grrrond Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Taka nielegalna sprzedaż jest też przy Grójeckiej w Warszawie :cool3: Quote
siekowa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a nie wiecie może jak to jest z tym kącikem adopcyjnym w gazecie?czy oni wybierają psy szukające domu z psy.pl czy poprostu trzeba do nich napisać?bardzo mi zależy aby pokazać tam Księcia któremu nie wiadomo ile miesięcy zycia pozostało Quote
invictus hilaritas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 nalezy do nich napisac i to szybko bo maja duzo psow i sie czeka czasami 2/3 miesiace na to by pies byl w gazecie.. Quote
invictus hilaritas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 tu masz mail do sekretarza redakcji m.ciszewska@wprost.pl Quote
Cyraneczka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 justys95 napisał(a):no...:p wcześnie jakoś...:) Wcześnie, ale tak jak zapowiedzieli w kalendarzu. Ale jaką cenę mają :mad: . Żadnego dodatku a cena o 60 gr wyższa. Chyba im się coś pogorszyło skoro podnieśli cenę :razz: . Quote
Bewarka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No ja właśnie się bardzo zdziwiłam, bo ide sobie do kiosku, wyjmuje 5 zł. daje i czekam na reszte a ta mi mówi, że kosztuje 5,40!!! :-o dobrze, że wzięłam więcej kasy ze sobą...:roll: Quote
ewelinka_m Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cyraneczka napisał(a):Wcześnie, ale tak jak zapowiedzieli w kalendarzu. Ale jaką cenę mają :mad: . Żadnego dodatku a cena o 60 gr wyższa. Chyba im się coś pogorszyło skoro podnieśli cenę :razz: . Również mnie to zdziwiło, zazwyczaj mówili o podwyżce, a gazeta coraz droższa się robi;/ Ale za to jakie proste konkursy :cool3: wygrał ktoś coś w tym miesiącu?:cool3: Quote
ulvhedinn Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Słuchajcie, czy wiecie jak sprawdzić, czy dotarło potwierdzenie prenumeraty? Wysłałam skan z banku, ale nie wiem czy doszedł... A zależy mi na prezencie. Quote
ewelinka_m Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='ulvhedinn']Słuchajcie, czy wiecie jak sprawdzić, czy dotarło potwierdzenie prenumeraty? Wysłałam skan z banku, ale nie wiem czy doszedł... A zależy mi na prezencie. Spróbuj napisać meila do Pani, która zajmuje się działem prenumerat, ja zawsze do niej wrazie co pisze :cool3: a meil :k.klosiewicz@wprost.pl Pani si nazywa Katarzyna Kłosiewicz Quote
Korenia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja też się zdziwiłam ... :angryy: Musiałam się wracać do domu, bo jak zwykle wzięłam 5 zł, a tu doopa :angryy: Quote
Iza. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja miałam dzisiaj kupić ale nie wiem jakim cudem wybrałam się z domu bez portfela :/ , tak wiec dopiero jtro sobie poczytam :). Quote
bellatriks Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A ja czekam na prenumerate:eviltong: więc nie musze siem artwic o jakies 60gr wiecejxD Quote
ewelinka_m Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 bellatriks napisał(a):A ja czekam na prenumerate:eviltong: więc nie musze siem artwic o jakies 60gr wiecejxD Mi się właśnie skończyła 2 numery temu i czekam na jakiś fajny gratis :eviltong: Chyba zamówie z tym numerem, książka nawet fajna się wydaje ma ktoś taką?:cool3: Quote
grrrond Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 szkoda tylko, że york rasą główną.... nie to, że coś do nich mam, ale wolałabym poczytać o jakichś mało znanych rasach... Quote
Korenia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 grrrond napisał(a):szkoda tylko, że york rasą główną.... nie to, że coś do nich mam, ale wolałabym poczytać o jakichś mało znanych rasach... Dokładnie... Quote
grrrond Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 tak, bo wałkują ciągle Labradory, Goldeny, Yorki, Owczarki niemieckie... a jakiś obszerny artykuł o chociażby Barbecie lub Łajce jakiejś... od razu chętniej bym zajrzała! Quote
Bewarka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 no właśnie :mad: dobrze że przynajmniej dali tego komondora, bo wtedy w ogóle o rasach było by nudne...:roll: Quote
Cyraneczka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ewelinka_m napisał(a): Ale za to jakie proste konkursy :cool3: wygrał ktoś coś w tym miesiącu?:cool3: Ja jakoś nie gram w te proste, bo mam wrażenie, że im prostszy tym mniejsza szansa na wygraną, bo więcej ludzi gra :razz:. Quote
nefesza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cyraneczka napisał(a):Ja jakoś nie gram w te proste, bo mam wrażenie, że im prostszy tym mniejsza szansa na wygraną, bo więcej ludzi gra :razz:. A w tych trudniejszych cos wygralas? Quote
Cyraneczka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 grrrond napisał(a):szkoda tylko, że york rasą główną.... nie to, że coś do nich mam, ale wolałabym poczytać o jakichś mało znanych rasach... Mniej znane to w tym miesiącu będą w PP - hovawart i seter gordon :loveu: Quote
Recommended Posts