shangri_la Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ja tez juz przeczytalam, caly :oops: :evil_lol: pozdrawiam Quote
grrrond Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 widział ktoś dzisiaj PP w kiosku? bo ja jeszcze nie wychodzilam i nie wiem czy mam kase zabierac?;) Quote
bellatriks Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ja w tym miesiącu po raz pierwszy w życiu dostałam MP na czas!:multi::multi::multi::multi: Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Na pierwszych stronach gazety pisze o łódzkiej wystawie i młodych prezenterach w tym Danucie Ożarowskiej która wystawiała pudelka. Wiecie kto to taki? Nasza Reyes dogomaniacka ;) Quote
Guest Reyes Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Rybc!a napisał(a): Nasza Reyes dogomaniacka ;) Ty to kochana osoba jesteś :oops: :loveu: :oops: Quote
Bewarka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Domyśliłam się....;) sławni ci nasi dogomaniacy....:D Quote
Rybc!a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 *Iza* napisał(a):Właśnie zastanawiam się nad prenumeratą MP Ja zamówiłam, myślę, że się opłaca. Roczna prenumerata kosztuje 48zł, więc dwa numery są darmowe i na dodatek dostaje się świetny prezent, ja np. dostałam smycz automatyczną Flexi i jestem bardzo zadowolona! Quote
Korenia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Rybc!a napisał(a):Ja zamówiłam, myślę, że się opłaca. Roczna prenumerata kosztuje 48zł, więc dwa numery są darmowe i na dodatek dostaje się świetny prezent, ja np. dostałam smycz automatyczną Flexi i jestem bardzo zadowolona! Ja właśnie żałuję, że z flexi nie zamówiłam - teraz czekam, aż kolejna się ukaże :evil_lol: Co do sławnych dogomaniaków - Emisia Hebulki zajęła pierwsze miejsce w fotkach miesiąca :cool3: :multi: Quote
*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ja mam smycz flexi w domu , więc mi nie jest potrzebna :). Natomiast koszulka jakoś nie przemawia do mnie. Quote
Guciek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale oszczędzasz i masz więcej pieniędzy na Yorka ;) Quote
*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Gucio napisał(a):Ale oszczędzasz i masz więcej pieniędzy na Yorka ;) Oszczędzam , to prawda:lol: . Ale w tej gazecie piszą często fajne artykuły. A po za tym to ..dostane tą prenumerate na dzień dziecka(chyba :evil_lol: ) Quote
Guciek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale przy prenumeracie właśnie się oszczędza chyba ;-) ja tam nie wiem, w kiosku odkłądam, ale: Rybc!a napisał(a):Roczna prenumerata kosztuje 48zł, więc dwa numery są darmowe i na dodatek dostaje się świetny prezent A skoro już Flexi masz to możesz zanieść do schroniska, tam się na pewno przyda... Quote
*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Gucio'] A skoro już Flexi masz to możesz zanieść do schroniska, tam się na pewno przyda... Żle się wyraziłam. Ja mam w domu flexi i nie zamierzam zamawiać prenumeraty z tym prezentem. A co do schronisk-kupiłam dawno temu jedzenie-saszetki peedigre ,nie daje to mojemu psu , bo wymiotował kiedyś.Zostały mi jeszcze trzy,niestety nie mam co z tym zrobić(schronisko jest dość daleko).A nie chce żeby się zepsuło. Quote
Guciek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 *Iza* napisał(a):Żle się wyraziłam. Ja mam w domu flexi i nie zamierzam zamawiać prenumeraty z tym prezentem. A co do schronisk-kupiłam dawno temu jedzenie-saszetki peedigre ,nie daje to mojemu psu , bo wymiotował kiedyś.Zostały mi jeszcze trzy,niestety nie mam co z tym zrobić(schronisko jest dość daleko).A nie chce żeby się zepsuło. Nie, to Ty mnie nie zrozumiałaś. Na prenumeracie oszczędzisz, skoro koszulki nie chcesz to możesz wybrać DRUGĄ Flexi, którą dostaniesz free, i tą za free możesz razem chociażby POCZTĄ wysłać do schroniska ;) . Albo najlepiej wejdź na PSY W POTRZEBIE tu na dogo i zobacz ile osób potrzebuje artykułów dla podopiecznych z ulicy/schronisk itp. Albo jakoś sobie wziąść prenumeratę bez prezentu. Albo latać do kiosku :cool3: Quote
Korenia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 *Iza* napisał(a):Ja mam smycz flexi w domu , więc mi nie jest potrzebna :). Natomiast koszulka jakoś nie przemawia do mnie. Też mam dokładnie 2, ale 3 też sie przyda. Quote
*Iza* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Gucio napisał(a):Nie, to Ty mnie nie zrozumiałaś. Na prenumeracie oszczędzisz, skoro koszulki nie chcesz to możesz wybrać DRUGĄ Flexi, którą dostaniesz free, i tą za free możesz razem chociażby POCZTĄ wysłać do schroniska ;) . Albo najlepiej wejdź na PSY W POTRZEBIE tu na dogo i zobacz ile osób potrzebuje artykułów dla podopiecznych z ulicy/schronisk itp. Albo jakoś sobie wziąść prenumeratę bez prezentu. Albo latać do kiosku :cool3: Ahaaaa,rozumiem :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Albo wystawić na bazarku z przeznaczeniem na jakąś sierotkę;) Ja właśnie zamówiłam prenumeratę z Flexi i jest super, akurat mi z rozmiarem utrafili:evil_lol: Jedyne, co szkoda, to to, że kiedyś wszystkie zdjęcia miesiąca dostawały w nagrodę aparat, a teraz tylko zdjęcie roku... Quote
Ania&Psy Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Teraz jest możliwość zamówienia prenumeraty z Flexi? bo na ich stronie książka albo koszulka... nie mam aktualnego numeru, więc jak by mi ktoś mógł rozjaśnić sytację :razz: Quote
ulvhedinn Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Zamówiłam w zeszłym miesiącu... teraz chyba jest z koszulką:roll: Quote
Sonix Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mozna sobie wybrac prezent...Trzeba tylko zaprenumerować przez internet,a nie wyciąc z gazety. Quote
Recommended Posts