Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
nareszcie odnalazłam Brutka.. jest teraz na ogólnym boksie, nie na wybiegu.... kurcze :( szukamy mu domku.. koniecznie!!!!

a on ma swój wątek ????? czy dopiero mu założysz ?????

Posted

Asior napisał(a):
jak by mi tylko ktoś szablon na allegro zrobił :placz: wystawiała bym piesy ....

uświadom mnie Asie nr 1 , ciemnote jedną :evil_lol::evil_lol: ... co to są 'szablony na allegro'

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Czy w boksach jest gorzej??? Nie ma przypadków pogryzień???

akurat w jego wypadku chyba nie grozi mu zagryzienie, bo on największy z nich wszystkich a są tam jeszcze dwa inne...
Tyle, ze nie moze sobie pobiegać :placz:
marysia55 napisał(a):
a on ma swój wątek ????? czy dopiero mu założysz ?????

ekhm.. ekhmmm.. jestes pindziu lindziu na jego wątku :evil_lol:
marysia55 napisał(a):
uświadom mnie Asie nr 1 , ciemnote jedną :evil_lol::evil_lol: ... co to są 'szablony na allegro'

to takie jakby tło, zeby aukcjha allegro nie była tylko tekstem ale i z obrazkami..

Posted

marysia55 napisał(a):
no to teraz żem sie zdenerwowała.... jak znajde chwilę czasu to sobie porozmawiamy :mad::mad::mad: tylko nie wiem jeszcze kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ooojjj.. w takim razie czekam na propozycje.. umówię Cię z moim agentem.... moze Cię gdzieś "wcisnę" :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
ekhm.. ekhmmm.. jestes pindziu lindziu na jego wątku :evil_lol:

no to teraz żem sie zdenerwowała.... jak znajde chwilę czasu to sobie porozmawiamy :mad::mad::mad: tylko nie wiem jeszcze kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']no to teraz żem sie zdenerwowała.... jak znajde chwilę czasu to sobie porozmawiamy :mad::mad::mad: tylko nie wiem jeszcze kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE="3"]Asiora nie widać :crazyeye::crazyeye: .... pewnie sie wystraszył :evil_lol::evil_lol: , a ja przecież szalenie spokojny człowiek jestem :diabloti::diabloti:... każdy o tym wie :cool3::cool3:

Posted

[quote name='marysia55']to ci sie chwali :lol::lol::lol: chyba ci odpuszczę :evil_lol::evil_lol:

:modla::modla::modla: oooo dzięęęęki Ci o łaskawco :evil_lol:

Posted

nie ma.. i chyba nie będzie w tym tygodniu bo nie dam rady jutro do schronu iść :placz:
Bo mam tą maluchę na tymczasie a ona z nikim wyjść na spacer nie chce :placz: