Medorowa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wyniki z krzyżówki; *Danuta Kałuża *Ewelina Wolna *Elżbieta Śmiechowicz *Marta Tamm *Patrycja Ciemniewska A wyniku konkursu z budą nie mogę znaleźć:roll: A czy zamawiając prenumeratę dostaje się gazetki z dodatkami, tzn. jak np. w prezencie jest kalendarz?? I czy MP przychodzi wtedy na czas:roll: Quote
invictus hilaritas Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dostajesz dodatki nie okradaja z nich ;) ale czy MP przychodzi na czas.. nie przychodzi :) ja jeszcze nie mam gazetek i czeeekam :) Quote
Rawa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A wiecie może czy numery archiwalne też mają dodatki? :p Quote
Medorowa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 invictus hilaritas napisał(a):dostajesz dodatki nie okradaja z nich ;) :evil_lol: :evil_lol: Cieszę się ogromnie:evil_lol: To jak nie przychodzi na czas, to sama nie wiem, czy zamawiać prenumeratę:roll: Quote
Sonika Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja nie rozumiem, dlaczego wam tak zależy aby czytac gazetę pierwszego dnia, jak tylko do kiosków wyjdzie. Przeciez nic się nie stanie, jak przeczytacie ją kilka dni pózniej. Prenumerata jest bardzo wygodna, taniej wychodzi, więc musze zamówic. Nie robi mi róznicy, czy przychodzi na czas. ;) Zdarza się nawet, ze dopiero pod koniec miesiaca kupuję gazetę, jak mi się przypomni. Quote
Błyskotka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja mam zawsze zostawione w sklepie w teczce. Dzisiaj w Empiku widziałam taki specjalny numer. Był tam kalendarz i 2 książeczki. Quote
gabryska Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Błyskotka napisał(a): Dzisiaj w Empiku widziałam taki specjalny numer. Był tam kalendarz i 2 książeczki. Jakiś nowy? Czy poprostu prezenty dołączone do starego? Quote
aleb Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kalendarz ten sam, tylko z jakimiś książkami co kiedyś były w prezencie ;) Quote
Medorowa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Sonika napisał(a):Ja nie rozumiem, dlaczego wam tak zależy aby czytac gazetę pierwszego dnia, jak tylko do kiosków wyjdzie. Przeciez nic się nie stanie, jak przeczytacie ją kilka dni pózniej. Prenumerata jest bardzo wygodna, taniej wychodzi, więc musze zamówic. Nie robi mi róznicy, czy przychodzi na czas. ;) Zdarza się nawet, ze dopiero pod koniec miesiaca kupuję gazetę, jak mi się przypomni. A mi właśnie zależy. Bo jak sie nudzę w pracy, to przynajmniej mam co robić:eviltong: Quote
kaskaSz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 książeczki zapewne o pielegnacji poszczegolnych ras i o wychowaniu/sztuczkach dla psa :) A to było wydanie specjalne-nowy numer czy jakis stary numer? Quote
aleb Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To było po prostu wydanie specjalne :) 2 książeczki i kalendarz, nic więcej ;) Quote
Błyskotka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 aleb napisał(a):To było po prostu wydanie specjalne :) 2 książeczki i kalendarz, nic więcej ;) Tak dokładnie. Gazety tam nie było, tylko sam kalendarz i książeczki. Quote
gabryska Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Eh..a ja już liczyłam na to, że wyszedl jakiś nowy- specjalny numer ;) Quote
kaskaSz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ja też ;) fajnie, ze Mój Pies jest grubszy, jest wiecej do czytania i wiecej ciekawych informacji. Quote
Asti Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ale co do tych wyników konkursu krzyżówki i z budą to mi chodziło o nr marcowy... :) Quote
Bewarka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 jak będzie to odrazu ci powiem kto wygrał :) (jeśli nie zapomne :lol:) Quote
drzalka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Siemka... widzieliscie ten kalendasz 2 ksiązki (MOj pies jest grzeczny, i costam o pielegnacji), dotego jescze fajna bandanka... zakupiłam sobiew czoraj spoko... Quote
Bewarka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 te ksiązki i bandanka były kiedyś w MP...fajne nawet :) Quote
ewelinka_m Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 madzia i medor napisał(a): A czy zamawiając prenumeratę dostaje się gazetki z dodatkami, tzn. jak np. w prezencie jest kalendarz?? I czy MP przychodzi wtedy na czas:roll: gazetke dostajesz zawsze z dodatkiem jaki tam akurat jest jak dadzą, a nawet jak wtedy cena jest wyższa nic nie dopłacasz coprawda przychodzi z małym opóźnieniem u mnie akurat 2 dni po wyjściu w kiosku ale jest dużo wygodniej nie musze po kioskac latać tylko zaglądam do skrzyneczki i mam :cool3: Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 eh...ja to miałam powiedzieć :) skocze do kiosku i może kupie :D ale potem bo narazie nie chce mi się iść :lol: Quote
shangri_la Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ja też juz mam :multi: i po wstepnym przegladnieciu przyznam ze ten numer jest swietny. same ciakawe artykuly :lol: pozdrawiam Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ja tuż przed sekundą wróciłam z kiosku z MP:D nawet jeszcze nie otworzyłam :) Quote
Iza. Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ja tez juz mam i właśnie krzyzówke rozwiazuje ;) Quote
Recommended Posts