Narya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja im wysłałam z pytaniem właśnie o ceny, bo chcę zamówić 2 numery. A zrobiłam to miesiąc temu, więc chcę się dowiedzieć, co wy piszecie [o ile wam odpisują] :roll: Moja koleżanka tak samo - zero reakcji. moze im nie zalezy? ;) Quote
MoniŚ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Chyba nie zalezy, bo ja czekam 'tylko' jakieś 2 tygodnie... a może przyjmują jedynie zamówienia? :roll: . Może cennik by pokazali na stronie albo w numerze jakimś :angryy: Quote
Guciek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dzis rano kupilam dopiero :oops: I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo! Quote
JustynaJK Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Gucio napisał(a):Dzis rano kupilam dopiero :oops: I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo! po tym artykule oczywiście:placz: Quote
bellatriks Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Gucio napisał(a):Dzis rano kupilam dopiero :oops: I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo! Tak, ten artykuł był piekny.... Justyna: a ja już w trakcie Quote
MoniŚ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 O matko, to juz koniec lipca! :-o Szkoda, ze 'mój' salonik prasowy zamknięty, poprosze tate żeby mi kupił w jakimś kiosku ;) . Juz nie moge się doczekać :cool3: Quote
KaRa_ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 W sierpniowym numerze na stronie 50tej znajduja sie moje dwie sunie oraz suczka dogomaniaczki Jureji;) Quote
moth Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ha! Wiedzialam. Przed chwilą napisałam o moim odkryciu Jureji na wątku seterowym. :-) Quote
bellatriks Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 gratuluje:razz: coprawda spodziewam się zobaczyć mój numer MP dopiero po powrocie z kolonii.... ale co tam! Quote
Narya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 KaRa_TC, sliczne pieski^^ i gratulacje :P Ja kupilam sobie ten nr wczoraj, ale dopiero dzisiaj mnie wzięło, żeby przeczytać :P Jak zwykle fajnie, wolę MP od PP, ale ten artykuł z porównaniami ras psów, to taki jakby trochę zerżnięty od PP ;) Quote
MoniŚ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . A widieliście co będzie w kolejnym numerze? :) I o kolaczkach napisali :multi: Quote
aleb Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='MoniŚ']Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . A widieliście co będzie w kolejnym numerze? :) I o kolaczkach napisali :multi: A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad: Quote
MoniŚ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 aleb napisał(a):A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad: 'Mój pies jest piękny' -poradnik pielęgnacji na co dzień i przed wystawą :cool3: . Chyba będzie podobna do poradnika z numeru majowego i numer będzie 2zl zdroższy, ale kupię oczywiście :loveu: . Quote
Atena Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Uwielbaim jak dodaja dodatki nawet jakpłace drożej :D Quote
JustynaJK Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 yak tak czytałam o dodatku,czekam na wrześniowy nr z utęsknieniem Quote
Sonix Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja tez sie nie moge doczekać. Ta prenumerata się rzeczywiscie bardzo opłaca. Za każdą gazetę płaci się 4 zł, czyli: na gazecie bez dodatku oszczedza się 85 gr, z dodatkiem prawie 3 zeta! Kara, odrazu wiedziałam, ze to twoje miśki :loveu: Tak się przyglądam i sobie myślę, ze widuwałam je u kogoś w podpisie na dogo i dogsie...;) Ale powiedz mi jedno, co trzeba zrobić, żeby pies pozował do zdjęcia w gazecie? Ciągle sie nad tym zastanawiam. Czy są jakies castingi...? Quote
tamiczek Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Atena napisał(a):Uwielbaim jak dodaja dodatki nawet jakpłace drożej :D JA też mogli by dawać więcej Mam już bandamke, Mój pies jest grzeczny i niedługo Mój pies jest piękny Quote
Arlene Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A ja nie mam numeru z książką "Mój pies jest grzeczny" :( Nie wiecie czy można gdzieś zamówić ten numer z dodatkiem?? Quote
Sonix Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Tak, masz tutaj http://www.psy.pl/archiwum/ Jak na mój gust, książeczka nic specjalnego. Moim zdaniem nie opłaca się zamawiać :shake: Quote
nathaniel Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Dokładnei tak książeczka to dno. Kupiłam MP tylko dal tej książeczki, nie lubię tej gazety i sie rozczarowalam. No i kupiłam też numer z psami Kary :cool3: Quote
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='KaRa_TC']W sierpniowym numerze na stronie 50tej znajduja sie moje dwie sunie oraz suczka dogomaniaczki Jureji;) Wiesz, jak zajżałam to od razu wiedziałam do kogo te psy należą:D:D:D Quote
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A komu się spodobała nowa gazetka "psy górą"??:evil_lol:Bo mi nie:D Quote
Recommended Posts