agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Agnes']my tez sie stesknilysmy :( nie wiem dlaczego dopiero teraz ale w koncu trafiłam:) piekne zdjęcie. cudnne psisko:) a na tym zdjeciu to mniammm:) dumna i piekna:) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 tajdzi napisał(a)::cry: :( :cry: :cry: :puppydog: :eek3: no i cio zrobilas Agnes widzisz :evil_lol: Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 no dobra to, zeby wprowadzic lepszy nastroj dodam troszke bardziej aktywne fotecki ;) przyczajona Aza psa lekko wrylo na widok Azy ;) ale za chwile zabawa rozkrecila sie na calego :) Quote
tajdzi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Agnes'] psa lekko wrylo na widok Azy ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: extra :) Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 cos sie dogo skopalo i nie moglam dodac nowych zdjec:angryy: mam nadzieje, ze juz bedzie oki. Cd gonitwy... i juz po... Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Agnes'] Nie ma to jak psy w biegu:loveu: :loveu: Ja pamietam pierwsze fotki Azy jako szczenie jak tu dalas byla o wiele ciemniejsza,teraz niezle wyjasniala:crazyeye: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 nom, bardzo wyjasniala i urosla ;) wstawie zdjecia u tajdzi i robione przez tajdzi - mam nadzieje, ze moge ;) Tutaj nasze pierwsze spotkanie - pamietam jak pojechalam do tajdzi, zeby zobaczyc to cudo. Rodzice nie byli do konca przekonani, uwazali, ze nie w tym momencie, ze jeszcze nie...ale ja pojechalam i odwiedzalam Aze jak czesto moglam poki do nas nie trafila. Tutaj czarnulka i niska - taka miala byc ekhm ekhm ;) a tutaj zdjecie z dzialki - widac jaka miala sliczna czarna siersc - a ja tak chcialam, zeby byla taka czarna, bylo cudowna - tfu! nadal jest:eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wygląda jby to były dwa rózne psy Aza dorosla i Aza szczeniak:lol: Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wybarwiła się jak typowy ONek :evil_lol: Z czarnego podpalanego, na czaprak :evil_lol: Quote
kinga.l Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Śliczne ! Zapraszam do mojej galerii . Nowe zdjęcia :razz: Quote
Koma Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agnes Ty robisz przepiękne zdjęcia! :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Koma napisał(a):Agnes Ty robisz przepiękne zdjęcia! :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: zgadam sie z przedmowca powiem ze wrecz fenomenalne :D :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 eeeeee tam;) ale dziekuje:oops: a zaraz beda kolejne - dzisiaj porobilam ich wiecej i beda z zabaw i w ogole liiiiiiii:multi: zaraz bede wstawiac:p Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agnes napisał(a):eeeeee tam;) ale dziekuje:oops: a zaraz beda kolejne - dzisiaj porobilam ich wiecej i beda z zabaw i w ogole liiiiiiii:multi: zaraz bede wstawiac:p iiiiiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrra :multi: :multi: :multi: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 dobra to najpierw zaczynamy od sesji z wyzelkiem - niestety byl krotko:( przygotowania... dwie antenki jeszcze troche niepewnie... i sie zaczelo :) i fragment:p Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ale kicaja psiaki a wyzel sliczny;) Aza musi byc duza bo te wyzelki do najmniejszych nie naleza:crazyeye: Quote
Agnes Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Aza nie jest duza, 62 cm w klebie, wazy jakies 33 kg, a ten wyzelek to mlody jest :) dlatego mniejszy Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ale świetne zdjęcia :lol: :lol: to sama uciecha oglądac takie szalejąc i zadowolone pieski :loveu: Quote
Recommended Posts