Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la napisał(a):
juz jest tak wczesnie :crazyeye: zaraz lece do kiosku :cool3:

pozdrawiam

W kalendarzu pisze ze będzie sie pojawiał nie w ostatnią srode tylko w przedostatnią..

Posted

Ja też już kupiłam i jestem zadowolona ;) . chociaż przy zakupie miałam 'niemiłą' przygodę :D

Gazeta jak zawsze fajna, chociaż w plakacie dziwne barwy są... ale może to tylko u mnie ;)

Posted

bellatriks napisał(a):
ja jeszcze czekam? Gdzie jest ta prenumerata??!!:shake: zawsze się spóźnia...:placz:

Teraz dostałam juz do 2 dniach ale ostatnio czekałam ponad tydzien:-o

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :)

No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec:placz:

Posted

Szukałam po całym mieście MP i nigdzie nie było, bo wykupili :shake: Ale po ciężkich staraniach znalazłam kiosk, gdzie był już ostatni (!) MP

A kalendarz jest prześliczny!!! :loveu:

Posted

No własnie śliczny jest ten bulek:loveu: Kurde chciałabym takiego miec

jak bardzo tego chcesz to napewno to marzenie ci sie zisci :)

jezeli masz jakies doswiadczenie z pieskami typu bul i masz dobre serduszko, przejdziesz przez nasze 100 pytan do.. to moze bedziesz chciala adoptowac bulka ?? :loveu: :evil_lol:

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
w Mp w kalendarzu jest w lutym bulek - jest to piesek hodowczyni z ktora czesto rozmawiam :)

Śliczny jest. Mój szwagier uwielbia bullteriery, zwłaszcza białe z czarnymi znaczeniami. Narazie ma kundelka który nie przepada za innymi psami i dopiero kiedyś kupi. Narazie 'dokształca' się ;) . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu).

Sorry za off ;) .

Ja bym chciała numery archiwalne...

Posted

MoniŚ napisał(a):
Śliczny jest. . Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że mają pyski jak świnie :angryy: (a znam takich ludzi wielu).

Ja tez tak mówie.:diabloti: Ale to nie przeszkadza mi, aby bulek właśnie z taką głową mi się podobał:loveu: . A ten w kalendarzu jest suuuper.:multi: