Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']Tu nie chodzi jakoś nawet o brak czasu, ale ja kupię, przeglądnę, rzucę, i leży.. :lol: Czasem jak mnie weźmie to poczytam kilka artykułów:evil_lol:
mnie tak bierze dopiero po kilku latach:evil_lol: :D

Posted

Jak dla mnie, na ta chwilę to nie ma wielu ciekawych artykułów-może później sie przydadzą, ale jednych interesuje to, a drugich co innego- ja np. ciesze sie z artykułów o rasach, tym bardziej spanielu, porady weterynarzy, porady szkoleniowców, porady w pielęgnacji. a czasem jakieś ciekawostki itd. jak np. w tym nr. artykuł o miniaturkach. Najlepiej zobacz sobie na spis treści: http://www.psy.pl/archiwum/?N=68

Posted

Ja też mam nowy nr...tylko przeglądnęłam, ale muszę się pochwalić, że od roku czytam "czynnie" czyli każdy artykuł (nawet jak mnie nie ciekawi ;))

Posted

Cambel napisał(a):
A ja nie lubię czytać na siłę, ale często mi się to zdarza, bo jak już coś czytam, to od deski do deski :lol:

ja nie lubie czytać, lektury jak jakies nudne to omijam jakieś dialogi albo coś xD albo czytam co 5 linijke :D ;)

Posted

Frytela napisał(a):
ja nie lubie czytać, lektury jak jakies nudne to omijam jakieś dialogi albo coś xD albo czytam co 5 linijke :D ;)

No ja tez tak robię, a potem i tak wiem o co chodzi :cool3:

Posted

[quote name='Cambel']A ja nie lubię czytać na siłę, ale często mi się to zdarza, bo jak już coś czytam, to od deski do deski :lol:
A ja w ogóle nie czytam...nawet jak to lektura to przeczytam połowe książki (czyli do momentu kiedy staje się nudna ;)) ale z MP jest inaczej, bo jakoś chce mi się czytać to co nie chcę czytać...:D pewnie dlatego, bo jest krótkie :)

PS:A to etui nadmuchiwane to chyba na komóre, żeby sie w morzu nie zamoczyła :lol: jeśli w ogóle mój big telefon tam wejdzie :D i o ile zamówie prenumerate, co graniczy z cudem

Posted

Ja z prenumeratą czekam na ciekawe okazje XD
A co do ksiazek, to ja dużo czytam- ksiazki, gazety, artykuły w necie po polsku i po angielsku. Teraz musze zapisać się do biblioteki poblicznej, tylko czekam, az siosttra wyrobi sobie dowód to na nią będe ksiażki brała :)

Posted

Ja mam za małą bibliotekę i wolą prenumerować jakieś czasopisma których nikt nie czytać, zamiast kupować literaturę specjalistyczną, co zapewne rozwijałoby wiedze i zainteresowania wielu osób, gdyby miały o nich dostęp :/
Wiele osób nie czyta książek, bo nie trafiły na takie które by ich zainteresowały, które by ich wciągnęły. W mojej bibliotece jest coraz mniej interesujących mnie książek, a tak to wchodzę se na biblionetke, szukam książkę danego rodzaju, czytam recenzje, czytam opinie, co mnie zainteresuje to idę, wyporzyczam, czytam. Tylko, że w szkolnej jest mało takich książek. W przyszłym roku mam zamiar przeczytać całą serie Ann Rice o wampirach :evil_lol: