Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja im wysłałam z pytaniem właśnie o ceny, bo chcę zamówić 2 numery. A zrobiłam to miesiąc temu, więc chcę się dowiedzieć, co wy piszecie [o ile wam odpisują] :roll: Moja koleżanka tak samo - zero reakcji. moze im nie zalezy? ;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nie zalezy, bo ja czekam 'tylko' jakieś 2 tygodnie... a może przyjmują jedynie zamówienia? :roll: .
Może cennik by pokazali na stronie albo w numerze jakimś :angryy:

Posted

Dzis rano kupilam dopiero :oops:
I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo!

Posted

Gucio napisał(a):
I pierwsze co to rzucił m się w oczy temat o Lisku - psie, który 19 lat spędził w schronisku. A dom znalazł dzięki Judycie czyli Azzie5 z dogo!

po tym artykule oczywiście:placz:

• 2 weeks later...
Posted

Gucio napisał(a):

Tak, ten artykuł był piekny....

Justyna: a ja już w trakcie

Posted

O matko, to juz koniec lipca! :-o
Szkoda, ze 'mój' salonik prasowy zamknięty, poprosze tate żeby mi kupił w jakimś kiosku ;) .
Juz nie moge się doczekać :cool3:

Posted

KaRa_TC, sliczne pieski^^ i gratulacje :P

Ja kupilam sobie ten nr wczoraj, ale dopiero dzisiaj mnie wzięło, żeby przeczytać :P Jak zwykle fajnie, wolę MP od PP, ale ten artykuł z porównaniami ras psów, to taki jakby trochę zerżnięty od PP ;)

Posted

Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D

Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . A widieliście co będzie w kolejnym numerze? :)
I o kolaczkach napisali :multi:

Posted

[quote name='MoniŚ']Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D

Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . A widieliście co będzie w kolejnym numerze? :)
I o kolaczkach napisali :multi:
A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad:

Posted

aleb napisał(a):
A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad:

'Mój pies jest piękny' -poradnik pielęgnacji na co dzień i przed wystawą :cool3: . Chyba będzie podobna do poradnika z numeru majowego i numer będzie 2zl zdroższy, ale kupię oczywiście :loveu: .

• 3 weeks later...
Posted

Ja tez sie nie moge doczekać. Ta prenumerata się rzeczywiscie bardzo opłaca. Za każdą gazetę płaci się 4 zł, czyli: na gazecie bez dodatku oszczedza się 85 gr, z dodatkiem prawie 3 zeta!

Kara, odrazu wiedziałam, ze to twoje miśki :loveu: Tak się przyglądam i sobie myślę, ze widuwałam je u kogoś w podpisie na dogo i dogsie...;)

Ale powiedz mi jedno, co trzeba zrobić, żeby pies pozował do zdjęcia w gazecie? Ciągle sie nad tym zastanawiam. Czy są jakies castingi...?

Posted

Atena napisał(a):
Uwielbaim jak dodaja dodatki nawet jakpłace drożej :D

JA też mogli by dawać więcej

Mam już bandamke, Mój pies jest grzeczny i niedługo Mój pies jest piękny

Posted

[quote name='KaRa_TC']W sierpniowym numerze na stronie 50tej znajduja sie moje dwie sunie oraz suczka dogomaniaczki Jureji;) Wiesz, jak zajżałam to od razu wiedziałam do kogo te psy należą:D:D:D