Agnes Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 zdjecia nie sa jakiejs super jakosci (moze dlatego, ze klisza stara i w labie cos porypali?),ale i tak je lubie - jednak klisza czarno-biala ma klimacik ;) Quote
dbsst Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 :angryy: [quote name='Agnes']nikt nie wchodzi nikt nie patrzy nikt nie komentuje - tzn nikt oprocz tajdzi :) Kolejne zdjecia z poprzedneij sesyjki... a JA :mad: :mad: :mad: teraz mnie nie ma na dgm ale jak jestem to ZAWSZE tu zagladam :shake: :angryy: a chcialam cos milego powiedziec o fotach ale zamilcze :diabloti: Quote
Agnes Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 bo nikt nic nie komentowal i nie wiedzialam czy ktos wchodzi, czy dawac kolejne foty:roll: tylko ze teraz i tak nie mam nowych zdjec, tylko szperam w starych zbiorach... juz bym chciala swoj swoj aparacik:placz: Quote
tajdzi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Agnes'] Bardzo mi się podobają szkoda, że tego pawika drugiego obcięłaś, ale zdjęcie ładne :) Normalnie, żeby uzyskać taką ziarnistość, to się człwiek postarać musi ;) A tu widać warto trzymać kliszę kilka lat ;) Więcej, więcej :) Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Agnes']bo nikt nic nie komentowal i nie wiedzialam czy ktos wchodzi, czy dawac kolejne foty:roll: tylko ze teraz i tak nie mam nowych zdjec, tylko szperam w starych zbiorach... juz bym chciala swoj swoj aparacik:placz: wrrrrrr to nie jest tlumaczenie ja jak duch na tej dgm jestem ;) fotki sliczne ja tez mam gadzies u rodzicieli foty z mojej starej minolty moze kiedys je tu dotaszcze ;) Quote
Agnes Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 kolejne z serii czb ;) zdjecia z festynu Hippica Varsowia na Sluzewcu w wawie ogierek ze stajni pod wawa i walaszek z tej samej stajni bardzo lubie to zdjecie Quote
tajdzi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Agnes napisał(a)::crazyeye: :oops: skromnisia :evil_lol: Quote
Agnes Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 no co jak co ale nie uwazam, ze te zdjecia sa genialne ;) i nie spodziewalam sie takiej opini(i?) ;) Quote
anetta Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Suuuper :cool2: Zaprzeg bardzo mi sie podoba :Cool!: Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dziekujemy:p a my byyylyyysmyyy na spacerku:cool1: Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 zuje co?:lol: a pilka byla faaajnaaa, ale zgubilysmy :( Tzn najpierw ja znalazlysmy, Aze pogryzla pogryzla i sie pilka zgubila bu:( Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ni cmi nie mow o gubieniu pilek ;) tej zimy zgubilysmy 3 ale udalo nam sie je odnalzesc ;) mam pytanie czy jak wychodzicie sobie grzecznie z aparatem to buzdzicie ogolne zainteresowanie :mad: dzis probowalam focici i zanim sie nie obejrzalam bylam obstawiona przez ciekawskich :shake: tak troche goopio sie czulam :oops: zdjecia KOSMICZNIE ŻUJOPIŁKOWE ;) :multi: Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 hm...napewno sie patrza na mnie jak foce - na zasadzie co ona wyprawia? Ale olewam to ;) Jesli psy biegaja szaleja to ja nie patrze na nic dookola tylko foce ;) Ale nie mam nigdy jakiejs mega widowni, bo ludzi najczesciej jest malo... Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Agnes napisał(a):hm...napewno sie patrza na mnie jak foce - na zasadzie co ona wyprawia? Ale olewam to ;) Jesli psy biegaja szaleja to ja nie patrze na nic dookola tylko foce ;) Ale nie mam nigdy jakiejs mega widowni, bo ludzi najczesciej jest malo... a ja chcac nie chcac musze sie patrzec bo Szpila zaczyna sie nimi interesowac i zwiewa mi z kadru hahahahhaha ;) Quote
takatuka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a): dzis probowalam focici i zanim sie nie obejrzalam bylam obstawiona przez ciekawskich :shake: tak troche goopio sie czulam :oops: zdjecia KOSMICZNIE ŻUJOPIŁKOWE ;) :multi: To Twój Emil robi takie ogóle zainteresowanie, ja zapewne też bym się przyglądała :cool3: A gdzie więcej foteczek z tego spacereczku?:roll: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='takatuka']To Twój Emil robi takie ogóle zainteresowanie, ja zapewne też bym się przyglądała :cool3: A gdzie więcej foteczek z tego spacereczku?:roll: wlasnie gdzie foty ze soacerku :D nie jak kolegi powershotem pstyalam to jeszcze wieksze loozanie bylo bo srebrny i sie bardziej rzucal w oczy ;) Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 sliczna mala zujopileczka:evil_lol: Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 doooobra teraz zasypie fotami:evil_lol: Najpierw spotkalysmy beagelka Teodora - niestety psiak na smyczy, ale on ma swoje zdanie - jak to niewychowany beagleke - na temat powrotu do wlasciciela, wiec moze to i lepiej? Narazie... Foty rozne, bo robione na szybko Aza zawsze ustawia psa - kazdego, a juz napewno probuje, niby niewinna lapeczka, a jednak ale maly Teodor tez probowal na ile mogl ;) 'mnie tu nie ma' i poszli sobie :( Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 widze ze nie specjalnie im przeszkadzala smycz bagietka ;) a ostatnia fota kosssssssa ten szal extra Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 nom :) akurat fajnie nim zawinela dziewczyna :) smycz nie przeszkadzala, gorzej chyba z dziewczyna no i czasami mialam strach w oczach jak smycz sie zaplatala o beagelka albo o Aze - wariaty dwa ;) Quote
tajdzi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :lol: ale mają minki dwa łobuziaki Ahhhh kiedy ja zobaczę Azutkę :shake: pojęcia nie mam a strasznie się stęskniłam :-( Quote
Recommended Posts