Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po przeczytaniu artykułu jestem załamana, przeczytajcie:

"Za uśmiercenie psów ze szczególnym okrucieństwem odpowie 37-letnia mieszkanka Tomaszowa Mazowieckiego, która spaliła w piecu trzy szczenięta - poinformowała rzeczniczka tomaszowskiej policji Katarzyna Dutkiewicz.

Jak ustalono, w niedzielę kobieta wrzuciła trzy szczeniaki do paleniska pieca w swoim domu. Za szczeniętami do pieca wskoczyła ich matka, poparzoną wyciągnęła znajoma podejrzanej. Pies zdechł następnego dnia - prawdopodobnie w wyniku poparzeń.
Właścicielka zakopała martwą sukę w przydomowym ogródku. Powiadomieni o tym przez anonimową osobę policjanci odkopali psa. 37-latka usłyszała zarzuty dotyczące uśmiercenia zwierząt ze szczególnym okrucieństwem.Grozi jej za to do 2 lat pozbawienia wolności".

Powstrzymam się od jakichkolwiek komentarzy.:placz:

Posted

2 lata pozbawienia wolności.... dla kogoś kto uśmiercił trzy szczenięta + ich matkę.... ręce opadają... powinno być 2 ale razy 10...... :razz::mad:

Posted

no, proszę... o zachowaniu kobiety nawet nie chce mi się wspominać... 2 lata? Ciekawe, po ilu msc. wyjdzie... to jest b. niesprawiedliwe, ludzie, tu chodzi o UMYŚLNE ZAMORDOWANIE:angryy:

Zauważcie jednak, jak pięknie zrobiła suka... za swoimi szczeniętami weszła w ogień... :bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

m@dzi@ napisał(a):
no, proszę... o zachowaniu kobiety nawet nie chce mi się wspominać... 2 lata? Ciekawe, po ilu msc. wyjdzie... to jest b. niesprawiedliwe, ludzie, tu chodzi o UMYŚLNE ZAMORDOWANIE:angryy:

Zauważcie jednak, jak pięknie zrobiła suka... za swoimi szczeniętami weszła w ogień... :bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Dramat polega na tym, że pewnie wogle nie pójdzie siedzieć, tylko dostanie wyrok w zawieszeniu ze względu na "niską szkodliwość społeczną".:angryy:

Posted

Szok..
Tej wrednej kreaturze zyczę,żeby ją spotkało cos bardzo złego...żeby cierpiała..mocno i długo...żeby to zło do niej wróciło zwielokrotnione...
horror,nie moge uwierzyć...

Posted

Może już wiecie i może już jest taki wątek ale ja nie mogłam go znaleźć dlatego wklejam ;
37-letnia mieszkanka Tomaszowa Mazowickiego (Łódzkie), która spaliła w piecu trzy szczenięta odpowie za uśmiercenie psów ze szczególnym okrucieństwem.

O zdarzeniu poinformowała w środę rzeczniczka tomaszowskiej policji Katarzyna Dutkiewicz.
Jak ustalono, w niedzielę kobieta wrzuciła trzy szczeniaki do paleniska pieca w swoim domu. Za szczeniętami do pieca wskoczyła ich matka; poparzoną wyciągnęła znajoma podejrzanej. Pies zdechł następnego dnia - prawdopodobnie w wyniku poparzeń.
Wredna baba :angryy::angryy::angryy:

Posted

BRAK SŁÓW.....:shake::shake::shake::shake::shake::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Taką to tylko:chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:

Posted

czytałam o tym w gazecie przez net :-( zaostrzenie kar za znęcanie się nad zwierzętami i za spowodowanie ich śmierci jest konieczne!!! chociaż chorzy ludzie i tak będą dręczyć i zabijać innych ludzi i zwierzęta, to może reszta się dziesięć razy zastanowi zanim wyrzuci psa z samochodu, albo przywiąże go pod lasem...

a ta pani swoje dzieci pewnie też by wrzuciła... może tak było, kto wie...