Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

A ja do tej pory zbierałam tylko Mój pies
Chciałabym też Przyjaciel pies ale nie wyrabiam finansowo ;]]
Jeszczwe Twist Dziewczyna i Bravo
No i raz w miesiącu książka o psach
Co jest lepsze mój pies czy przyjaciel pies ?

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
A ja do tej pory zbierałam tylko Mój pies
Chciałabym też Przyjaciel pies ale nie wyrabiam finansowo ;]]
Jeszczwe Twist Dziewczyna i Bravo
No i raz w miesiącu książka o psach
Co jest lepsze mój pies czy przyjaciel pies ?

To zależy czego oczekujesz. W PP jest więcej obszernych tekstów, natomiast w MP więcej mniejszych. Poza tym ja wolę czytać o psach, kociaki, czy inne zwierzaki wolę oglądać w tv, a nie czytać o nich. Kup sobie 2 numery obu pism i porównaj, będziesz miała własne zdanie.

Posted

Twista i Dziewczyne bym sobie darowala, a przynajmniej Twista bo PP jest ciekawszy na pewno ;) Co do Bravo to zastzrezen nie mam (chociaz wole BravoGirl hehe ;) )

Guest Kamcia_14
Posted

Ja też przeczytalam MP ;]]
Chyba PP muszeę sobie kupić
A twista i dziewczyne sobie odpuszcze ;]]
Chyba ...

Posted

a ktoś mi może powiedzieć kiedy wychodzi Pies ten kynologiczny? osatni numer byl z aussie chyba takim w polu bratków czy jakichs innych kwiatków :eviltong:
moge sobie zaszaleć na kilka gazet, bo nigdy nie zabierałam sie za czytanie twistów, bravo itp. bez obrazy ale uwazam ze to tragiczne :lol:

Posted

grrrond napisał(a):
a ktoś mi może powiedzieć kiedy wychodzi Pies ten kynologiczny? osatni numer byl z aussie chyba takim w polu bratków czy jakichs innych kwiatków :eviltong:
moge sobie zaszaleć na kilka gazet, bo nigdy nie zabierałam sie za czytanie twistów, bravo itp. bez obrazy ale uwazam ze to tragiczne :lol:

Pies wychodzi co 2 miesiące. Ja skończyłam kupywac ostatniej zimy, nie wiem sama czego. Poprostu większość artykułów była o wystawach, co mnie nie interesowało. Ale gazeta trochę się zmieniła (porównując kupywamy pierwszy i ostatni numer), są poruszane ciekawe tematy i sama gazeta jest tania.

Co do Bravo, Twistów itd - to nigdy nie czytam i nie czytałam. Przeszło mi przez ręce, ale nie wyobrażam sobie czytać tego... wolę tą kasę przeznaczyć na pożyteczniejsze gazety :)

Posted

Co do Bravo, Twistów itd - to nigdy nie czytam i nie czytałam. Przeszło mi przez ręce, ale nie wyobrażam sobie czytać tego... wolę tą kasę przeznaczyć na pożyteczniejsze gazety

1,85 za BG bez dodatkow to nie majatek, w porownaniu do Twistow, Dziewczyn i licho wie czego - 5zł :shock:

Posted

Tak? To ja mam nr.5/06 z Rosyjsykim Toyem:lol:

W kazdym razie dla mnie te Twisty, Pocorn czy tez brawo to badziewie.
Wiadome, mi to sie moze nie podobać, wogóle to nie mój styl. Nigdy ne kupiłam, żadnej z tych gazet. Do tego drogie jak nie wiem:roll:
Ja tamoszczędzam na ksiązki:evil_lol:

Posted

Własnie ja co do psa to też zauważyłam różnice...

Mam kilka starych numerów i tam wiecej jest artykułów o historiach różnych ras, jakichś hodowlach... a teraz mam wrażenie ze tylko wystawy i wystawy....

Mam też wrazenie, że nie ma jakiejs takiej "duszy" i wszystkie te artykuły traktują psy jako tylko przydomki jakies ZBYSZKO Z BOGDANCA - Zw.Rasy ... ale własnie chciałam kupić teraz żeby się przekonać, czy to może nie jest tylko chwilowe

Guest Kamcia_14
Posted

Ja chyba przestanę kupować Twist itd
Bo ile można czytać temat JAK PODERWAĆ CHŁOPAKA ;]]

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Ja chyba przestanę kupować Twist itd
Bo ile można czytać temat JAK PODERWAĆ CHŁOPAKA ;]]

Dokładnie :lol:
Nudy i ciągłe powtarzanie tych samych tematów... horror :p

• 2 weeks later...
Posted

Mam już najnowszy numer z kalendarzem :). Zawiodłam się bardzo, bo miał być prezent, a tu każą za niego płacić!!! I to 3,70 zł dodatkowo!!! Jaki to prezent :crazyeye:
Jak widać nowa moda każe płacic za prezenty. Powinni zareklamować na stronie, że dodają kalendarz za 3,70. Niby nie dużo, ale jednak. W każdym razie czekamy na PP, jutro się okaże, czy też prezenty dają za pieniądze, czy jednak prezent, to prezent :p za darmo.

Posted

Agnisia =) napisał(a):
ojej, to fajnie masz, ze mozesz nabyc MP tak wczesnie. U mnie w Zywcu pojawia sie dopiero 2 lub 3 dni przed koncem miesiaca.

Tym razem pojawi się wcześnie, bo wyszedł tydzień wcześniej niż zawsze ;)

Posted

Siemka! też już mam:multi: Ja już przyzwyczaiłam się dopłacać do tzw.prezentów...;mogę jedynie powiedzieć, ze kalendarz wart jest zakupu: słodkie psiaczki, oznaczenia psich wystaw i zawodów, nawet porady...i jest troszkę miejsca w kratce na osobiste "przypominajki". Jest wielkości miesięcznika ,do powieszenia: górna karta to widok szczeniora, dolna--daty.Polecam!

Posted

JA chyba kupię, chociaż pieniędzy u mnie narazie brak na takie rzeczy... Ale chyba warto ;) . No to lecę do sklepu, mam nadzieję, że już dzisiaj zatopię się w lekturze ;)

Posted

Też już mam :lol: Kalendarz- super. Zdjecia strasznie mi sie podobaja i ogolnie uwazam ze jest wart swojej ceny. Co do numeru to niestety nie mialam czasu jeszcze poczytac, ale mysle ze jeszcze dzisiaj to nadrobie :p A jutro nowy PP :lol:

Posted

A jak się zamawia prenumeratę (określona cena) to chyba się opłaca bardzo, bo są te dodatki, przy których gazeta staje się droższa, a tak to tanio wychodzi...
Bo tak licząc ceny, to te 4:80 x ileś tam razy + jeszcze trochę kasy za prezenty, a porównać z prenumeratą to jest różnica...

Gdzie można kupić archiwalne numery? Ktoś się 'dopytał' o cenę w redakcji? Bo mi nie raczyli odpowiedzieć :shake: