Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam psa , który ponoć żył na łańcuchu... Właściciel podobno go oddał bo nie stać go było na leczenie, gdyż psiak miał odpchelne ( nie wiem jak to sie pisze :evil_lol:) zapalenie skóry..
Teraz mu dopiero sierść zaczęła odrastać..
Miał też leczone ucho...
Psiak wygląda i zaczowuje się jak szczeniak, a PONOĆ ma ok. 8 lat ( tak twierdzi właściciel).
Jednak wierzyć mi się nie chce.. ma owszem trochę zółtawe zęby, no ale 8 lat to napewno nie ma...
Wabi się brutus, ale nie reaguje wogóle na to imie, więc i wiek wydaje mi się podejrzany...

Sami zobaczcie jaki jest cudny... ( dziewczyny twierdzą, że ma coś w sobie z afgana.... )

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, nawet nie, tylko sierść ma w opłakanym stanie.. brudną i smierdzącą.. ponoć był w wielu miejscach łysy przez te pchły i teraz mu to odrasta, ale ogólnie sierść ma okropnie brudną...

• 2 weeks later...
Posted

Asiorka!
Ty to zawsze coś ślicznego wyciągniesz "z rękawa"!:evil_lol:
Ja też nie uważam,aby miał 8 lat! Faktycznie ma coś z afgana-ja myślę,że szybko go ktoś wypatrzy- jest śliczny i taki nietypowy:lol:

Posted

Epe, popatrz na mojego amstafka co mu wąteczek założyłam :)
a Brutus??? nawet pracownicy schroniska nie wierzą w jego wiek.... On zachowuje się jak TOTALNY szczeniak.. biega skacze, wyskakuje na człowieka z miłością :) Tylko zęby ma w złym stanie i na podstawie tego ocenili jego wiek... a przecież mógł być źle żywiony ( na łańcuchu to pewnie tak było) i stąd te zęby mu się poniszczyły...

Posted

Widzę,że wróciłaś do świata zwierząt z rozmachem!:lol:
Brutusa też widziałam-to też nie moja ulubiona rasa-ale śliczny jest!
Aby tylko nie wpadł w nieodpowiednie ręce-dobrze byłoby,aby to ciotki z dogo znalazły mu dom! Już Wy wiecie jak zrobić "lustrację"!:evil_lol:
Szkoda mi właśnie Luxa,że znowu wrócił:placz:
Może on facetów nie lubi-bo to kolejny chłop na którego warczy!

Posted

Faktycznie-Czesia!:evil_lol: "Szczękościsk" Czesio- tego jeszcze nie było:evil_lol:
Może dzięki temu ciapowatemu imieniu,szybciej znajdzie dom?

Posted

ja się właśnie obawiam, ze przez tą swoją cudowną roześmianą mordkę znajdzie dom zbyt szybko... u dresa :(
On tak się cieszy jak ktoś do klatki podchodzi :(

Posted

Dzięki Epe... Brutusek to najspokojniejszy psiak jakiego znam.
U weta dał sobiue robić przy uszku, które go boli znowu, i ani nie kwęknął... nie tyrzeba było go nawet przytrzymywać....
Poprostu cudowny charakter...

Posted

ooo to to... doskonałe porównanie!!!!!!

wiecie co się dowiedziałam?? :roll: Był ponoć tak zapchlony, ze miał anemie.. tak go te cholery wyssały :roll:

Posted

Nic ciotka nie bojaj! Sam przyjdzie!:evil_lol: Taki śliczny pies powinien wybierać w domkach!
Przydałoby mu się allegro,ale nie wiem kogo trzeba prosić?
Może Wtarara?