ewajanka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Po przeczytaniu artykułu jestem załamana, przeczytajcie: "Za uśmiercenie psów ze szczególnym okrucieństwem odpowie 37-letnia mieszkanka Tomaszowa Mazowieckiego, która spaliła w piecu trzy szczenięta - poinformowała rzeczniczka tomaszowskiej policji Katarzyna Dutkiewicz. Jak ustalono, w niedzielę kobieta wrzuciła trzy szczeniaki do paleniska pieca w swoim domu. Za szczeniętami do pieca wskoczyła ich matka, poparzoną wyciągnęła znajoma podejrzanej. Pies zdechł następnego dnia - prawdopodobnie w wyniku poparzeń. Właścicielka zakopała martwą sukę w przydomowym ogródku. Powiadomieni o tym przez anonimową osobę policjanci odkopali psa. 37-latka usłyszała zarzuty dotyczące uśmiercenia zwierząt ze szczególnym okrucieństwem.Grozi jej za to do 2 lat pozbawienia wolności". Powstrzymam się od jakichkolwiek komentarzy.:placz: Quote
ewtos Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Horror nie jeden się umywa przy tym o czym piszesz. Gdyby mi przyszło teraz rozwinąć myśl " Człowiek to brzmi dumnie...." dałabym upust emocjom Quote
Judit Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 2 lata pozbawienia wolności.... dla kogoś kto uśmiercił trzy szczenięta + ich matkę.... ręce opadają... powinno być 2 ale razy 10...... :razz::mad: Quote
misiaczek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ewajanka,podaj proszę link do artykułu. Quote
m@dzi@ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 no, proszę... o zachowaniu kobiety nawet nie chce mi się wspominać... 2 lata? Ciekawe, po ilu msc. wyjdzie... to jest b. niesprawiedliwe, ludzie, tu chodzi o UMYŚLNE ZAMORDOWANIE:angryy: Zauważcie jednak, jak pięknie zrobiła suka... za swoimi szczeniętami weszła w ogień... :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Anusia&Saba Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 O boże, ta kobieta (a raczej potwór:angryy:) jest chyba jakaś chora psychicznie:shake: Dla biednych psiaków [*] [*] [*] [*]:placz: Quote
ewajanka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Spali�a w piecu trzy szczeniaki - Wiadomo�ci - WP.PL Nie wiem dlaczego ten link tak wygląda i dlaczego nie działa. Może ten zadziała: Spali�a w piecu trzy szczeni�ta - Fakty w INTERIA.PL Quote
ewtos Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 m@dzi@ napisał(a):no, proszę... o zachowaniu kobiety nawet nie chce mi się wspominać... 2 lata? Ciekawe, po ilu msc. wyjdzie... to jest b. niesprawiedliwe, ludzie, tu chodzi o UMYŚLNE ZAMORDOWANIE:angryy: Zauważcie jednak, jak pięknie zrobiła suka... za swoimi szczeniętami weszła w ogień... :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Dramat polega na tym, że pewnie wogle nie pójdzie siedzieć, tylko dostanie wyrok w zawieszeniu ze względu na "niską szkodliwość społeczną".:angryy: Quote
Cockermaniaczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Czasem czlowiek zdecydowanie brzmi za dobrze... Brak slow poprostu brak slow:placz::placz::angryy: Quote
iwcza Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :angryy::placz::placz::placz::lmaa: Nie ma słów... niech ją do pieca wsadzą... :angryy: Quote
Evelin Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Szok.. Tej wrednej kreaturze zyczę,żeby ją spotkało cos bardzo złego...żeby cierpiała..mocno i długo...żeby to zło do niej wróciło zwielokrotnione... horror,nie moge uwierzyć... Quote
aganiechaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Straszne ale najgorsze jest to, że to nie osobny przypadek tylko, że ten przez przypadek wyszedł na jaw. Baba do końca życia powinna mieć zakaz trzymania zwierząt. Quote
Marysia B. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Masakra! :angryy: http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,5837282,Spalila_w_piecu_trzy_szczeniaki.html Quote
Agama Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 :-(:angryy::placz::-(:angryy::placz: brak slow Quote
m@dzi@ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Z artykułu: "Grożą jej maksymalnie 2 lata więzienia". Tylko tyle za 4 psie zycia? Quote
Dollarek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Może już wiecie i może już jest taki wątek ale ja nie mogłam go znaleźć dlatego wklejam ; 37-letnia mieszkanka Tomaszowa Mazowickiego (Łódzkie), która spaliła w piecu trzy szczenięta odpowie za uśmiercenie psów ze szczególnym okrucieństwem. O zdarzeniu poinformowała w środę rzeczniczka tomaszowskiej policji Katarzyna Dutkiewicz. Jak ustalono, w niedzielę kobieta wrzuciła trzy szczeniaki do paleniska pieca w swoim domu. Za szczeniętami do pieca wskoczyła ich matka; poparzoną wyciągnęła znajoma podejrzanej. Pies zdechł następnego dnia - prawdopodobnie w wyniku poparzeń. Wredna baba :angryy::angryy::angryy: Quote
Astaroth Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Matko, ciekawe co by zrobiła jakby ktoś jej dzieci do ognia wrzucił i kazał jej patrzeć, co za sadystka, szkoda słów. Quote
zonia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 BRAK SŁÓW.....:shake::shake::shake::shake::shake::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Taką to tylko:chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: Quote
viverna Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 czytałam o tym w gazecie przez net :-( zaostrzenie kar za znęcanie się nad zwierzętami i za spowodowanie ich śmierci jest konieczne!!! chociaż chorzy ludzie i tak będą dręczyć i zabijać innych ludzi i zwierzęta, to może reszta się dziesięć razy zastanowi zanim wyrzuci psa z samochodu, albo przywiąże go pod lasem... a ta pani swoje dzieci pewnie też by wrzuciła... może tak było, kto wie... Quote
Daga&Maks Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 niektórzy ludzie to po prostu potwory :shake: co jeszcze takim przyjdzie do głowy :angryy: Quote
Recommended Posts