bellatriks Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Sonix napisał(a):Ja zawsze bede brac Gammolen, bo na siersc Soni jest super ;) bell, a jak nie masz psiaka to moze wez ta czerwnoną poduszeczke? Ja mam i ją uwielbiam :loveu: :hmmmm: jaką poduszeczkę? W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej.. Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 chyba, że na ich stronie jest cos więcej.. jest, jest...tylko jak tam się zamawia???Bo ja jestem tępa...to tu... czy to jakoś może się tak samo, jak w MP, wpłaca na konto?? Edit:Ale tu są chyba te same prezenty, a wcześniej były rozne... Quote
invictus hilaritas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 prezenty sa rozne- tylko na ich stronke trzeba wejsc ;) Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ja tam jestem zalogowana i do tego od bardzo dawna, i jakoś mogę wybrać tylko te "produkty" co są w MP (nawet po zalogowaniu się)...a trudno...i tak nie będe jej prenumerować, bo późno przychodzi, a mi się nie chce czekać :lol: Quote
Sonix Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='bellatriks']:hmmmm: jaką poduszeczkę? W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej.. A tutaj mozesz sobie wybrac prezent http://prenumerata.wprost.pl/f/o/ Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;) Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Sonix']A tutaj mozesz sobie wybrac prezent http://prenumerata.wprost.pl/f/o/ Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;) nie trzeba...ale dzięki :D Może kiedy indziej, bo narazie rodzinka by powiedziała, że wydaje pieniądze na duperelki :eviltong: Quote
psiuroszczura Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No moja prenumerata doszła, ale na prezencik nadal czekamy... :( Quote
Agnisia =) Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czyje zdjęcia są wyróżnione w styczniowym numerze??? Na razie jestem uziemiona w domu i nie mam możliwości wybrania się do sklepu. Mogłby ktos z was napisać tu autorów? Proszę Quote
shangri_la Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 chodzi o fotokonkurs? zdjecie miesiaca- "ama i bazyl w łóżĸu" r. małys warszawa "ale nuda!" a. sarkowicz "razem dorastamy i odkrywamy świat" e. budek a zdjecie roku: "czarny charakter" b. kilian, niemodlin pozdrawiam Quote
tobb Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tak się zastanawiam czy nie warto zaprenumerować Mojego Psa jako e-booka przez netpress.pl. Finansowo się opłaca - roczna prenumerata kosztuje tylko 36 zł. Ale co z dodatkami? Chyba dlatego jest tak tanio :shake: Chociaż chyba się skuszę i od następnego miesiąca będę czytała wirtualnego Mojego Psa :lol: Czy korzystacie z tego sposobu? Ciekawe czy e-book pojawia się w tym samym momencie co w kioskach? Quote
Bonsai Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dla mnie to żadna przyjemność czytać gazetę przez internet. Muszę to czuć. :lol: W dodatku mój wzrok pogorszyłby się z -7 do -14 dioptrii :p Quote
Korenia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Bonsai napisał(a):Dla mnie to żadna przyjemność czytać gazetę przez internet. Muszę to czuć. :lol: W dodatku mój wzrok pogorszyłby się z -7 do -14 dioptrii :p Ja dokładnie tak samo.. nienawidze czytać z netu.. Quote
JustynaJK Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 ja również!!! a poza tym w necie kiedyś tam zniknie, a w domu nawet po latach można do czegoś wrócić:lol: Quote
Korenia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 JustynaJK napisał(a):ja również!!! a poza tym w necie kiedyś tam zniknie, a w domu nawet po latach można do czegoś wrócić:lol: Ja często wracam do jakiś artykułów ;) Ale tak szczerze powiedziawszy za wysłanie 12 maili to 36 zł to sporo.. ani nie ponoszą kosztów przesyłki, ani wytworzenia.. Quote
Asti Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ja też nie jestem za e-bookiem. Wolę zwykłą gazetę, bo przeważnie czytam w łóżku :lol: ;) Nie mam laptopa, więc zabranie tej skrzyni nie byłoby możliwe. ;) Też mam słaby wzrok -2 :P Quote
tobb Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jednak się zdecydowałam i właśnie ściągnęłam Mojego Psa z netpress. Na razie jednak nie chcę kupować prenumeraty. Nie ma żadnych upustów w porównaniu z ceną za jeden egzemplarz, więc będę kupować na bieżąco. Poza tym nie chcę się pozbawiać dodatków, jakie czasami są w gazecie. Wtedy kupię normalne wydanie w kiosku. Jeśli chodzi o wygodę czytania, to oczywiście macie rację. Coś za coś... Jednak jak to jest napisane w tym numerze: zaoszczędzone pieniądze się przydadzą i można psu kupić jakiś dodatkowy smakołyk :lol: Quote
grrrond Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 słuchajcie a co myślicie o Andrzeju Kłosińskim? ten behawiorysta co w MP jest na takiej stronce (chyba) sponsorowanej przez ProPlan? Uważacie, że jego metody są dobre? Quote
Bewarka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 nie wiem, bo ja to często omijam...nie interesuje mnie to...a dziś nowy numerek, już mam w domciu i troche już poczytałam :p Quote
tamiczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Przy opisiem gończaka jest pies Marysia i gończy to ten z "latającymi uszkami" Quote
Korenia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A ja zapomniałam kupic :placz: :angryy: Quote
cuciola Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a ja czekam bo dziadzius zawsze mi do Wloch wysyla..co miesiac! Quote
Recommended Posts