Mi. Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 skorzystałam z artykułu "spacer bez ciągnięcia" i działa:D Quote
Sonix Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 U mnie w skrzynce dzisiaj tez lezalo...rozerwane :| ale ksiazeczka jest ;) Z rysunków najbardziej podobał mi sie dog niemiecki i baba, ktora nie mogla dosiegnac aby wyszczotkowac psa: Zygmunt, przynies drabine! :lol: Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A mi prenumerata jeszcze nie przyszła :| Lipa jakaś. Quote
JustynaJK Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 tak to właśnie jest z prenumeratą,u mnie też była zawsze spóżniona i dlatego zrezygnowałam Quote
Sonix Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja dostałam wczoraj, jeszcze nigdy sie nie spoznila. Moze to zalezy od miasta? Quote
JustynaJK Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 możliwe,u mnie zawsze się spóżniała Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Ja zazwyczaj miałem mniej więcej w dzień, gdy wchodziła do sklepów albo dzień wcześniej! Coś mi się wydaje, że zaginęła gdzieś w drodze i sobie będę musiał kupić :/ eh Quote
Guciek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 mam od czwartku. Ksiazeczka taka sobie, reszta - OK :) Quote
Arlene Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hmm, ciekawe jak długo prenumerata dochodziła by do Tychów?...:???: Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 W końcu dostałem! Pierwszy raz mi się to zdarzyło, ze tak długo. Może na poczcie jakieś problemy były albo coś w tym stylu ;) Quote
puli Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A ja mam, przeczytałam fragment książeczki o pielęgnacji i muszę stwierdzić,ze takich bzdur o "mojej" rasie,to dawno nie czytałam. Autorka ma 16 lat praktyki w zawodzie,kształci psich fryzjerów,strona www jej salonu wygląda imponująco,a tu takie wiadomości o pielęgnacji....... Quote
JustynaJK Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 no nie jest to pozycja wysokich lotów:razz: Quote
tamiczek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 JustynaJK napisał(a):no nie jest to pozycja wysokich lotów:razz: CZegoś cie sie spodziewali za 2zl?:razz: :eviltong: :roll::mad: ;) Quote
JustynaJK Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 no właśnie czegoś takiego:cool3: Quote
Cyraneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 puli napisał(a):A ja mam, przeczytałam fragment książeczki o pielęgnacji i muszę stwierdzić,ze takich bzdur o "mojej" rasie,to dawno nie czytałam. Autorka ma 16 lat praktyki w zawodzie,kształci psich fryzjerów,strona www jej salonu wygląda imponująco,a tu takie wiadomości o pielęgnacji....... Ja też jakoś sobie nie wyobrażam, żeby husky (moja rasa) czesać szczotką z włosia :crazyeye:. O innych rasach też czasem ciekawe nowości :evil_lol:. Quote
ramzes Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cyraneczka jak byś doczytała do końca to pewnie doczytałabyś, że używa się również metalowego grzebienia i gumowej szczotki. Szczotka z twardego i rzadkiegio włosia też się doskonale w tym przypadku sprawdza (produkuje je np. firma Lawrence specjalnie dla husky). Tak się składa, że znam Ewę Grabowską osobiście i dość często rozmawiam z nią telefonicznie aby zasięgnąć jakiejś porady. Z tego co mi wiadomo to jej teksty przekazane do "Mojego Psa" zostały dość mocno okrojone (ograniczon liczba stron - tym bardziej że książeczka praktycznie za darmo) a w kilku przypadkach dopisano lub zmodyfikowano nieco tekst autorki. Dlatego jest kilka przekłamań. Tak jest właśnie w przypadku np. bergamasko, komondora i puli, gdzie tekst dotyczył pierwotnie tylko komondora a pozostałe rasy zostały dopisane niezbyt szczęśliwie, bo jednak ich pielęgnacja jest minimalnie inna. Tak samo jak grupa amstafów, pitbuli i bulterierów, gdzie został niezbyt szczęśliwie dopisany rotwailer. łatwo jest krytykować, ale może spróbujcie samemu coś napisać i opublikować. Quote
Arlene Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Powinien już być nowy numer w sklepach :) Ktoś już ma? Ja dopiero wybieram się do kiosku ;) Quote
Błyskotka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 O to muszę pójść do sklepu :cool3: . Gazeta ogólnie bardzo mi się podoba. Jedynie co to mam zastrzeżenia do tych dodatków. Trzeba kupić gazetę razem z nim bo bez niej jej nie wydają. Nie rozumiem po co mam płacić za coś co mi się nie przyda. Tak było z tą ostatnią książeczką w której nie było nic o przygotowaniu Chowów na wystawę :mad: . Quote
MoniŚ Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Już mam! :) Jestem w trakcie czytania. Podobają mi się wszystkie artykuły :) . Numer listopadowy też będzie fajny ;) Quote
bellatriks Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A co jest ciekawego? Bo jak zwykle ja musze czekac na prenumeratke.. Quote
MoniŚ Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Bellatriks: Tematy z okładki: -Psy znanych tenisistek -Kochany pan - jak zasłużyć na psią miłość? -Sznaucer czy jamnik? -Sztuka nagradzania - czym i jak nagradzać, by odnieść sukces w szkoleniu -ginące rasy -obrońca i sportsmen - owczarek belgijski malinois Resztę ze spisu treści też mogę przepisać :) Quote
grrrond Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Tak myślę, że to dobry numer :razz: ale szkoda, że tak mało o foksach moich ukochanych... Quote
Recommended Posts