epe Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kochana ciotka Selenga zrobiła cudne banerki!:loveu: Proszę brać,wybierać - ten śliczny pies szuka domu z wanną!:lol: Quote
Asior Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Selenga- dzięki olbrzymie!!!!!!!! Quote
lunarmermaid Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jaki piękniś!!! Powinien szybko znaleźć domek,choć wiadomo jak to z domkami bywa.Wkleiłam sobie banerek śliczniocha. Quote
Asior Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 no nie bardzo właśnie.. On jest na wybiegu a jak wiadomo tam cięzej jest go wypatrzeć ;( Zwłaszcza, ze tam z reguły pełno błota i on zawsze taki brudny i z poklejoną sierścią :( A on jest taki kochany :( tak szuka kontaktu z człowiekiem :( Quote
lunarmermaid Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Może jednak ktoś go wypatrzy,jest przecież taki oryginalny.Muszę się kiedyś do Krakowa do psiaków przejechać,mam niezbyt daleko,więc może się zjawię...Tylko rzućcie adresem,tam tyle ślicznych psiaków. Quote
Asior Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 w górę mój kochany czarnuszku!!! Quote
epe Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pokazuj się wszystkim śliczny! Niech ktoś się w tobie zakocha!:lol: Quote
epe Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Anka! Zjawiskowa już w swoim domku:loveu: A u Ciebie nadal w podpisie;) Quote
Asior Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 nie, nie ma bo nadal szukam jakiejś dobrej duszy, która by mi jakiś szablon zrobiła :( Quote
Becia66 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przepiekny pies......dziewczyny ogłoszenia zrobić i domek szybko będzie. Samym hopaniem na wątku niewiele wskóramy.....:roll: Quote
lunarmermaid Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ogłoszenia rzeczywiście bardzo potrzebne,tak psy najczęściej znajdują domki. A że pies piękny to szybko domek znajdzie! Quote
Asior Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 jak by mi tylko ktoś szablon na allegro zrobił :placz: wystawiała bym piesy .... Quote
epe Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asiorku! Wiem,że na wątku Drwalika z hotelu,bywała dziewczyna z Torunia-Black Cat- ona nawet robiła bazarki na Drwala i właśnie wystawiała szblony;) Może mogłaby po dogomaniackiej znajomości i dla tego pięknego przesłać Ci darmowo taki szablon?:lol: Ostatnio coprawda rzadko się pokazuje,ale napisać można i przy okazji wysłać link o jakiego to pięknisia chodzi;) Quote
Asior Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 napisałam do niej ponad tydzień temu, ale chyba nie była na dogo, bo nie odpisała.... :( Quote
Recommended Posts