Bewarka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 bellatriks napisał(a):No a ja tak z ciekawości policzyłam, bo tak to wydaje się, że to strasznie dużo forsy:evil_lol: no dobra...no to 6 lat! (ok. 45 zł. :evil_lol:) Quote
Błyskotka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cambel napisał(a):Dlaczego tak wnioskujesz? Jak dla mnie jest ok, tylko cenę podnieśli...Ale to 60 gr róznicy. Kiedyś było więcej ciekawszych artykułów do poczytania. Mogliby zrobić coś z tymi dodatkami. Nie każdy chce płytę czy książkę i chce za nią płacić. Quote
yash Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ja prenumeruje, zamowilam chyba 2 mies. temu z zabawka - kroliczkiem :P bylo jeszcze z flexi, ale nie chcialam, bo mam juz smycz automatyczna flexi Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Błyskotka napisał(a):Kiedyś było więcej ciekawszych artykułów do poczytania. Mogliby zrobić coś z tymi dodatkami. Nie każdy chce płytę czy książkę i chce za nią płacić. Z tym to akurat się zgodzę, powinno być chociaz coś takiego, że można kupić gazetę bez dodatku... :roll: Quote
invictus hilaritas Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 czy moze mi ktos podac mail do miesiecznika moj pies?? jestem slepa i nie widze.. nie dostalam jeszcze gazetki .. moze poczta gdzies ja zapodziala? :( Quote
bellatriks Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='invictus hilaritas']czy moze mi ktos podac mail do miesiecznika moj pies?? jestem slepa i nie widze.. nie dostalam jeszcze gazetki .. moze poczta gdzies ja zapodziala? :( mojpies@wprost.pl Quote
ewelinka_m Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='invictus hilaritas']czy moze mi ktos podac mail do miesiecznika moj pies?? jestem slepa i nie widze.. nie dostalam jeszcze gazetki .. moze poczta gdzies ja zapodziala? :( możesz też napisać do osoby odpowiedzialnej za prenumeraty: k.klosiewicz@wprost.pl oraz na tego meila co bellatriks podała Quote
invictus hilaritas Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 wczoraj napisalam , wysla mi ponownie gazetke.. Quote
Rybka_39 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Wiecie co..dlaczego w Moim psie jak opisuja jakaś rasę, zawsze do akcesori dla psa dodają łancuszek zaciskowy i obrożę zaciskową...nigdy nie ma szelek i zwykłej obrozy chyba ze dla malenkiego pieska..... Quote
*Iza* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Rybka_39 napisał(a):Wiecie co..dlaczego w Moim psie jak opisuja jakaś rasę, zawsze do akcesori dla psa dodają łancuszek zaciskowy i obrożę zaciskową...nigdy nie ma szelek i zwykłej obrozy chyba ze dla malenkiego pieska..... Może ktoś im narzuca , takie akcesoria. Biznes to biznes Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 właśnie powinni zrobic gazetke z dodatkiem i bez do wyboru a nie naurzac ludziom wybrany dodatek... a propo tych ciekawych artukułow to się zgadzam ostatnio jakoś ich malutko Quote
Atena Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale jednak biora kase za reklame, co też się liczy - choc z drugiej strony mogliby poprostru podac nazwę produktu tylko np. "obroza skórzana" bez przykładów. PS: Ja używam łańcuszka zaciskowego ;) Jeden z moich psów nie moze nosić obrozy skórzanej, poza tym na zacisku, jest tylko na spacerze. Quote
gabryska Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ponoć jest :] ale różnie z tym (niestety) bywa... Quote
invictus hilaritas Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no ladnie a ja czekam na poprzedni nr bo nie doszedl jeszcze do m nie.. :( Quote
Rybka_39 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A w numerze czerwcowym nie moglam ścierpiec tego artykułu o róznych metodach szkolenia....:shake: A mam pytanie bo ja nie kupuje czynnie Moj pies tylko co jakis czas..ostatnio udało mi sie 3 pod rząd kupić..co ile wychodzi numer z jakimś dodatkiem?:cool3: Quote
siekowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='justys95']Jutro jest nowy nr? czy mi sie zdaje...[/quote] a no w kalendarzu piszą,że jutro :) Quote
Dagusia1992 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 tak w kalendarzu piszą że jutro więc chyba jutro będzie xD a co do tych prezentów to rzadko są Quote
Atena Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Prezenty są zazwyczaj na święta, ale jak chcesz na jakieś trafiać to poprostu co miesiąc sprawdzaj na stronie ;) Quote
grrrond Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Musze pamietac, ze mam prenumerate, bo zaraz jutro z rana polece głupia do kiosku i kupię z przyzwyczajenia! :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cambel napisał(a):O, a ja już mam :cool3: To ja też zaraz wyskoczę dokiosku i kupię:cool3::cool3: Choć w domu leży jeszcze ostatni numer "Mój Pies" i "Przyjaciel pies", praktycznie nie przeczytane:evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja też zaraz wyskoczę dokiosku i kupię:cool3::cool3: Choć w domu leży jeszcze ostatni numer "Mój Pies" i "Przyjaciel pies", praktycznie nie przeczytane:evil_lol::evil_lol: U mnie tak samo :evil_lol::evil_lol: Muszę to nadrobić. Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cambel napisał(a):U mnie tak samo :evil_lol::evil_lol: Muszę to nadrobić. Ha ha, myślałam, że tylko ja tak mam:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts