

mam nadzieje, ze bedzie taka w Lodzi... moze tez bym sie wybrala.

Posted

bellatriks napisał(a):

ja też jestem wrazie czego gotowa, choć myślę, że kielce na te największe miasta się nie załapią :-(
a szkoda, mp jeszcze nie mam bo komu by się chciało wyjść do kiosku :diabloti:
jednak wolę prenumeratę :evil_lol:

Posted

Mam już od paru dni...cały oczywiście przeczytany! :p powiem szczerze, że nudne jakieś to pismo się robi...ale chyba najbardziej podobają mi się artykuły z serii "Wybierzemy ci psa"...no i jeszcze spodobało mi się to o wirtualnych adopcjach...

Posted

Może i tak...to może przez to, że nie lubię czytać tego, co już wiem...:cool3: i dlatego wydaje mi się, że coraz mniej informacji jest zawartych w MP :D

• 2 weeks later...
Posted

Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla:
Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll:

Posted

Koma napisał(a):
Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla:
Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll:

ja bym zeskanowała bez problemu, tyle, że krzyżówka uzupełniona :cool3:
chyba, ze taką chcesz :roll:

Posted

Koma napisał(a):
Ja swoją też już wcześniej rozwiązałam :lol: Dlatego może być i uzupełniona, dla mnie bez różnicy! Byłabym bardzo wdzięczna!

to meila na pw poproszę ;)
widzę że nawet nie dokończyłam krzyżówki :evil_lol:

Posted

A wiecie, że nawet ciekawa była ta część, którą przeczytałam...:D zobaczymy, co z tą nieprzeczytaną :cool3: Bardzo podobał mi się artykuł różnych znanych ludzi (ze świata psów) o tym co najlepsze dla psa :)

Posted

Tak ja też mam nowy numer i macie racje czas leci szybko :roll:. I nawet w gazecie jest błąd, jak jest strona z wywiadem z Majewskim to w dolnym prawym rogu nad zdjęciem Luśki jest napisane kim jest Majewski i pisze że prowadzi program ''Szymon mówi Show'' :grin: ale pomyłka :razz: :diabloti:
EDIT: W dziale pies by się uśmiał jest fajne zdjęcie xD :D