Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonix napisał(a):
Ja zawsze bede brac Gammolen, bo na siersc Soni jest super ;) bell, a jak nie masz psiaka to moze wez ta czerwnoną poduszeczke? Ja mam i ją uwielbiam :loveu:

:hmmmm: jaką poduszeczkę?

W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej..

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba, że na ich stronie jest cos więcej..
jest, jest...tylko jak tam się zamawia???Bo ja jestem tępa...to tu... czy to jakoś może się tak samo, jak w MP, wpłaca na konto??

Edit:Ale tu są chyba te same prezenty, a wcześniej były rozne...

Posted

A ja tam jestem zalogowana i do tego od bardzo dawna, i jakoś mogę wybrać tylko te "produkty" co są w MP (nawet po zalogowaniu się)...a trudno...i tak nie będe jej prenumerować, bo późno przychodzi, a mi się nie chce czekać :lol:

Posted

[quote name='bellatriks']:hmmmm: jaką poduszeczkę?

W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej..
A tutaj mozesz sobie wybrac prezent http://prenumerata.wprost.pl/f/o/
Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;)

Posted

[quote name='Sonix']A tutaj mozesz sobie wybrac prezent http://prenumerata.wprost.pl/f/o/
Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;)
nie trzeba...ale dzięki :D Może kiedy indziej, bo narazie rodzinka by powiedziała, że wydaje pieniądze na duperelki :eviltong:

Posted

chodzi o fotokonkurs?
zdjecie miesiaca- "ama i bazyl w łóżĸu" r. małys warszawa
"ale nuda!" a. sarkowicz
"razem dorastamy i odkrywamy świat" e. budek

a zdjecie roku: "czarny charakter" b. kilian, niemodlin

pozdrawiam

Posted

Tak się zastanawiam czy nie warto zaprenumerować Mojego Psa jako e-booka przez netpress.pl. Finansowo się opłaca - roczna prenumerata kosztuje tylko 36 zł. Ale co z dodatkami? Chyba dlatego jest tak tanio :shake:
Chociaż chyba się skuszę i od następnego miesiąca będę czytała wirtualnego Mojego Psa :lol:
Czy korzystacie z tego sposobu? Ciekawe czy e-book pojawia się w tym samym momencie co w kioskach?

Posted

Bonsai napisał(a):
Dla mnie to żadna przyjemność czytać gazetę przez internet. Muszę to czuć. :lol: W dodatku mój wzrok pogorszyłby się z -7 do -14 dioptrii :p

Ja dokładnie tak samo.. nienawidze czytać z netu..

Posted

JustynaJK napisał(a):
ja również!!!
a poza tym w necie kiedyś tam zniknie, a w domu nawet po latach można do czegoś wrócić:lol:

Ja często wracam do jakiś artykułów ;) Ale tak szczerze powiedziawszy za wysłanie 12 maili to 36 zł to sporo.. ani nie ponoszą kosztów przesyłki, ani wytworzenia..

Posted

Ja też nie jestem za e-bookiem. Wolę zwykłą gazetę, bo przeważnie czytam w łóżku :lol: ;) Nie mam laptopa, więc zabranie tej skrzyni nie byłoby możliwe. ;) Też mam słaby wzrok -2 :P

Posted

Jednak się zdecydowałam i właśnie ściągnęłam Mojego Psa z netpress. Na razie jednak nie chcę kupować prenumeraty. Nie ma żadnych upustów w porównaniu z ceną za jeden egzemplarz, więc będę kupować na bieżąco. Poza tym nie chcę się pozbawiać dodatków, jakie czasami są w gazecie. Wtedy kupię normalne wydanie w kiosku.
Jeśli chodzi o wygodę czytania, to oczywiście macie rację. Coś za coś... Jednak jak to jest napisane w tym numerze: zaoszczędzone pieniądze się przydadzą i można psu kupić jakiś dodatkowy smakołyk :lol:

Posted

słuchajcie a co myślicie o Andrzeju Kłosińskim? ten behawiorysta co w MP jest na takiej stronce (chyba) sponsorowanej przez ProPlan? Uważacie, że jego metody są dobre?