Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grrrond napisał(a):
Napiszcie proszę jakie wyniki krzyżówki...bo gazeta zafoliowana więc nie zajrzę w kiosku, a prenumerata jeszcze nie doszła...

Już piszę:

Żaneta Pawlak, Aleksandra Świercz, Agata Korytkowska, Katarzyna Wich, Agata Wesołowska, Anna Dziak, Dominika Świetlik, Marian Kruszyński,Małgorzata Tomaszewska, Monika Malangiewicz

Ja też kiedyś wysłałam krzyżówkę ale nie wygrałam:placz: .

Posted

*Iza* napisał(a):
Już piszę:

Żaneta Pawlak, Aleksandra Świercz, Agata Korytkowska, Katarzyna Wich, Agata Wesołowska, Anna Dziak, Dominika Świetlik, Marian Kruszyński,Małgorzata Tomaszewska, Monika Malangiewicz

choleeeera... już myślałam, żę zgarnę smyczkę... dzieki wielkie za listę osób..

Posted

grrrond napisał(a):
choleeeera... już myślałam, żę zgarnę smyczkę... dzieki wielkie za listę osób..

Nie ma za co. Ja kiedyś też wysłałam na takiej super kartce :cool3: no i nic nie wyszło.:placz:

Posted

justys95 napisał(a):
No ja też wysłałam SMSka i nic...:(

Podoba mi się ten dodatek do gazety. Ale się zdziwiłam,że w Hotelu Gołąbiewskim przyjmują z psami:crazyeye: . W ogóle to to jest pomocnik w przekonywaniu rodziców na psa. Na argument:
A co zrobimy z nim gdy pojedziemyna wczasy? Odpowiemy: Zabierzemy go ze sobą!

Posted

Ma ktoś nr.06/2005 ??? To mógłby mi ktoś zeskanować (ew. zrobić zdjęcie-dobrej jakości) strony w której fotograf radzi? pliss...mam ten numer, ale między innymi przez psa, nie da się przeczytać tej strony...jest roztargana :roll:a jeśli jest ktoś taki miły, to może mi jeszcze zeskanować rady z nr. 05/2005 i wywiad z nr. 04/2005 bodajże... :oops: A i jeszcze (jeśli można) to stronę 66 i dalej (strone 68 już nie trzeba) z nr. 03/2005 "Kadrujemy pod okiem fachowca" i z nr. 02/2005 bo nie wiem co tam napisał Maciej Kłoś...:oops: no i jakby ktoś był tak miłosierny (w co nie wierzę) to można by mi zeskanować temat o śnieżnych zdjęciach z nr. 1/2005 :lol:

Posted

justys95 napisał(a):
Ma ktoś nr.06/2005 ??? To mógłby mi ktoś zeskanować (ew. zrobić zdjęcie-dobrej jakości) strony w której fotograf radzi? pliss...mam ten numer, ale między innymi przez psa, nie da się przeczytać tej strony...jest roztargana :roll:a jeśli jest ktoś taki miły, to może mi jeszcze zeskanować rady z nr. 05/2005 i wywiad z nr. 04/2005 bodajże... :oops: A i jeszcze (jeśli można) to stronę 66 i dalej (strone 68 już nie trzeba) z nr. 03/2005 "Kadrujemy pod okiem fachowca" i z nr. 02/2005 bo nie wiem co tam napisał Maciej Kłoś...:oops: no i jakby ktoś był tak miłosierny (w co nie wierzę) to można by mi zeskanować temat o śnieżnych zdjęciach z nr. 1/2005 :lol:

Justys ewentualnie jutro najpóźniej po weekendzie mogę zeskanować wszytko jeśli chce Ci się tyle czekać nie ma problemu :cool3:
*Iza* napisał(a):

ja kiedyś kiedyś wygrałam książkę :evil_lol:

ah szkoda moje zdjęcia się też nie pokazały, ale może w następnym trzeba wierzyć..

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Justys ewentualnie jutro najpóźniej po weekendzie mogę zeskanować wszytko jeśli chce Ci się tyle czekać nie ma problemu :cool3:
Ależ ja poczekam...:cool3: dzięki bardzo! :loveu: no bo kurka nie mam wszystkich numerów, a na niektórych nic nie widać...:cool3:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ciągle nie dostałam prenumeraty... :shake: jak myślicie- pisać maila?

U mnie też nic:mad: :shake: 3 tyg czekam na książke i na prenumerate teraz będzie 4 tydz. :placz:

Posted

spróbujcie napisać meila,ewentualnie zadzwonić do redakcji,
jak zamawiałam kiedyś prenumeratę również nie dostałam prezentu, wtedy książki, okazało się, że zaginęła na poczcie;/ ale wysłali nową, spróbujcie napisać nie zaszkodzić spytac

Posted

ewelinka_m napisał(a):
spróbujcie napisać meila,ewentualnie zadzwonić do redakcji,
jak zamawiałam kiedyś prenumeratę również nie dostałam prezentu, wtedy książki, okazało się, że zaginęła na poczcie;/ ale wysłali nową, spróbujcie napisać nie zaszkodzić spytac

Masz racje trzeba będzie napisać ;) musze tylko meila wyszukać :cool1:

Posted

Ja kiedyś zamówiłam numery archiwalne z PP. Czekałam, czekałam i nic. Wiec zadzwoniłam i wysłali ponownie. Tak samo miałam gdy przez telefon zamawiałam książkę w Galaktyce. Ale to dlatego, że w jednym województwie są dwie takie same miejscowości przy Wrocławiu, tylko, ze inne gmini więc listonosze się mylą.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ciągle nie dostałam prenumeraty... :shake:

ja też ciągle czekam, winę zwalałam na pocztę, ale w takiej sytuacji sama nie wiem co myśleć:roll: