aleb Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Mogłabym kogoś prosić o skan tematu: "Fryzjer radzi"? aleb@buziaczek.pl ;) Quote
Bewarka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja moge ci potem przesłać...jak mnie nikt nie wyprzedzi :roll: Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 shangri_la napisał(a):no juz jest nowy numer, macie? :cool3: wygralam ta ksiazke "rasy psów" :smilecol:ale fajnie :multi:, jakas rekompensata za wydane chyba z 15 zeta na smsy do przyjaciela psa w tym ich konkursie i nic :diabloti: pozdrawiam a to serdecznie gratulujemy :multi::multi: ja właśnie zastanawiam się nad konkursem i and 2 rasą :shake: a nowy od 5 minutek numer ściskam jeśli trzeba skan wyśle ale dopiero jutro Quote
Błyskotka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No to trzeba iść do sklepu po gazetę :lol:. Quote
Bewarka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No ja ci wysłałam aleb, ale troche małe...postaram się większe, ale większe już nie chce mi się na serwer dać...:roll: Quote
Koma Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A ja chyba wygrałam książkę w konkursie "Jakie to szczenię?" :multi: Hehe, piszę chyba, bo nie wiem jak sprawdzić czy to napewno ja :lol: Niby nazwisko moje, ale co- nie będą się ze mną kontaktować tylko odrazu wyślą? [SIZE=2]Też zastanawiam się jakiej rasy jest szczeniak nr.2 w nowym numerze :roll: Na border collie chyba za duży, może owczarek środkowoazjatycki? Quote
ewelinka_m Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Koma napisał(a):A ja chyba wygrałam książkę w konkursie "Jakie to szczenię?" :multi: Hehe, piszę chyba, bo nie wiem jak sprawdzić czy to napewno ja :lol: Niby nazwisko moje, ale co- nie będą się ze mną kontaktować tylko odrazu wyślą? [SIZE=2]Też zastanawiam się jakiej rasy jest szczeniak nr.2 w nowym numerze :roll: Na border collie chyba za duży, może owczarek środkowoazjatycki? mi się wydaje że to border a co do konkursu pod krzyżówką jaka to rasa 1 nie mam wątpliwości westie a drugi :niewiem: nie mam pomysłu Quote
Koma Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pierwszy to westie, a drugi to albo golden retriever albo labrador retriever- tak mi się wydaje ;) Jutro będę wysyłać ;) A nie wiesz może czy po nagrody trzeba się jakoś zgłaszać czy sami bez kontaktowania się ze mną wyślą? Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mi się wydaje, że labrador...golden mniej pasuje :) (poza tym najczęściej mówi się o labradorze jako o łasuchu...;)) Quote
Sonika Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Mi z tym codziennym szczotkowaniem bardziej pasuje do goldena, no ale nie wiem. ;) Quote
ewelinka_m Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Koma napisał(a):Pierwszy to westie, a drugi to albo golden retriever albo labrador retriever- tak mi się wydaje ;) Jutro będę wysyłać ;) A nie wiesz może czy po nagrody trzeba się jakoś zgłaszać czy sami bez kontaktowania się ze mną wyślą? tak też myślałam nad labkiem;/ ale chyba to golden bo u labradora zbytnio nie ma co czesać z tego co ja kiedyś wygrałam było tak że pojawiło sie w gazecie moje nazwisko jako że wygrałam i wogóle się ze mną nie kontaktowali a po jakiś 2 tyg dostałam książkę :lol: Quote
Asti Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Koma napisał(a):A ja chyba wygrałam książkę w konkursie "Jakie to szczenię?" :multi: Hehe, piszę chyba, bo nie wiem jak sprawdzić czy to napewno ja :lol: Niby nazwisko moje, ale co- nie będą się ze mną kontaktować tylko odrazu wyślą? [SIZE=2]Też zastanawiam się jakiej rasy jest szczeniak nr.2 w nowym numerze :roll: Na border collie chyba za duży, może owczarek środkowoazjatycki? Też tak myślałam, że to owczarek środkowoazjatycki:multi:Bo raczej nie BC. Wyślą nagrodę bez kontaktu. Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A skąd będą wiedzieć gdzie wysłać? :evil_lol: Quote
Koma Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 justys95 napisał(a):A skąd będą wiedzieć gdzie wysłać? :evil_lol: Z adresu, który podaje się na karcie pocztowej? :razz: Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Koma napisał(a):Z adresu, który podaje się na karcie pocztowej? :razz: a no tak...:) zapomniałam, że to nie przez SMS-a :lol: <LOL> Quote
Guciek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czasami wystarczy pomyslec bo to nie boli :) Quote
Sylwia&westie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 kochani mógłby mi ktos skserowac z marcowego bodajże numeru temat o aparatach na zęby do psa ?? Albo zrobić fotkę i mi przesłać ?? mój email sylwia-westie@o2.pl Quote
ewelinka_m Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Sylwia&westie napisał(a):kochani mógłby mi ktos skserowac z marcowego bodajże numeru temat o aparatach na zęby do psa ?? Albo zrobić fotkę i mi przesłać ?? mój email sylwia-westie@o2.pl Sylwuś mogę Ci wysłać ale dopiero popołudniu :razz: jak coś to sie odezwę jakoś :eviltong: Koma jak przyślą nagrodę to się pochwalić przyjdź :lol: Quote
Sylwia&westie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 z jaką ksiazką jest ? :cool3: bo ja trochę nie w temacie bo kupuję PP ;) Quote
ewelinka_m Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Sylwia&westie napisał(a):z jaką ksiazką jest ? :cool3: bo ja trochę nie w temacie bo kupuję PP ;) "Mój pies jest zdrowy praktyczny poradnik jak pomóc choremu psu" Autorstwa Artura Dobrzyńskiego fajna książeczka :) Quote
Guciek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja znalazlam tanie gazety w Warszawie :cool3: Na Dworcu Wschodnim w przejsciach pod ulicami, w drodze na peron PKP. Coprawda kupiłam marcowy PP (cos mi sie pokićkało, że nie kupiłam :o a mimo to mialam :lol: ) za 2,50. Az musialam sie spytac czemu tak tanio. Ano temu, ze w kioskach juz kwietniowy. Wiec jesli sa spoznialscy, to tam mozna kupic zaległe, i w dodatku taniej. Zapewne MP też się to tyczy, bo pani miała. i "psa" także :) Quote
Mokka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gucio napisał(a):Ja znalazlam tanie gazety w Warszawie :cool3: Na Dworcu Wschodnim w przejsciach pod ulicami, w drodze na peron PKP. Coprawda kupiłam marcowy PP (cos mi sie pokićkało, że nie kupiłam :o a mimo to mialam :lol: ) za 2,50. Az musialam sie spytac czemu tak tanio. Ano temu, ze w kioskach juz kwietniowy. Wiec jesli sa spoznialscy, to tam mozna kupic zaległe, i w dodatku taniej. Zapewne MP też się to tyczy, bo pani miała. i "psa" także :) Sprzedaż takich numerów jest nielegalna. :evil_lol: Quote
Guciek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No to juz wiemy czemu w podziemiach :evil_lol: Quote
Recommended Posts