Asti Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Wczoraj sobie kupiłam... Świetny artykuł "Kundelki też wygrywają!". Zgadzam się całkowicie! Zabrakło Pikusia od Moniki ;) Quote
Madzik93 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja po długim oczekiwaniu nareszcie dzis dostałam prenumerate:multi: zaraz musze sobie poczytac:lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A ja do tej pory zbierałam tylko Mój pies Chciałabym też Przyjaciel pies ale nie wyrabiam finansowo ;]] Jeszczwe Twist Dziewczyna i Bravo No i raz w miesiącu książka o psach Co jest lepsze mój pies czy przyjaciel pies ? Quote
Cyraneczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Kamcia_14 napisał(a):A ja do tej pory zbierałam tylko Mój pies Chciałabym też Przyjaciel pies ale nie wyrabiam finansowo ;]] Jeszczwe Twist Dziewczyna i Bravo No i raz w miesiącu książka o psach Co jest lepsze mój pies czy przyjaciel pies ? To zależy czego oczekujesz. W PP jest więcej obszernych tekstów, natomiast w MP więcej mniejszych. Poza tym ja wolę czytać o psach, kociaki, czy inne zwierzaki wolę oglądać w tv, a nie czytać o nich. Kup sobie 2 numery obu pism i porównaj, będziesz miała własne zdanie. Quote
Guciek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Twista i Dziewczyne bym sobie darowala, a przynajmniej Twista bo PP jest ciekawszy na pewno ;) Co do Bravo to zastzrezen nie mam (chociaz wole BravoGirl hehe ;) ) Quote
Agnisia =) Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 No i mamy 8 dzień Października, a ja już przeczytałam całego MP. I znowy muszę 3 tygodnie czekać. Ahh... życie jest okrótne :( :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ja też przeczytalam MP ;]] Chyba PP muszeę sobie kupić A twista i dziewczyne sobie odpuszcze ;]] Chyba ... Quote
grrrond Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a ktoś mi może powiedzieć kiedy wychodzi Pies ten kynologiczny? osatni numer byl z aussie chyba takim w polu bratków czy jakichs innych kwiatków :eviltong: moge sobie zaszaleć na kilka gazet, bo nigdy nie zabierałam sie za czytanie twistów, bravo itp. bez obrazy ale uwazam ze to tragiczne :lol: Quote
MoniŚ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 grrrond napisał(a):a ktoś mi może powiedzieć kiedy wychodzi Pies ten kynologiczny? osatni numer byl z aussie chyba takim w polu bratków czy jakichs innych kwiatków :eviltong: moge sobie zaszaleć na kilka gazet, bo nigdy nie zabierałam sie za czytanie twistów, bravo itp. bez obrazy ale uwazam ze to tragiczne :lol: Pies wychodzi co 2 miesiące. Ja skończyłam kupywac ostatniej zimy, nie wiem sama czego. Poprostu większość artykułów była o wystawach, co mnie nie interesowało. Ale gazeta trochę się zmieniła (porównując kupywamy pierwszy i ostatni numer), są poruszane ciekawe tematy i sama gazeta jest tania. Co do Bravo, Twistów itd - to nigdy nie czytam i nie czytałam. Przeszło mi przez ręce, ale nie wyobrażam sobie czytać tego... wolę tą kasę przeznaczyć na pożyteczniejsze gazety :) Quote
Guciek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Co do Bravo, Twistów itd - to nigdy nie czytam i nie czytałam. Przeszło mi przez ręce, ale nie wyobrażam sobie czytać tego... wolę tą kasę przeznaczyć na pożyteczniejsze gazety 1,85 za BG bez dodatkow to nie majatek, w porownaniu do Twistow, Dziewczyn i licho wie czego - 5zł :shock: Quote
filonek_bezogonek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Pies (ten z ZKwP) juz od miesiąca ( jak nie wiecej bo mi prenumerata z opoznieniem przychodzi) jest z terrierm rosyjskim :) A ze wszystkich czasopism ja wlasnie najbardziej lubie Psa i Kynologię. Quote
Atena Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Tak? To ja mam nr.5/06 z Rosyjsykim Toyem:lol: W kazdym razie dla mnie te Twisty, Pocorn czy tez brawo to badziewie. Wiadome, mi to sie moze nie podobać, wogóle to nie mój styl. Nigdy ne kupiłam, żadnej z tych gazet. Do tego drogie jak nie wiem:roll: Ja tamoszczędzam na ksiązki:evil_lol: Quote
