epe Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Właśnie dawno jej na dogo nie widziałam,a zawsze coś u Drwala pisała! Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Piękny jesteś, Brutusie! O ogłoszenia poproście Dinkę. Jest niezawodna. http://www.dogomania.pl/forum/f942/zrobie-ogloszenia-dla-psow-w-potrzebie-116713/index36.html#post11428607 Quote
epe Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Przypomniało sobie psisko,że mizianko,to coś miłego! No refleks szachisty:evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Śliczne psisko :loveu: Postaram się go poogłaszać po jakiś psich forach ;) Bo niestety nic innego nie mogę zrobić :-( Quote
Asior Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 nareszcie odnalazłam Brutka.. jest teraz na ogólnym boksie, nie na wybiegu.... kurcze :( szukamy mu domku.. koniecznie!!!! Quote
lunarmermaid Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Czy w boksach jest gorzej??? Nie ma przypadków pogryzień??? Quote
marysia55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Asior napisał(a):nareszcie odnalazłam Brutka.. jest teraz na ogólnym boksie, nie na wybiegu.... kurcze :( szukamy mu domku.. koniecznie!!!! a on ma swój wątek ????? czy dopiero mu założysz ????? Quote
marysia55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Asior napisał(a):jak by mi tylko ktoś szablon na allegro zrobił :placz: wystawiała bym piesy .... uświadom mnie Asie nr 1 , ciemnote jedną :evil_lol::evil_lol: ... co to są 'szablony na allegro' Quote
Jagienka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 lunarmermaid napisał(a):Czy w boksach jest gorzej??? Nie ma przypadków pogryzień??? Gorzej gorzej.... są pogryzienia, zagryzienia również... Quote
Asior Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 lunarmermaid napisał(a):Czy w boksach jest gorzej??? Nie ma przypadków pogryzień??? akurat w jego wypadku chyba nie grozi mu zagryzienie, bo on największy z nich wszystkich a są tam jeszcze dwa inne... Tyle, ze nie moze sobie pobiegać :placz: marysia55 napisał(a):a on ma swój wątek ????? czy dopiero mu założysz ????? ekhm.. ekhmmm.. jestes pindziu lindziu na jego wątku :evil_lol: marysia55 napisał(a):uświadom mnie Asie nr 1 , ciemnote jedną :evil_lol::evil_lol: ... co to są 'szablony na allegro' to takie jakby tło, zeby aukcjha allegro nie była tylko tekstem ale i z obrazkami.. Quote
Asior Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 marysia55 napisał(a):no to teraz żem sie zdenerwowała.... jak znajde chwilę czasu to sobie porozmawiamy :mad::mad::mad: tylko nie wiem jeszcze kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooojjj.. w takim razie czekam na propozycje.. umówię Cię z moim agentem.... moze Cię gdzieś "wcisnę" :evil_lol: Quote
Asior Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 no i kufa znów posty się popierd..liły :angryy: Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asior napisał(a):ekhm.. ekhmmm.. jestes pindziu lindziu na jego wątku :evil_lol: no to teraz żem sie zdenerwowała.... jak znajde chwilę czasu to sobie porozmawiamy :mad::mad::mad: tylko nie wiem jeszcze kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='marysia55']no to teraz żem sie zdenerwowała.... jak znajde chwilę czasu to sobie porozmawiamy :mad::mad::mad: tylko nie wiem jeszcze kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE="3"]Asiora nie widać :crazyeye::crazyeye: .... pewnie sie wystraszył :evil_lol::evil_lol: , a ja przecież szalenie spokojny człowiek jestem :diabloti::diabloti:... każdy o tym wie :cool3::cool3: Quote
Asior Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 orzeszty w morde jeża..w telewizji byłam kochanieńka...:mad: z piesami z olkusza Quote
marysia55 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Asior']orzeszty w morde jeża..w telewizji byłam kochanieńka...:mad: z piesami z olkusza to ci sie chwali :lol::lol::lol: chyba ci odpuszczę :evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='marysia55']to ci sie chwali :lol::lol::lol: chyba ci odpuszczę :evil_lol::evil_lol: :modla::modla::modla: oooo dzięęęęki Ci o łaskawco :evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Asior napisał(a)::modla::modla::modla: oooo dzięęęęki Ci o łaskawco :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 .. a są jakieś nowe wieści o Brutku ????? Quote
Asior Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 nie ma.. i chyba nie będzie w tym tygodniu bo nie dam rady jutro do schronu iść :placz: Bo mam tą maluchę na tymczasie a ona z nikim wyjść na spacer nie chce :placz: Quote
lunarmermaid Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Czekamy na nowe więści i szukamy domku dla śliczniocha! Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no to lecimy w górę po fajny domek dla fajnego piesa :p:p Quote
Recommended Posts