Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']Ile mniej więcej czekałyście na prezent z prenumeraty? Mi się własnie w marcu skończyła, a jeszcze nie dostałam...[/QUOTE]

u mnie za pierwszym razem jak prenumeowałam to prezent przyszedł po jakiś 3-4 miesiącach, natomiast za drugim razem prezentu w ogóle mi nie wysłali, bo prenumerata już jakiś czas temu mi się skończyła, a prezentu jak nie było tak nie ma

Posted

Jak ja zamawiałam to chyba było w kwietniu, to po dwóch tyg wysłali mi gazetę i prezent :)
ale ja od razu pisałam co i jak :) to i pamiętali o mnie :)

Posted

Właśnie się zastanawiam jak z prezentem, bo poprzedni (czyli rok temu) doszedł zaraz po pierwszym numerze, jakiś tydzień-dwa.
A teraz jak na razie nie ma nic. Poczekam z miesiąc i się upomnę, a co xd

Czy tylko ja mam wrażenie że od dwóch numerów czegoś w MP brakuje ? Jakoś mi się tak nudniej zrobiło, ale nie wiem z czego to wynika..

Posted

[quote name='Avaloth']Właśnie się zastanawiam jak z prezentem, bo poprzedni (czyli rok temu) doszedł zaraz po pierwszym numerze, jakiś tydzień-dwa.

Czy tylko ja mam wrażenie że od dwóch numerów czegoś w MP brakuje ? Jakoś mi się tak nudniej zrobiło, ale nie wiem z czego to wynika..[/QUOTE]

Może wynika to ze zmiany redaktorki?

Posted

[quote name='Avaloth']Właśnie się zastanawiam jak z prezentem, bo poprzedni (czyli rok temu) doszedł zaraz po pierwszym numerze, jakiś tydzień-dwa.

Czy tylko ja mam wrażenie że od dwóch numerów czegoś w MP brakuje ? Jakoś mi się tak nudniej zrobiło, ale nie wiem z czego to wynika..[/QUOTE]
Widzę, że nie tylko ja mam takie wrażenie :) Nie ma niektóych fajnych działów :( bo mi bardzo się podobał, porównanie rasy z marką samochodu :) fajne to było.... i jeszcze parę innych :)
a poprzedni numer na okładce ta Pani z Jamnikiem... Jak czytałam to wydawało mi się, że ma jednego psa i kota... a na fotkach były 2 jamniki na fotce.... czy coś przeoczyłam? tego jeszcze nie przeczytałam....

Posted

[quote name='kalyna']Widzę, że nie tylko ja mam takie wrażenie :) Nie ma niektóych fajnych działów :( bo mi bardzo się podobał, porównanie rasy z marką samochodu :) fajne to było.... i jeszcze parę innych :)
a poprzedni numer na okładce ta Pani z Jamnikiem... Jak czytałam to wydawało mi się, że ma jednego psa i kota... a na fotkach były 2 jamniki na fotce.... czy coś przeoczyłam? tego jeszcze nie przeczytałam....[/QUOTE]
Akurat ja tego działu nie lubiłam :D ale właśnie czegoś mi brakuje.

a to akurat chyba była wzmianka że jeden jamnik jest jej, drugi jej rodziców /tyle że tam pisało o jakimś młodym, kilkumiesięcznym/

• 3 weeks later...
Posted

jak myślicie-jutro będzie numer kwietniowy?
coś od pól roku spózniają się ...teraz to już wiem,że trzeba szukać w kiosku pózniej niż zawsze to było ;/

Posted

megi82 napisał(a):
jak myślicie-jutro będzie numer kwietniowy?
coś od pól roku spózniają się ...teraz to już wiem,że trzeba szukać w kiosku pózniej niż zawsze to było ;/

ja wczoraj dostałam prenumeratę :) bo tydzień temu wyszła gazeta :)

Posted

Ja już mam z tydzień.
A jakieś 2-3 tygodnie tamu doszła książka z prezentu do prenumeraty :) czyli miesiąc po tym jak prenumerata została zamówiona.
Acz książka taka sobie, nie ma czego polecać moim zdaniem.. (Póki pies nas nie rozłączy) Najlepsza z całego jak ładna graficznie okładka z pudlem :D

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...
Posted

Kupię numery "Mojego psa" (kompletne ;-)) - w nawiasach podałam numer numeru:
*styczeń 2009 (208
*wrzesień 2010 (228
*grudzień 2010 (bez kalendarza, bo mam, ale gazetki nie mam :-() (231)
*czerwiec 2011 (237)
*lipiec 2011 (238 )
*sierpień 2011 (239)
*wrzesień 2011 (240)
*październik 2011 (241)
*listopad 2011 (242)
*grudzień 2011 (243)
*styczeń 2012 (244)
*luty 2012 (245)
*marzec 2012 (246)
*kwiecień 2012 (247)
*maj 2012 (248