Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']nooo... posłuszeństwo musi być :mad:

:loveu::loveu::loveu:

[SIZE="4"]rygor i dyscyplina 'tysz':diabloti::diabloti::diabloti: ( uwierzyła?????)
na kiedy ten tekścik dzisiaj musze sie troche przespać , a jutro od rana praca prawie do nocy :cool3::cool3::cool3: )

Posted

do wiadomości wszystkich ciotek: tak sie boję Asiora :smhair2::smhair2: że robotę od razu odwaliłam :evil_lol::evil_lol: i pamiętajcie że to wyzysk człowieka przez człowieka jest :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
teee.. a gdzie efekty tej "roboty"???? :mad::mad::mad:

W word'zie mojego komputera :diabloti::diabloti::diabloti: gdzie chcesz go zobaczyć :p:p:p " mówisz-masz" tylko pamietaj że to tekst miał być dla Paragrafa wiec na wątek Brutka go nie wkleję :evil_lol::evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
no to na pw poproszę PANI MARYSIU :diabloti:

nie "ze mna te numery Bruner" jak nie zmienisz tego posta to żadnego pw nie będzie :diabloti::diabloti::diabloti: a tekścik na prawdę piękny :loveu::loveu:
wybór należy do ciebie :mad::mad::mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
Asiorek sie opierdziela to i nic nowego sie nie dowiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no kopnę ją w dupe normalnie wredotę jedną :mad:
sie asiorek jutro zobaczy z Brutkiem to powie co u niego, o!!

Posted

Asior napisał(a):
nie, bo mam dobrego CYLA :eviltong:

proponuje lunete z celownikiem optycznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dowierzaj temu swojemu "cylowi" :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
Marysiuuuuu, a dla Brutka, nie napisała byś klku zdań??? nie musisz pisać elaboratu, wystarczy kilka chwytających za serce zdań.... plissssss

Asiorku twoja lista pobożnych życzeń sie wydłuża .... ale nie wiem dlaczego nie umiem ci odmówić :evil_lol::evil_lol: pamiętając że właśnie na tym wątku chciałaś mnie prawie zabić :diabloti:
ale masz to u mnie jak w "ruskim banku" tylko jaka kolejność: Brutek, Azyl i Krater. Może być????