grrrond Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Własnie ja co do psa to też zauważyłam różnice... Mam kilka starych numerów i tam wiecej jest artykułów o historiach różnych ras, jakichś hodowlach... a teraz mam wrażenie ze tylko wystawy i wystawy.... Mam też wrazenie, że nie ma jakiejs takiej "duszy" i wszystkie te artykuły traktują psy jako tylko przydomki jakies ZBYSZKO Z BOGDANCA - Zw.Rasy ... ale własnie chciałam kupić teraz żeby się przekonać, czy to może nie jest tylko chwilowe Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja chyba przestanę kupować Twist itd Bo ile można czytać temat JAK PODERWAĆ CHŁOPAKA ;]] Quote
Arlene Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Ja chyba przestanę kupować Twist itd Bo ile można czytać temat JAK PODERWAĆ CHŁOPAKA ;]] Dokładnie :lol: Nudy i ciągłe powtarzanie tych samych tematów... horror :p Quote
bellatriks Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja generalnie pis mlodziezowych tez nie kupuje, chociaz zdarza mi sie isc do kiosku i o takecos poprosic jesli dostane cynk o jakims interesujacym mnie artykule czy plakacie:D Quote
Agnisia =) Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 nigdy nie kupilam bravo itp i nie zamierzam. a ostatnio nabylam Psa i nie jest zly... Quote
Cyraneczka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Mam już najnowszy numer z kalendarzem :). Zawiodłam się bardzo, bo miał być prezent, a tu każą za niego płacić!!! I to 3,70 zł dodatkowo!!! Jaki to prezent :crazyeye: Jak widać nowa moda każe płacic za prezenty. Powinni zareklamować na stronie, że dodają kalendarz za 3,70. Niby nie dużo, ale jednak. W każdym razie czekamy na PP, jutro się okaże, czy też prezenty dają za pieniądze, czy jednak prezent, to prezent :p za darmo. Quote
Agnisia =) Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ojej, to fajnie masz, ze mozesz nabyc MP tak wczesnie. U mnie w Zywcu pojawia sie dopiero 2 lub 3 dni przed koncem miesiaca. Quote
Cyraneczka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Agnisia =) napisał(a):ojej, to fajnie masz, ze mozesz nabyc MP tak wczesnie. U mnie w Zywcu pojawia sie dopiero 2 lub 3 dni przed koncem miesiaca. Tym razem pojawi się wcześnie, bo wyszedł tydzień wcześniej niż zawsze ;) Quote
bogula Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Siemka! też już mam:multi: Ja już przyzwyczaiłam się dopłacać do tzw.prezentów...;mogę jedynie powiedzieć, ze kalendarz wart jest zakupu: słodkie psiaczki, oznaczenia psich wystaw i zawodów, nawet porady...i jest troszkę miejsca w kratce na osobiste "przypominajki". Jest wielkości miesięcznika ,do powieszenia: górna karta to widok szczeniora, dolna--daty.Polecam! Quote
MoniŚ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 JA chyba kupię, chociaż pieniędzy u mnie narazie brak na takie rzeczy... Ale chyba warto ;) . No to lecę do sklepu, mam nadzieję, że już dzisiaj zatopię się w lekturze ;) Quote
Agnisia =) Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 oooo to z dodatkiem jest??? suuuuper!!! tylko zeby mi nie wykupili bo dopiero za tydzien bede w kraju. Quote
gabryska Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Też już mam :lol: Kalendarz- super. Zdjecia strasznie mi sie podobaja i ogolnie uwazam ze jest wart swojej ceny. Co do numeru to niestety nie mialam czasu jeszcze poczytac, ale mysle ze jeszcze dzisiaj to nadrobie :p A jutro nowy PP :lol: Quote
MoniŚ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A jak się zamawia prenumeratę (określona cena) to chyba się opłaca bardzo, bo są te dodatki, przy których gazeta staje się droższa, a tak to tanio wychodzi... Bo tak licząc ceny, to te 4:80 x ileś tam razy + jeszcze trochę kasy za prezenty, a porównać z prenumeratą to jest różnica... Gdzie można kupić archiwalne numery? Ktoś się 'dopytał' o cenę w redakcji? Bo mi nie raczyli odpowiedzieć :shake: Quote
Recommended Posts