Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjecia nie sa jakiejs super jakosci (moze dlatego, ze klisza stara i w labie cos porypali?),ale i tak je lubie - jednak klisza czarno-biala ma klimacik ;)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy: [quote name='Agnes']nikt nie wchodzi nikt nie patrzy nikt nie komentuje - tzn nikt oprocz tajdzi :)
Kolejne zdjecia z poprzedneij sesyjki...

a JA :mad: :mad: :mad:

teraz mnie nie ma na dgm ale jak jestem to ZAWSZE tu zagladam :shake:

:angryy:

a chcialam cos milego powiedziec o fotach ale zamilcze :diabloti:

Posted

bo nikt nic nie komentowal i nie wiedzialam czy ktos wchodzi, czy dawac kolejne foty:roll:
tylko ze teraz i tak nie mam nowych zdjec, tylko szperam w starych zbiorach...

juz bym chciala swoj swoj aparacik:placz:

Posted

[quote name='Agnes']

Bardzo mi się podobają
szkoda, że tego pawika drugiego obcięłaś, ale zdjęcie ładne :) Normalnie, żeby uzyskać taką ziarnistość, to się człwiek postarać musi ;) A tu widać warto trzymać kliszę kilka lat ;)
Więcej, więcej :)

Posted

[quote name='Agnes']bo nikt nic nie komentowal i nie wiedzialam czy ktos wchodzi, czy dawac kolejne foty:roll:
tylko ze teraz i tak nie mam nowych zdjec, tylko szperam w starych zbiorach...

juz bym chciala swoj swoj aparacik:placz:

wrrrrrr to nie jest tlumaczenie ja jak duch na tej dgm jestem ;)

fotki sliczne

ja tez mam gadzies u rodzicieli foty z mojej starej minolty moze kiedys je tu dotaszcze ;)

Posted

kolejne z serii czb ;)
zdjecia z festynu Hippica Varsowia na Sluzewcu w wawie

ogierek ze stajni pod wawa

i walaszek z tej samej stajni

bardzo lubie to zdjecie

Posted

ni cmi nie mow o gubieniu pilek ;) tej zimy zgubilysmy 3 ale udalo nam sie je odnalzesc ;)

mam pytanie czy jak wychodzicie sobie grzecznie z aparatem to buzdzicie ogolne zainteresowanie :mad:

dzis probowalam focici i zanim sie nie obejrzalam bylam obstawiona przez ciekawskich :shake: tak troche goopio sie czulam :oops:

zdjecia KOSMICZNIE ŻUJOPIŁKOWE ;) :multi:

Posted

hm...napewno sie patrza na mnie jak foce - na zasadzie co ona wyprawia? Ale olewam to ;) Jesli psy biegaja szaleja to ja nie patrze na nic dookola tylko foce ;)
Ale nie mam nigdy jakiejs mega widowni, bo ludzi najczesciej jest malo...

Posted

Agnes napisał(a):
hm...napewno sie patrza na mnie jak foce - na zasadzie co ona wyprawia? Ale olewam to ;) Jesli psy biegaja szaleja to ja nie patrze na nic dookola tylko foce ;)
Ale nie mam nigdy jakiejs mega widowni, bo ludzi najczesciej jest malo...

a ja chcac nie chcac musze sie patrzec bo Szpila zaczyna sie nimi interesowac i zwiewa mi z kadru hahahahhaha ;)

Posted

dbsst napisał(a):

dzis probowalam focici i zanim sie nie obejrzalam bylam obstawiona przez ciekawskich :shake: tak troche goopio sie czulam :oops:

zdjecia KOSMICZNIE ŻUJOPIŁKOWE ;) :multi:

To Twój Emil robi takie ogóle zainteresowanie, ja zapewne też bym się przyglądała :cool3:

A gdzie więcej foteczek z tego spacereczku?:roll:

Posted

[quote name='takatuka']To Twój Emil robi takie ogóle zainteresowanie, ja zapewne też bym się przyglądała :cool3:

A gdzie więcej foteczek z tego spacereczku?:roll:

wlasnie gdzie foty ze soacerku :D

nie jak kolegi powershotem pstyalam to jeszcze wieksze loozanie bylo bo srebrny i sie bardziej rzucal w oczy ;)

Posted

doooobra teraz zasypie fotami:evil_lol:
Najpierw spotkalysmy beagelka Teodora - niestety psiak na smyczy, ale on ma swoje zdanie - jak to niewychowany beagleke - na temat powrotu do wlasciciela, wiec moze to i lepiej? Narazie...
Foty rozne, bo robione na szybko

Aza zawsze ustawia psa - kazdego, a juz napewno probuje, niby niewinna lapeczka, a jednak

ale maly Teodor tez probowal na ile mogl ;)

'mnie tu nie ma'

i poszli sobie :(

Posted

nom :) akurat fajnie nim zawinela dziewczyna :)
smycz nie przeszkadzala, gorzej chyba z dziewczyna no i czasami mialam strach w oczach jak smycz sie zaplatala o beagelka albo o Aze - wariaty dwa ;)