Asti Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A może mi ktoś przekopiować/napisać listę osób, które wygrały w krzyżówce? Bo za nim ja dostanę ten numer... Quote
Korenia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Rozwiązanie krzyżówki z numeru 8/2006: Magdalena Forenda, Aneta Szymoniak, Teresa Gnap, Zdzisław Baczek, Staniszek Małgorzata. Quote
grrrond Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kurczę, może i ja spróbuje szczęscia w krzyżówce :cool3: tylko dwa razy udało mi się coś wygrac... dawno temu plecak superkrowy i w zeszlym roku kubek łaciaty... Quote
Asti Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dzięki za pomoc ;) Jednak mnie nie ma :( Już kiedyś wygrałam... Zestaw z kolekcji "Mojego Psa". Quote
Sonix Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A ja już dostałam prenumerate chociaż spodziewałam sie na wczoraj...Jakoś na początku w jednym atykule jest mowa o naszym forumowym pirenerze Vigo :) Quote
Mi. Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a mnie tym razem zaciekawił bardziej PP niż MP;) Quote
bellatriks Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 MoniŚ wielkie dzięki :buzi: już się nie mogę doczekać kiedy do mnie przyjdzie Quote
shangri_la Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 PANDa1 napisał(a):Ile ta gazeta kosztuje? 4,80 :) pozdrawiam Quote
Guciek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 zastanawiam się, czy nie zamówię sobię prenumeraty półrocznej - z identyfikatorkiem. Ciekawe tlyko czy go przyślą :roll: Quote
Sonix Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ja prenumeruję drugi raz na pół roku i przysłali prezent za każdym razem. Gammolen coprawda z opoznieniem, ale dostałam. Quote
grrrond Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Czy Waszym zdaniem opłaca mi sie prenumerować mojego psa jak mieszkam w Warszawie i mogę kupić w kiosku? Czy moj pies przychodzi tego samego dnia do domu, co do kiosku? Poradzcie mi bo sie zastanawiam :cool3: Quote
Guciek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jelsi chces zprezent to sie oplaca a jesli nie to po co ;) No chyba, ze nie chce Ci sie chodzic do kiosku :eviltong: Quote
bellatriks Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 grrrond napisał(a):Czy Waszym zdaniem opłaca mi sie prenumerować mojego psa jak mieszkam w Warszawie i mogę kupić w kiosku? Czy moj pies przychodzi tego samego dnia do domu, co do kiosku? Poradzcie mi bo sie zastanawiam :cool3: mi MP przychodzi z opóźnieniem - czasem nawet kilkudniowym:angryy: Więc póki co się wstrzymaj, chyba że wypatrzysz jakiś fajny prezent :cool3: Quote
grrrond Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :cool3: A racja poczekam aż mi psa dorzucą.... :roll: kurcze klika dni to chyba bym nie wytrzymała jak ja codziennie mijam kiosk w drodze do liceum... Quote
Sonix Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ja tam bym na twoim miejscu grrond prenumerowała. Raz, ze na każdej gazecie zyskujesz 85 groszy, dwa- dostajesz prezent, trzy- nie musisz zachodzic do kiosku nawet jak masz po drodze tylko wyciagasz ze skrzynki ;) Co do opoznienia to u mnie max. 3 dni czasami sie spoznia. Quote
Arlene Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ja też się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty. Widzę, że większość ją poleca :) Quote
MoniŚ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Czyli za wysyłki się nie płaci? Tylko tą cenę podaną i tyle? Ja chyba zamawiam, bo widziałam tą książkę w księgarni i jest ciekawa ;) . Tylko nie chce mi się załatwiać spraw papierkowych :eviltong: Quote
tamiczek Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 MoniŚ napisał(a):Czyli za wysyłki się nie płaci? Tylko tą cenę podaną i tyle? Ja chyba zamawiam, bo widziałam tą książkę w księgarni i jest ciekawa ;) . Tylko nie chce mi się załatwiać spraw papierkowych :eviltong: O jakiej książce mówisz :?:?: Quote
grrrond Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Słuchajcie w którym miesiacu jest wybierane zdjecie roku w MP? Bo nie pamietam czy to ma byc juz teraz w numerze na listopad czy na grudzien? Quote
Sonix Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Chyba w grudniu, pamiętam z tamtego roku jak wygrał grzywacz chinski ;) Quote
invictus hilaritas Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 na rocznej prenumeracie oszczesdzasz 9 zl :) zawsze to cos :) Quote
grrrond Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 hehe nie zrobiłam zadan rachunkowych, ale jak 9 złotych ;) poproszę Św Mikołaja może :roll: a ostatnio przezylam szok jak widziałam te słynne kalendarze czesto reklamowane w Przyjacielu Psie po 35 zł. Wchodzę do Anna Zoo i patrze, że są to się rzucam i cena: 55 złotych. Chyba mała przesada z tą ceną...:shake: Quote
invictus hilaritas Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 z tego c mi wiadomo to kalendarze jakies maja byc w Mp badz PP w grudniu :) Quote
Recommended Posts