tajdzi Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agnes'] :megagrin: :grins: :mdrmed: :turn-l: :laugh2_2: :happy1: :sweetCyb: :knajpa: :chlup: Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agnes'] no poprostu rewelacjia ciasteczkowa demokracja suuuuuuuuuuuuuuuuuuper Quote
Agnes Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 hihi wreszcie galeria odzyla :multi: kolejna porcja dzisiejszych zdjec - tak Aza sie skrada jak zobaczy psa ale zaraz zabawa sie rozkreca szkoda ze lapki uciete - ale morducha usmiechnieta :) buzi buzi :) i 'walka' o patyczek Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agnes'] buzi buzi :) i 'walka' o patyczek iiiiiiii jakie słodkie mordoklejki :loveu: :loveu: :loveu: i jaka cichociemna Aza :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 osz kurcze Agnes!!!! :crazyeye: tym razem też nie wiem co powiedzieć!!!! ŚWIETNE TE TWOJE NOWE FOTKI!!!!! :klacz: więcejwięcej!!!!! :cool1: Quote
tajdzi Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Agnes'] No proszę, jakiego Aza ma amanta, no :cool3: :loveu: Quote
Agnes Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 taak to byl Azy pierwszy pocalunek :lol: A potem go odwzajemnila... Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 one wygladają jak analogowe wywoływane z kliszy czyli NAJLEPSZE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jeszcze jeszcze jeszcze :multi: Quote
zaba14 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 dbsst napisał(a):one wygladają jak analogowe wywoływane z kliszy czyli NAJLEPSZE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jeszcze jeszcze jeszcze :multi: mam to samo wrazenie, ale są piękne!! jest czym oko cieszyc :cool3: Quote
Agnes Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 juz nie wiem co dawalam, mam nadzieje, ze nie beda sie zdjecia powtarzac Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agnes!! REWELACJA!! :klacz: ahhhh cud miód i orzeszki :loveu: Quote
moon_light Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A można spytac jakim aparatem robisz teraz zdjęcia?? bo są naprawde piekne:cool3:(ofc fotograf tez bardzo dobry):lol: Quote
Agnes Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 oj tutaj to glownie zasluga aparatu, a w ostatanich zdjeciach obiektywu. Od niedawna mam Nikona D50, wczesniej z obiektywem KIT Nikkor 18-55 mm, teraz (na zdjeciach gdzie jest ta glebia) fuksem kupiony na allegro Nikkor 70-300 mm G. Obiektyw wg wielu fotografow kiepski...a jednak ja jestem zachwycona Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: szalejesz koleżanko i bardzo mi się te szaleństwa podobają :loveu: Quote
Agnes Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 debest kupuj dlugi obiektyw wtedy i szalec jest latwiej:cool3: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agnes napisał(a):debest kupuj dlugi obiektyw wtedy i szalec jest latwiej:cool3: hahahha narazie jeszcze w swerze marzen jest mój (za dużo wydatków nas czeka :placz: ) więc będe tu wpadać i podziwiać szaleństwaoraz niestrudzenie pstrykać na moim "plastikowym oku" ;) Quote
Agnes Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 zapraszam zapraszam:eviltong: niestrudzenie pstrykać na moim "plastikowym oku" no bez przesady ;) ja nic a nic do Twoich zdjec nie mam, a wrecz przeciwnie;) Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Agnes']zapraszam zapraszam:eviltong: no bez przesady ;) ja nic a nic do Twoich zdjec nie mam, a wrecz przeciwnie;) hahahah dzięki ale wiesz jak jest włazic pod łapy pedzącym psom ;) hahhh ale i tak nie narzekam............mam wymarzony aparat teraz afirmuje sobie obiektyw :cool3: "konkurencyjna firma" :evil_lol: ;) ale temat może Cię zaciekawić ;) http://canon-board.info/showthread.php?t=8449 Quote
Agnes Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 link jest super - dzieki wielkie!! napewno poczytam jak bede miala wolna chwile (jak kiedys taka nadejdzie ;) ) Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agnes napisał(a):link jest super - dzieki wielkie!! napewno poczytam jak bede miala wolna chwile (jak kiedys taka nadejdzie ;) ) hahahhahahha ja kopalnia linków właśnie z zazdrością pogrążam się w temat lekcji 6 ehhhhhhhhhhh fotografia trudne hobby ;) Quote
Patka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 piekne foty :loveu: na razie mój canonik musi mi wystarczyć ... Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Jejku jak ja Wam zazdroszczę że takie piękne zdjęcia robicie :placz: śliczne! :loveu: Quote
Recommended Posts