Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam z miasta ze zmeczonym psem nowym numerem MP i nowya obroza :lol:
Nowy MP kosztuje jak to ktos juz wczesniej powiedzial 6,80zl. Ksiazeczka wydaje mi sie ciekawsza niz poprzednia. Zycze wszystkim przyjemniej lektury i zaraz sama ide czytac :lol:

Posted

O jak fajnie :):) A ja dzisiaj czekam na listonosza, moze juz dostane :D:D Książeczka ostatnio była srednia. Takie podstawowe informacje, ale jak ktos sie nie zna na wychowaniu to bardzo pomocna.

Posted

mam juz ten nowy numer, ale ksiazeczka mnie nie zachwyca, moze dlatego ze jak na zlosc jest tyle ras a gonczego nie ma zadnego... ale juz sie przyzwyczailam :razz: , za to bardzo podoba mi sie artykul "spacer bez ciagniecia":cool3:
pozdrawiam

Posted

spoko
rasy z ksiazeczki:
akita, amstaf stafik bulterier pitbul rotweiler, beagle, bergamasco owczarki wegierskie komondor i puli, bernardyn, bernenski pies pasterski, bokser, border collie, budog angielski mops buldog francuski, cavalier king charles spaniel, chart afganski, chart irlandzki wilczarz, chinski grzywacz, cocker spaniel amerykanski, cocker spaniel angielski, CTR, doberman pinczery, dog niemiecki, golden retriever, jamniki, labrador retriever, maltanczyk, nowofundland (wodolazy), owcz kaukaski, owcz niemiecki, owcz podhalanski, owcz staroangielski bobtail, owcz szkocki szetlandzki, pekinczyk, PON, pudel, setery: angielski irlandzki gordon, shar pei, shih tzu, siberian husky, sznaucer, terier szkocki, westie, wyzel niemiecki, york.

porady dotycza pielegnacji glownie siersci, kapieli itp i sa jeszcze wymienione przybory do pielegnacji dla kazdej rasy i kosmetyki
pozdrawiam

Posted

Łeeee, nic ciekawego ta książeczka. Myślałam, że będą tam jakieś ogólne porady, a tu omówienie poszczególnych ras, i to po krótce. O goldenach nic nie ma odkrywczego, więc książeczka wędruje na półkę...

Posted

Już mam.
W książeczce dużo krótkich opisów na temat pielęgnacji poszczególnych ras. Ja też myślałam, że będzie więcej "ogólników", jak czesać, czym, kiedy, gdzie itp. itd. Ale nie zawiodłam się bardzo. Ilustracje poprawiły mi humor :) A sama gazetka jeszcze nie przeczytana, leży sobie i czeka na przeczytanie od deski do deski, co zacznie się najpewiej jeszcze dziś ;)

Posted

Kupiłam wczoraj, tez jestem troche zawiedziona... ale ogólnie ok ;) . Gazetka jak zwykle ciekawa, zastanawiam się nad prenumeratą roczną bo super prezent jest.

Dziwi mnie to, że do prenumeraty (rocznej) niby dodają książkę,a na drugiej stronie pisze, że segregator na numery :shake: . Jak to w końcu jest?

Posted

MoniŚ napisał(a):

Dziwi mnie to, że do prenumeraty (rocznej) niby dodają książkę,a na drugiej stronie pisze, że segregator na numery :shake: . Jak to w końcu jest?

Też się właśnie nad tym zastanawiałam.. jak to jest ?

Posted

Ja wczoraj kupilam, gazeta jeszcze nie przeczytana, zostawiona na przybływy nicnierobienia :) Szkoda, że nie można bylo kupić bez dodatku, bo na książeczce mi tak srednio zależało.... Niemnijej ilustracje w ksiązeczce naprawdę poprawiające humor :)