Korenia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ile mniej więcej czekałyście na prezent z prenumeraty? Mi się własnie w marcu skończyła, a jeszcze nie dostałam... Quote
Molli Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='JustynaJK']czy nr 3 już jest?[/QUOTE] Tak, jest już od środy ;) Quote
Daga&Maks Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Korenia']Ile mniej więcej czekałyście na prezent z prenumeraty? Mi się własnie w marcu skończyła, a jeszcze nie dostałam...[/QUOTE] u mnie za pierwszym razem jak prenumeowałam to prezent przyszedł po jakiś 3-4 miesiącach, natomiast za drugim razem prezentu w ogóle mi nie wysłali, bo prenumerata już jakiś czas temu mi się skończyła, a prezentu jak nie było tak nie ma Quote
Culineo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 mi wysłali tą obroże :D to był prezent do rocznej zamawiałam w czerwcu a przyszedł po 2 mc :) Quote
kalyna Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jak ja zamawiałam to chyba było w kwietniu, to po dwóch tyg wysłali mi gazetę i prezent :) ale ja od razu pisałam co i jak :) to i pamiętali o mnie :) Quote
Tepes Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 mi sie prenumerata skończyła miesiąc temu i do tej pory nic nie otrzymałam;) Quote
Avaloth Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Właśnie się zastanawiam jak z prezentem, bo poprzedni (czyli rok temu) doszedł zaraz po pierwszym numerze, jakiś tydzień-dwa. A teraz jak na razie nie ma nic. Poczekam z miesiąc i się upomnę, a co xd Czy tylko ja mam wrażenie że od dwóch numerów czegoś w MP brakuje ? Jakoś mi się tak nudniej zrobiło, ale nie wiem z czego to wynika.. Quote
Molli Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Avaloth']Właśnie się zastanawiam jak z prezentem, bo poprzedni (czyli rok temu) doszedł zaraz po pierwszym numerze, jakiś tydzień-dwa. A teraz jak na razie nie ma nic. Poczekam z miesiąc i się upomnę, a co xd Czy tylko ja mam wrażenie że od dwóch numerów czegoś w MP brakuje ? Jakoś mi się tak nudniej zrobiło, ale nie wiem z czego to wynika..[/QUOTE] Może wynika to ze zmiany redaktorki? Quote
kalyna Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Avaloth']Właśnie się zastanawiam jak z prezentem, bo poprzedni (czyli rok temu) doszedł zaraz po pierwszym numerze, jakiś tydzień-dwa. A teraz jak na razie nie ma nic. Poczekam z miesiąc i się upomnę, a co xd Czy tylko ja mam wrażenie że od dwóch numerów czegoś w MP brakuje ? Jakoś mi się tak nudniej zrobiło, ale nie wiem z czego to wynika..[/QUOTE] Widzę, że nie tylko ja mam takie wrażenie :) Nie ma niektóych fajnych działów :( bo mi bardzo się podobał, porównanie rasy z marką samochodu :) fajne to było.... i jeszcze parę innych :) *** a poprzedni numer na okładce ta Pani z Jamnikiem... Jak czytałam to wydawało mi się, że ma jednego psa i kota... a na fotkach były 2 jamniki na fotce.... czy coś przeoczyłam? tego jeszcze nie przeczytałam.... Quote
Avaloth Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='kalyna']Widzę, że nie tylko ja mam takie wrażenie :) Nie ma niektóych fajnych działów :( bo mi bardzo się podobał, porównanie rasy z marką samochodu :) fajne to było.... i jeszcze parę innych :) *** a poprzedni numer na okładce ta Pani z Jamnikiem... Jak czytałam to wydawało mi się, że ma jednego psa i kota... a na fotkach były 2 jamniki na fotce.... czy coś przeoczyłam? tego jeszcze nie przeczytałam....[/QUOTE] Akurat ja tego działu nie lubiłam :D ale właśnie czegoś mi brakuje. a to akurat chyba była wzmianka że jeden jamnik jest jej, drugi jej rodziców /tyle że tam pisało o jakimś młodym, kilkumiesięcznym/ Quote
megi82 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jak myślicie-jutro będzie numer kwietniowy? coś od pól roku spózniają się ...teraz to już wiem,że trzeba szukać w kiosku pózniej niż zawsze to było ;/ Quote
kalyna Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 megi82 napisał(a):jak myślicie-jutro będzie numer kwietniowy? coś od pól roku spózniają się ...teraz to już wiem,że trzeba szukać w kiosku pózniej niż zawsze to było ;/ ja wczoraj dostałam prenumeratę :) bo tydzień temu wyszła gazeta :) Quote
megi82 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 o proszę-a u mnie nie było jeszcze ;/to lecę do marketu-tam powinna byc Quote
Avaloth Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ja już mam z tydzień. A jakieś 2-3 tygodnie tamu doszła książka z prezentu do prenumeraty :) czyli miesiąc po tym jak prenumerata została zamówiona. Acz książka taka sobie, nie ma czego polecać moim zdaniem.. (Póki pies nas nie rozłączy) Najlepsza z całego jak ładna graficznie okładka z pudlem :D Quote
Culineo Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ja się zastanawiam czy prenumerować, bo jakoś coraz mniej ciekawych rzeczy tam widze :shake: Quote
sator_k_ Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Może ktoś ma wszystkie numer i może powiedzieć czy w Wielkiej Księdze Psów były już owczarki niemieckie? Quote
kamilka91 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Nie było jeszcze... Ale ja nie mam jednego numeru... :oops: Quote
Marta_Ares Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 co z konkursem walentynkowym?? dzwonili do kogoś? kiedy można się spodziewać wyników..... Quote
Korenia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Kupię numery "Mojego psa" (kompletne ;-)) - w nawiasach podałam numer numeru: *styczeń 2009 (208 *wrzesień 2010 (228 *grudzień 2010 (bez kalendarza, bo mam, ale gazetki nie mam :-() (231) *czerwiec 2011 (237) *lipiec 2011 (238 ) *sierpień 2011 (239) *wrzesień 2011 (240) *październik 2011 (241) *listopad 2011 (242) *grudzień 2011 (243) *styczeń 2012 (244) *luty 2012 (245) *marzec 2012 (246) *kwiecień 2012 (247) *maj 2012 (248 Quote
Recommended Posts