Sylwia K Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mini to mix jamnika szorstkowłosego, jest malutki i drobny, ma około 4-5 miesięcy. Jest spokojny, wesoły, nie jest awanturniczy ani nachalny. Dobrze dogaduje się z psami, lubi głaskanie i przytulanie! Piesek czeka na nowego właściciela w schronisku w Celestynowie! Nie pozwólmy alby dorósł w schronie! Quote
viverna Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ma ogłoszenia? gdzie tu dogomaniacy od ogłoszeń? niech mnie któryś nauczy ogłaszać! Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 jest tylko na stronie schroniska i tutaj w wątku ogólnym schroniska. Strasznie dziwi mnie to, ze Mini cały czas siedzi w schronie... postanowiłam założyc mu osobny wątek, może to coś da. Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Jamniczka mogę zamówic na czyjeś życzenie, schronisko jest czynne do 15, jeśli ktoś będzie chciał dac dom maluszkowi, ale nie wyrobi się do 15 to mogę go wziąśc do siebie i u mnie w domu poczeka na przyjazd nowego właściciela. Idzie zima, nie pozwólmy mu tam jej spędzic! Quote
iwa77 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 viverna napisał(a):ma ogłoszenia? gdzie tu dogomaniacy od ogłoszeń? niech mnie któryś nauczy ogłaszać! Wysłałam Ci PW odnośnie ogłoszeń. Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 czy ktoś może po forach jamnikowych go poogłaszac? Ja się już na 1 zalogowałam, ale trzeba czekac na aktywację konta... Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Zamieściłam na dogo w dziale grupa 4 jamniki:) http://www.dogomania.pl/forum/f11/szczeniak-mix-jamnika-szorstkowlosego-szuka-domu-123510/#post11134800 Dzięki, zaraz napisze do Isadora7 Quote
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Sylwia K napisał(a):(...) Dzięki, zaraz napisze do Isadora7 Isadora to Kochany Jamnikożerca :loveu: i jamnio - allegro - manka! Gorąco polecam!!! Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Na pierwszym zdjęciu wyszedł jakby miał długie łapki, ale w realu tak nie wygląda! Mam kiepski aparat i dlatego takie zdjęcia. Quote
tyciaNi Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 uroczy psiak i młody napewno znajdzie szybko schronienie w ludzkich ramionach tymbardziej, że "rasowy" :p Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 a Mini marznie w schronie... jest ciemno, zimno a on taki malutki... Quote
iwa77 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Chętnie pomogę temu malcowi i zrobię mu parę ogłoszeń - podaj mi tylko jaki namiary (tel. , mail ) podawać (na kogo ) w sprawie adopcji i jaki on ma numer schroniskowy. Quote
iwa77 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Zduplikował mi się post ! Masz jeszcze inne jego zdjęcia ? Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Jutro pojadę do schroniska i porobię mu zdjęcia (o ile nie będzie padac), powiadomię Dyrektorkę i kierowniczkę schroniska, że teraz ogłaszamy tego malca, i że jak się ktoś będzie pytac o jamnika to zeby wiedziały o którego. Na pw mail i tel podam tutaj do schroniska: Społeczne Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul. Prosta 3, 05-430 Celestynów k. Warszawy tel. 022/ 789 70 61, tel. kom. 602 378 437 Quote
iwa77 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A psa nie mają swoich numerów ? W takim razie poczekam na zdjęcia , jak będą jutro nowe to dobrze , jak nie to zrobimy na bazie tego co mamy! Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 chyba nie mają numerków... ale nie jestem pewna za to na pewno mają swoje boksy albo "rewiry" Mały siedzi albo w budynku albo przed nim, nigdzie indziej się go nie spotka Quote
Sylwia K Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 nie będzie dziś nowych zdjęc, bo nie dam rady wybrac się do schroniska:placz: Przepraszam, ze zawiodłam, ale na dniach zdjęcia będą! Quote
iwa77 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Sylwia to ja biorę się za ogłoszenia małego już dzisiaj (wieczorkiem )nie czekając na nowe foty (jestem przeziębiona czyli siedzę w domu = mam trochę więcej czasu , a co będzie później z czasem nie wiem ! ) Nie będę w takim razie podawała żadnego numeru tylko namiar Twój + schroniska . Quote
iwa77 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ogłoszenia dla MINI : Zwierz�ta. Jamniczek szorstkow�osy - dzieci�stwo w schronisku Jamniczek szorstkow�osy - dzieci�stwo w schronisku / Psy > Jamniki - Warszawa Jamniczek szorstkowłosy - dzieciństwo w schronisku - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ten uroczy jamniczek to jeszcze psie dzi / Jamnik / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Jamniczek szorstkow�osy - dzieci�stwo w schronisku - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Jamniczek szorstkowłosy - dzieciństwo w schronisku ojej.pl To na razie tyle . Allegro nie zrobię , ponieważ nie mam konta. Quote
viverna Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 iwa77 mogę Ci pomóc? też chciałam zamieścić gdzieś ogłoszenia, znalazłam ściągę, gdzie muszę być zalogowana a gdzie nie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Wczoraj niestety miałam za dużo na głowie, ale dziś chętnie pomogę przynajmniej umieszczać ogłoszenie. Skopiowałam ogłoszenie na razie tu: Jamniczek szorstkowłosy - dzieciństwo w schronisku : viverna : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Jamniczek szorstkowłosy - dzieciństwo w schronisku Psy Szczeniaki Jamnik Warszawa Mazowieckie - Petsy Animalia.pl :: Ogłoszenia :: jamnik szorstkowłosy-standard pies odpowiedni dla tej rasy Warszawa Quote
Sylwia K Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Jejku dzięki! Ja też jestem przeziębiona bardzo a nie mogę leków brac bo w ciąży jestem. Na dodatek memu psu się coś w łapę stało:placz: i dopiero jutro jego weterynarz przyjedzie z rana (dzis miał przyejchac, ale nie dał rady). Ach, co za dzień, wszystko miało inaczej wyglądac... Super, ze malec jest poogłaszany! Będe w piątek w schronisku, jutro jeszcze poleżę w łóżku. Zrobię mu nowe foteczki, postaram się o jakies ładniejsze. Quote
iwa77 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Sylwio dużo zdrówka życzę i uważaj na siebie . A maluszkowi powodzenia życzę ! Quote
Recommended Posts