Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam maila:

Proszę pani numer sierpniowy nadaliśmy pierwszy raz z urzędu pocztowego w Krakowie dnia 17 lipca. Zgłosiliśmy reklamację na poczcie i czekamy na odpowiedź w jakim terminie dokładnie egzemplarze zostały przekazane do wysyłki. Prosimy o kontakt gdyby egzemplarz nie dotarł do 2 sierpnia.

Zobaczymy czy w ciągu 3 dni dojdzie :mad:

Posted

betty.la.fea napisał(a):
dostałam maila:

Proszę pani numer sierpniowy nadaliśmy pierwszy raz z urzędu pocztowego w Krakowie dnia 17 lipca. Zgłosiliśmy reklamację na poczcie i czekamy na odpowiedź w jakim terminie dokładnie egzemplarze zostały przekazane do wysyłki. Prosimy o kontakt gdyby egzemplarz nie dotarł do 2 sierpnia.

Zobaczymy czy w ciągu 3 dni dojdzie :mad:

tez dostałam teraz meila
zobaczymy do 2go:cool1:

Posted

A tak swoją drogą , czy oni nie powinni wysyłać tego wcześniej? Skoro numer w kiosku ukazał się 18.07 to powinni conajmniej 3-4 dni wcześniej wysyłaś jak wiedzą ,że takie problemy są.

Posted

no właśnie, ja też nie dostałam jeszcze prenumeraty.. cho-le-ra! >_<

nie piszę im narazie maila, ale napiszę 2 lub 3 sierpnia w takim razie.. :/

Posted

Mnie nie chodzi o te ich konkursy, jakoś specjalnie nie przeszkadzają mi też kilkudniowe opóźnienia, ale tym razem to już jest ponad 2 tygodnie, no ile można czekać na gazetę:angryy: !

Posted

Ja im nawet nie napisałam, o ale przepraszam bardzo, dwa tygodni to już "lekka" przesada:angryy: Mogę poczekać na moją gazetę kilka dni, nawet tydzień niech będzie, ale dwa! :shake: