Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nie wiecie może jak to jest z tym kącikem adopcyjnym w gazecie?czy oni wybierają psy szukające domu z psy.pl czy poprostu trzeba do nich napisać?bardzo mi zależy aby pokazać tam Księcia któremu nie wiadomo ile miesięcy zycia pozostało

• 3 weeks later...
Posted

justys95 napisał(a):
no...:p wcześnie jakoś...:)

Wcześnie, ale tak jak zapowiedzieli w kalendarzu. Ale jaką cenę mają :mad: . Żadnego dodatku a cena o 60 gr wyższa. Chyba im się coś pogorszyło skoro podnieśli cenę :razz: .

Posted

No ja właśnie się bardzo zdziwiłam, bo ide sobie do kiosku, wyjmuje 5 zł. daje i czekam na reszte a ta mi mówi, że kosztuje 5,40!!! :-o dobrze, że wzięłam więcej kasy ze sobą...:roll:

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Wcześnie, ale tak jak zapowiedzieli w kalendarzu. Ale jaką cenę mają :mad: . Żadnego dodatku a cena o 60 gr wyższa. Chyba im się coś pogorszyło skoro podnieśli cenę :razz: .

Również mnie to zdziwiło, zazwyczaj mówili o podwyżce, a gazeta coraz droższa się robi;/
Ale za to jakie proste konkursy :cool3:
wygrał ktoś coś w tym miesiącu?:cool3:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Słuchajcie, czy wiecie jak sprawdzić, czy dotarło potwierdzenie prenumeraty? Wysłałam skan z banku, ale nie wiem czy doszedł... A zależy mi na prezencie.
Spróbuj napisać meila do Pani, która zajmuje się działem prenumerat, ja zawsze do niej wrazie co pisze :cool3:
a meil :k.klosiewicz@wprost.pl
Pani si nazywa Katarzyna Kłosiewicz

Posted

bellatriks napisał(a):
A ja czekam na prenumerate:eviltong: więc nie musze siem artwic o jakies 60gr wiecejxD

Mi się właśnie skończyła 2 numery temu i czekam na jakiś fajny gratis :eviltong:
Chyba zamówie z tym numerem, książka nawet fajna się wydaje ma ktoś taką?:cool3:

Posted

grrrond napisał(a):
szkoda tylko, że york rasą główną.... nie to, że coś do nich mam, ale wolałabym poczytać o jakichś mało znanych rasach...

Dokładnie...

Posted

tak, bo wałkują ciągle Labradory, Goldeny, Yorki, Owczarki niemieckie... a jakiś obszerny artykuł o chociażby Barbecie lub Łajce jakiejś... od razu chętniej bym zajrzała!

Posted

ewelinka_m napisał(a):

Ale za to jakie proste konkursy :cool3:
wygrał ktoś coś w tym miesiącu?:cool3:

Ja jakoś nie gram w te proste, bo mam wrażenie, że im prostszy tym mniejsza szansa na wygraną, bo więcej ludzi gra :razz:.

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Ja jakoś nie gram w te proste, bo mam wrażenie, że im prostszy tym mniejsza szansa na wygraną, bo więcej ludzi gra :razz:.

A w tych trudniejszych cos wygralas?

Posted

grrrond napisał(a):
szkoda tylko, że york rasą główną.... nie to, że coś do nich mam, ale wolałabym poczytać o jakichś mało znanych rasach...

Mniej znane to w tym miesiącu będą w PP - hovawart i seter gordon :loveu: