anea Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze??? Quote
bellatriks Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 anea napisał(a):Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze??? mój ostatni w tej prenumeracie, od lutego zamawiam kolejną:D A potrwać może dłuuugo, pięciodniowe spóźnienia nie były rzadkością:shake: Quote
JustynaJK Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 anea napisał(a):Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze??? jak miałam prenumeratę to opóżnienia miałam około tygodniowe i dlatego też już prenumeraty nie mam! Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja tez ciągle czekam:sadCyber:na prenumerate. JustynaJK a w jakiej czesci Bytomia mieszkasz bo u mnie na Karbiu nie mozna dostac MP dlatego zamawiam prenumerate. Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ja tez nie mam MP styczniowego.. Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 invictus hilaritas napisał(a):ja tez nie mam MP styczniowego.. O dobrze ze jestes. Przeczytałas moj PW? Quote
anea Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzis przyszedł do mnie styczniowy numer :) super ale... zamawiał ktoś prenumerate z prezentem (wierze ze tak bo chyba do kazdej prenumeraty był jakis prezent)???? Ja zamawiałam prenumerate z identyfikatorem no i numer styczniowy przyszedł a prezentu niet :( co mam zrobić, identyfikator moze przyjsc oddzielnie/później??? A może od razu reklamowac?? Jakie są Wasze doświadczenia? Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 prezent przychodzi inna paczuszka i troszke pozniej ;) Quote
anea Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzięki :) ja jeśli chodzi o wszekie sprawy finansowo-przesyłkowe to straszna panikara jestem :) Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 invictus hilaritas napisał(a):jaki ?? kiedy mi wyslalas?? 26 grudnia. Nie dostałas/łes? Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 invictus hilaritas napisał(a):prezent przychodzi inna paczuszka i troszke pozniej ;) anea napisał(a):dzięki :) ja jeśli chodzi o wszekie sprawy finansowo-przesyłkowe to straszna panikara jestem :) Własnie ja tez tak miałam. Juz myslałam ze prezentu nie dostane. Ale moja mum zadzwoniła do redakcji i jej powiedzieli ze dostane niedługo innym listem i rzeczywiscie po kilku dniach szłam odebrac paczuszke. Ale ja zamówiłam sobie podkładke pod mysz. Teraz moja mysz jezdzi sobie po psich doopkach:diabloti: Quote
Sonix Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A ja juz mam :D:D:D:D A co do prezentu to zawsze przychodzi mi kilka dni po zamowieniu prenumeraty bez problemu ;) Quote
bellatriks Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A ja jeszcze nie mam:placz: Jak do końca tygodnia mi nie przyjdzie, to idę do kiosku:diabloti: Quote
Korenia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 bellatriks napisał(a):dzisiaj dostałam:multi: Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać.. Quote
Polna Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Korenia napisał(a):Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać.. Ja wlaśnie tez :lol: Quote
bellatriks Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Korenia napisał(a):Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać.. Cóż, to była moja pierwsza prenumerka i wszystkie numery doszły. Z opóźnieniem - fakt, ale doszły;) Masz rację, prezenty są beznadziejne. Po co mi jakiś preparat dla psów, skoro nawet psa nie mam? :/ Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 bellatriks napisał(a):Cóż, to była moja pierwsza prenumerka i wszystkie numery doszły. Z opóźnieniem - fakt, ale doszły;) Masz rację, prezenty są beznadziejne. Po co mi jakiś preparat dla psów, skoro nawet psa nie mam? :/ Nie masz psa??? A ja myślałam... Quote
bellatriks Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 justys95 napisał(a):Nie masz psa??? A ja myślałam... Nie, nie mam:( Ten przystojniak z avatarka to pies dziadkaxD Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 bellatriks napisał(a):Nie, nie mam:( Ten przystojniak z avatarka to pies dziadkaxD aha...myślałąm, że to twój, ale i tak piękny :p Quote
Sonix Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja zawsze bede brac Gammolen, bo na siersc Soni jest super ;) bell, a jak nie masz psiaka to moze wez ta czerwnoną poduszeczke? Ja mam i ją uwielbiam :loveu: Quote
Recommended Posts