e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bellatriks napisał(a):Ewa: no, niektóre już rozdają za darmo:razz: Tylko niestety takie niepsie. :roll: ee tam psie tez:eviltong: w realu w zoologu mini gazetka o psach :eviltong: i za darmoszke:eviltong::evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 evaxon napisał(a):ee tam psie tez:eviltong: w realu w zoologu mini gazetka o psach :eviltong: i za darmoszke:eviltong::evil_lol: oo... nie wiedziałam. Ja tylko znałam "Metro", "Metropol" i "Echo Miasta" :lol: a ciekawa chociaż ta gazetka z zoologa? :cool3: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bellatriks napisał(a):oo... nie wiedziałam. Ja tylko znałam "Metro", "Metropol" i "Echo Miasta" :lol: a ciekawa chociaż ta gazetka z zoologa? :cool3: hehe nie pamietam jakis czas temu ja wzielam odruchowo :evil_lol: z 4 strony moze miala:evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 evaxon napisał(a):hehe nie pamietam jakis czas temu ja wzielam odruchowo :evil_lol: z 4 strony moze miala:evil_lol: hoho, no to się naczytałaś, nie ma co:evil_lol: Quote
siekowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Chodzi o gazetę "Cztery łapy" :razz: http://www.cztery-lapy.pl/index.php Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='asik89']Chodzi o gazetę "Cztery łapy" :razz: http://www.cztery-lapy.pl/index.php hmm.. szczerze mówiąc nigdy się z nią nigdzie nie spotkałam... Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='asik89']Chodzi o gazetę "Cztery łapy" :razz: http://www.cztery-lapy.pl/index.php o tak tak chodzi o ta gazetke :p Quote
ewelinka_m Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ukazało się czyjeś ze zdjęć na konkurs jak wam się podobam ? :cool3: a co dają tym razem do prenumeraty? Quote
*Iza* Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ewelinka_m napisał(a):ukazało się czyjeś ze zdjęć na konkurs jak wam się podobam ? :cool3: a co dają tym razem do prenumeraty? Właśnie..ja również jestem ciekawa obu kwesti..:cool3: Quote
siekowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 "Cztery łapy" jest zawsze w takich sklepach jak np.Kakadu.Do rocznej prenumeraty jest miska z logiem MP a półrocznej zabawka hamburger więc ja jeszcze będe czekać. Quote
Bewarka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Miska fajna (z nierdzewki chyba :lol:) ale gdyby odlepili ten napis "Mój pies" więcej osób by zechciało zamówić prenumeratę...:D Quote
*Iza* Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 asik89 napisał(a):"Cztery łapy" jest zawsze w takich sklepach jak np.Kakadu.Do rocznej prenumeraty jest miska z logiem MP a półrocznej zabawka hamburger więc ja jeszcze będe czekać. Ja również poczekam.. Quote
basia bonnie Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 te "cztery łapy" kiedyś były za darmo..dalej są? :roll: Quote
Bewarka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):te "cztery łapy" kiedyś były za darmo..dalej są? :roll: Ja nigdy niej nie miałam w ręku...:roll: ale Niki tam była podobno :p gdy szukała domku to była ogłaszana... Quote
tylko psy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 cześć dopiero teraz zawędrowałam na ten wątek. Ja też mam prenumerate "Mojego Psa" (obecnie półtoraroczną, a wcześniej miałam roczną):):) Quote
siekowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):te "cztery łapy" kiedyś były za darmo..dalej są? :roll: Pewnie tak bo to jest taka mini gazetka :) Miałam ze 3 numery w rękach ale dosyć dawno temu. Quote
Atena Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 "Cztery łapy" za darmo ;) Jednak nikt tego nie bierze. Nie mam jeszcze MP ale widzę, ze jest konkurs SMS'owy, ale nie wysyłam, bo żal mi 2,5zł na etui :P Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Atena napisał(a):"Cztery łapy" za darmo ;) Jednak nikt tego nie bierze. Nie mam jeszcze MP ale widzę, ze jest konkurs SMS'owy, ale nie wysyłam, bo żal mi 2,5zł na etui :P oo wypraszam sobie ... ja raz wzielam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 evaxon napisał(a):oo wypraszam sobie ... ja raz wzielam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja bym chętnie wzięła:razz: Żeby jeszcze tylko to pod moim domem rozdawali :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bellatriks napisał(a):a ja bym chętnie wzięła:razz: Żeby jeszcze tylko to pod moim domem rozdawali :evil_lol: :evil_lol: no masz racje:cool3: no dziewczeta chwalic sie qtorej psiak w MP sie znalazl :cool3:( chodzi mi o konkurs ) Quote
siekowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja to całkiem o tej gazetce zapomniałam a tak to też bym brała :lol: "Mój pies" chyba przestaje mi się podobać. Quote
Agnisia =) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: no masz racje:cool3: no dziewczeta chwalic sie qtorej psiak w MP sie znalazl :cool3:( chodzi mi o konkurs ) Mojego nie ma :roll: ale te, które wygrały są rzeczywiście lepsze niż moje :cool1: Quote
Atena Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja mogłam wysłać, Berny w tym numerze mają wzięcie:razz: Quote
Recommended Posts