JustynaJK Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 ooo a nie widziałam jeszcze w kiosku:crazyeye: Quote
Sonix Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nie ma :shake: Miał wychodzić w przed ostatnią środę miesiąca i nie ma, może cos sie zmienilo i wyjdzie w te środe ;) Quote
goldenka245 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 nefesza napisał(a):MP kupuje i pewnie nadal bede, ale zniesmaczyla mnie informacja, ze potrafia "ukrasc" zdjecie, czyli pobrac ze strony jakiejs hodowli i bez autoryzacji opublikowac (tak samo z "wywiadami" z hodowcami). Cos takiego spotkalo juz jedna dogomaniaczke, za to w innym numerze, na ostatniej stronie znalazlo sie sprostowanie co do kolejnego zdjecia.... a to juz nie wyglada na przypadek :roll: Ja pisałąm z hodowczynią, która też nie wiedziała, że o niej piszą... Quote
gabryska Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 To jest juz nowy MP czy jeszcze go nie ma? :p Quote
JustynaJK Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 dziś sprawdzaqłam w Empiku jeszcze był grudniowy z kalendarzem Quote
siekowa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 do was jeszcze nie przyszedł a ja już przeczytałam... Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 U nas też jeszcze nia ma tego numeru MP. A Asik o czym był ten numer :diabloti:. Quote
Guciek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 http://www.psy.pl/ a tam nie ma wzmianki o styczniowym numerze..... Quote
siekowa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 no dobra więc coś tam ze spisu:Berneńczyk czy Golden,Cirneco dell'Etna,piękny Jamnik,pies grzeczny w samochodzie,Seter Irlandzki,najpiękniejsze polskie psy na Światowej Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu,psie przedszkole,wełna z sierściucha,zamiast dominacji,pies i tchórz,bezpieczny sylwester,jak wychować dziecko... i psa,co trzeba zrobić by zostać sędzią kynologicznym Quote
Bewarka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 asik89 napisał(a):no dobra więc coś tam ze spisu:Berneńczyk czy Golden,Cirneco dell'Etna,piękny Jamnik,pies grzeczny w samochodzie,Seter Irlandzki,najpiękniejsze polskie psy na Światowej Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu,psie przedszkole,wełna z sierściucha,zamiast dominacji,pies i tchórz,bezpieczny sylwester,jak wychować dziecko... i psa,co trzeba zrobić by zostać sędzią kynologicznym dzięęęki...:) Quote
jovi Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ja też chciałam kupić nowy numer przed Świętami, ale nie było :( , ale jak widać w Warszawie już był dostępny. Quote
Atena Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 asik89 napisał(a):no dobra więc coś tam ze spisu:Berneńczyk czy Golden, No, no, no. Przy wybieraniu trzeciego psa mieliśmy taki dylemat:razz: Doszło do tego, że chcieli w domu i jednego i drugiego - ale się nie zgodziłam bo jak mówią, że goldenem zajmie sie siostra to...ehe...już to widze - Oliverem też sie miała zająć a i tak jest na mej głowie. Quote
MoniŚ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja już kupilam dzisiaj. Fajny artykuł o wełnie z psiej sierści :D Quote
gabryska Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A ja czekam az mi mama ze sklepu przyniesie :razz: Quote
JustynaJK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 oo to zaraz pobiegnę do kiosku po nowego MP:lol: Quote
Korenia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 JustynaJK napisał(a):oo to zaraz pobiegnę do kiosku po nowego MP:lol: Ja też musze sie zmusić wyjsc na ten ziąb :evil_lol: Quote
JustynaJK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 u nas super pogoda,śłoneczko świeci i właśnie zakupiłam MP:lol: Quote
Bewarka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 JustynaJK napisał(a):u nas super pogoda,śłoneczko świeci i właśnie zakupiłam MP:lol: Ja też,ale chyba tak ciepło u nas nie jest :lol: Quote
Sonix Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: Moze dzisiaj mi przyślą :loveu: Quote
JustynaJK Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 tak to właśnie jest z prenumeratą Quote
bellatriks Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 MP w kioskach od 27 grudnia a ja wciąz czekam na prenumerkę:shake: Quote
Recommended Posts