JustynaJK Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 no to jutro zaraz lecę zakupić nowy nr:lol: Quote
Korenia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 JustynaJK napisał(a):no to jutro zaraz lecę zakupić nowy nr:lol: Ja tysz :P :cool3: Quote
Arlene Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Już mam :) Jest trochę o nauce podstawowych figur w Tańcu z Psem :multi: Quote
shangri_la Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 juz jest tak wczesnie :crazyeye: zaraz lece do kiosku :cool3: pozdrawiam Quote
Korenia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 shangri_la napisał(a):juz jest tak wczesnie :crazyeye: zaraz lece do kiosku :cool3: pozdrawiam W kalendarzu pisze ze będzie sie pojawiał nie w ostatnią srode tylko w przedostatnią.. Quote
Mi. Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ooo jak szybko:) W takim razie zaraz lece do kiosku:cool3: Quote
JustynaJK Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 też przed chwilą kupiłam:multi: Quote
MoniŚ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ja też już kupiłam i jestem zadowolona ;) . chociaż przy zakupie miałam 'niemiłą' przygodę :D Gazeta jak zawsze fajna, chociaż w plakacie dziwne barwy są... ale może to tylko u mnie ;) Quote
Agnisia =) Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Napisalam do rodzicow zeby mi kupili bo do kraju wracam za tydzien, a oni odp ze juz nie ma!!! Ladnie szybko go wykupili. Ale jeszcze pujda do innego kiosku, mam nadzieje ze bedzie... Quote
Madzik93 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ja dzisiaj dostałam prenumeratke. Super kalendarzyk a co nawazniejsze przy prenumeracie nie trzeba dopłacac do gazetki:multi::bigcool::laola: Quote
Mi. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 własnie kupiłam i od razu przeczytałam :) super, jak zawsze:lol: Quote
bellatriks Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ja jeszcze czekam? Gdzie jest ta prenumerata??!!:shake: zawsze się spóźnia...:placz: Quote
Madzik93 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 bellatriks napisał(a):ja jeszcze czekam? Gdzie jest ta prenumerata??!!:shake: zawsze się spóźnia...:placz: Teraz dostałam juz do 2 dniach ale ostatnio czekałam ponad tydzien:-o Quote
bellatriks Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Madzik13 napisał(a):Teraz dostałam juz do 2 dniach ale ostatnio czekałam ponad tydzien:-o Ja na MP zawsze długo czekam... Quote
Guciek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ale mamy gdzie niegdzie strajki ... ;) a mi MP zawsze zostawiaja w kiosku wiec musi byc hihi :evil_lol: gorzej z PP 8) Quote
invictus hilaritas Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :) Quote
Madzik93 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 invictus hilaritas napisał(a):w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :) No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec:placz: Quote
aleb Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Szukałam po całym mieście MP i nigdzie nie było, bo wykupili :shake: Ale po ciężkich staraniach znalazłam kiosk, gdzie był już ostatni (!) MP A kalendarz jest prześliczny!!! :loveu: Quote
invictus hilaritas Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec jak bardzo tego chcesz to napewno to marzenie ci sie zisci :) jezeli masz jakies doswiadczenie z pieskami typu bul i masz dobre serduszko, przejdziesz przez nasze 100 pytan do.. to moze bedziesz chciala adoptowac bulka ?? :loveu: :evil_lol: Quote
Guciek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ja dzis dorwałam MP ;) Jeszcze tylko PP i bedzie komplet :evil_lol: Dodam, że w "moim" kiosku oprócz odłożonej dla mnie gazety było jeszcze sporo gazet :P Quote
JustynaJK Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 u mnie w mieście też jest sporo egzemplarzy Quote
MoniŚ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 invictus hilaritas napisał(a):w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :) Śliczny jest. Mój szwagier uwielbia bullteriery, zwłaszcza białe z czarnymi znaczeniami. Narazie ma kundelka który nie przepada za innymi psami i dopiero kiedyś kupi. Narazie 'dokształca' się ;) . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu). Sorry za off ;) . Ja bym chciała numery archiwalne... Quote
bellatriks Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja widziałam w kiosku MP...:placz: a muszę czekać na prenumeratę. Może zrobią dla mnie wyjątek i na chwilę przestaną strajkować żeby przywieźć mi moje pisma:cool3: Quote
Agnieszka K. Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 MoniŚ napisał(a):Śliczny jest. . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu). Ja tez tak mówie.:diabloti: Ale to nie przeszkadza mi, aby bulek właśnie z taką głową mi się podobał:loveu: . A ten w kalendarzu jest suuuper.:multi: Quote
Recommended Posts