Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justys95 napisał(a):
a ja nie wiem...chciałam brać w nim udział, ale...

Mozesz psiac sensowniejsze posty? Bo takie swiadcza o poziomie inteligencji piszacego.. Byle by wystukac jak najwiecej........

Posted

grrrond napisał(a):
a o co walka w tym konkursie? :cool3: o budę? :lol:

tak...ale buda bardzo fajna :D
Gucio czyli ja pisze niesensownie i nieinteligentnie? :mad:

Posted

Gucio napisał(a):
Mozesz psiac sensowniejsze psty? Bo takie swiadcza o poziomie inteligencji piszczacego.. Byle by wystukac jak najwiecej........

Gucio, mógłbys mnie oświecić: a co ma inteligencja do piszczenia?:crazyeye: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

aaa... no to pewnie jakąś niezłą....

co trzeba było zrobic :cool3: ?

ah aż mi się przypomniały czasy jak z tatą robiłam budę dla psa mojej babci... najbardziej podobało mi się wycinanie kółka wejściowego :lol:

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
Gucio, mógłbys mnie oświecić: a co ma inteligencja do piszczenia?:crazyeye: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: .

Gucio chciał napisać chyba piszącego, to literówka.

Posted

Zaczynam sie niepokoić - dostałam dziś drugi numer z prenumeraty ale... NADAL NIE DOSTAŁAM PREZENTU :(
Jak myślicie czekać cierpliwie czy reklamowac??

Posted

;) Wiesz co ja (w zasadzie moja kolezanka ale mi dała w prezencie - w dalszej czesci napisze w liczbie mnogiej) wygrałam encyklopedie w PP przed swietami i pamietam, ze dokladnie tydzien przed wilgilia do nas dzwonili, że wygrałam. Czekałam, czekałam i nic. Dopiero jak zadzwonilysmy do PP to się okazało, że dopiero jutro wysyłają. I tak po połowi stycznia bodajże przyszło, wiec Tobie radze zadzwonic...

Posted

Asti napisał(a):
Można było wygrać piękną budę z przedsionkiem wartą 700 zł (sprawdzałam w necie).

no buda jest super...bardzo mi się podoba :D szkoda, że nie wzięłam udziału w tym konkursie...ale i tak bym nie wygrała, bo już chyba 100 razy przegrałam w takich konkursach :roll:

Posted

:cool3: łohohoho buda za 700 niezle

kieeedyś byłam u mojego kolegi i on mial wielkiego (mialam wtedy 7 lat chociaż mój wzrost nie zmienil sie az tak bardzo przez te wszystkie lata ;) ) Owczarka Podhalańskiego i on mieszkał w budzie, którą zrobił tata tego kolegi... pamietam ze miala 3 pomieszczenia i każde miało światło górne! w ogóle buda byla ekstra (byłam w srodku) spokojnie można było się w niej bawić w dom a Kufel (podhalan) nic sobie z tego nie robil tylko lezał i sie patrzył....

Posted

Asti napisał(a):
Można było wygrać piękną budę z przedsionkiem wartą 700 zł (sprawdzałam w necie).

A czy gdzieś są wyniki tego konkursu? Bo brałam w nim udział ;)

Posted

Asti napisał(a):
Ja też ;) A jaka odpowiedź zaznaczyłaś?
Nie wiem, kiedy będą wyniki, może w następnym numerze?

Zaznaczyłam oczywiście c- owczarek kaukaski :cool3:
Jak wygram tą budę to postawię sobie na balkonie :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Jak dostaniecie, kupicie MP to od razu napiszcie wyniki konkursu z budą i wyniki krzyżówki :P Ja pewni kupię późno, bo w mlim kiosku nie ma gazet o psach...