Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la napisał(a):
no juz jest nowy numer, macie? :cool3:
wygralam ta ksiazke "rasy psów" :smilecol:ale fajnie :multi:, jakas rekompensata za wydane chyba z 15 zeta na smsy do przyjaciela psa w tym ich konkursie i nic :diabloti:

pozdrawiam

a to serdecznie gratulujemy :multi::multi:
ja właśnie zastanawiam się nad konkursem i and 2 rasą :shake:
a nowy od 5 minutek numer ściskam

jeśli trzeba skan wyśle ale dopiero jutro

Posted

A ja chyba wygrałam książkę w konkursie "Jakie to szczenię?" :multi:
Hehe, piszę chyba, bo nie wiem jak sprawdzić czy to napewno ja :lol: Niby nazwisko moje, ale co- nie będą się ze mną kontaktować tylko odrazu wyślą?

[SIZE=2]Też zastanawiam się jakiej rasy jest szczeniak nr.2 w nowym numerze :roll: Na border collie chyba za duży, może owczarek środkowoazjatycki?

Posted

Koma napisał(a):
Hehe, piszę chyba, bo nie wiem jak sprawdzić czy to napewno ja :lol: Niby nazwisko moje, ale co- nie będą się ze mną kontaktować tylko odrazu wyślą?

[SIZE=2]Też zastanawiam się jakiej rasy jest szczeniak nr.2 w nowym numerze :roll: Na border collie chyba za duży, może owczarek środkowoazjatycki?

mi się wydaje że to border
a co do konkursu pod krzyżówką jaka to rasa
1 nie mam wątpliwości westie
a drugi :niewiem: nie mam pomysłu

Posted

Pierwszy to westie, a drugi to albo golden retriever albo labrador retriever- tak mi się wydaje ;) Jutro będę wysyłać ;)
A nie wiesz może czy po nagrody trzeba się jakoś zgłaszać czy sami bez kontaktowania się ze mną wyślą?

Posted

Koma napisał(a):
Pierwszy to westie, a drugi to albo golden retriever albo labrador retriever- tak mi się wydaje ;) Jutro będę wysyłać ;)
A nie wiesz może czy po nagrody trzeba się jakoś zgłaszać czy sami bez kontaktowania się ze mną wyślą?

tak też myślałam nad labkiem;/ ale chyba to golden bo u labradora zbytnio nie ma co czesać
z tego co ja kiedyś wygrałam było tak że pojawiło sie w gazecie moje nazwisko jako że wygrałam i wogóle się ze mną nie kontaktowali a po jakiś 2 tyg dostałam książkę :lol:

Posted

Koma napisał(a):

Też tak myślałam, że to owczarek środkowoazjatycki:multi:Bo raczej nie BC.

Wyślą nagrodę bez kontaktu.

Posted

Sylwia&westie napisał(a):
kochani mógłby mi ktos skserowac z marcowego bodajże numeru temat o aparatach na zęby do psa ?? Albo zrobić fotkę i mi przesłać ?? mój email
sylwia-westie@o2.pl

Sylwuś mogę Ci wysłać ale dopiero popołudniu :razz:
jak coś to sie odezwę jakoś :eviltong:

Koma jak przyślą nagrodę to się pochwalić przyjdź :lol:

Posted

Sylwia&westie napisał(a):
z jaką ksiazką jest ? :cool3: bo ja trochę nie w temacie bo kupuję PP ;)

"Mój pies jest zdrowy praktyczny poradnik jak pomóc choremu psu"
Autorstwa Artura Dobrzyńskiego
fajna książeczka :)

Posted

Ja znalazlam tanie gazety w Warszawie :cool3: Na Dworcu Wschodnim w przejsciach pod ulicami, w drodze na peron PKP. Coprawda kupiłam marcowy PP (cos mi sie pokićkało, że nie kupiłam :o a mimo to mialam :lol: ) za 2,50. Az musialam sie spytac czemu tak tanio. Ano temu, ze w kioskach juz kwietniowy. Wiec jesli sa spoznialscy, to tam mozna kupic zaległe, i w dodatku taniej. Zapewne MP też się to tyczy, bo pani miała. i "psa" także :)

Posted

Gucio napisał(a):
Ja znalazlam tanie gazety w Warszawie :cool3: Na Dworcu Wschodnim w przejsciach pod ulicami, w drodze na peron PKP. Coprawda kupiłam marcowy PP (cos mi sie pokićkało, że nie kupiłam :o a mimo to mialam :lol: ) za 2,50. Az musialam sie spytac czemu tak tanio. Ano temu, ze w kioskach juz kwietniowy. Wiec jesli sa spoznialscy, to tam mozna kupic zaległe, i w dodatku taniej. Zapewne MP też się to tyczy, bo pani miała. i "psa" także :)

Sprzedaż takich numerów jest nielegalna. :evil_lol: