dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Agnes']jestesmy ;) :loveu: och jak mnie tu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie bylo :oops: i 200 Wam minelo no to cio po maluchu :drinking: Quote
Agnes Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 debest!!:multi: :lol: daaaaaawnoooooo Cie nie bylo no ale ja tez musze nadrobic zaleglosci i wpasc do Was:oops: ;) :drinking: :grins: Quote
Agnes Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 swiatlo slabe bo pod swiatlo ;) Aza 15 min temu czekajaca kiedy mama wstanie ;) Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Agnes']debest!!:multi: :lol: daaaaaawnoooooo Cie nie bylo no ale ja tez musze nadrobic zaleglosci i wpasc do Was:oops: ;) :drinking: :grins: hahahaha o to bedziesz miala co robic z tymi zaleglosciami proponuje jednak nie wchdzic hahahahaha :evil_lol: :drinking: wstawie Ci moja jedna z ulubionych nowych emotek :bigcool: mioooooooodzio i jaka paszcza :crazyeye: :p Agnes PRZESLICZNY posiadasz banerek :multi: Quote
Agnes Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 debest dziekuje bardzo :) walczylam dlugo:eviltong: Quote
Agnes Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Aza wieczorowa pora - nie zwracac uwagi na ew przeostrzenia, bo to wina programu ktorego uzywam do zmniejszania zdjec po co lezec na poslaniu jak mozna obok:roll: obok pilka od ciotki tajdzi Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 heheh wazne ze pilka pod reka znaczy lapa ;) :cool3: hihihi Quote
tajdzi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A ja właśnie sprzedałam swój aparat i teraz pewnie Agnes już do nas w ogóle nie wpadnie :( Agnes, a ja się cały czas uśmiecham do Ciebie i Twojej Mamy, wieeeeesz? Mam kupować, czy nie :oops: :helo: Quote
Agnes Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 tajdzi teraz to napisalas...myslisz, ze ja przyjezdzalam dla zdjec do Was? :) no nie zartuj :) Przeciez jak chce to biore aparat brata i sama robie zdjecia - co wole, tzn samemu robic niz dostawac;) Ja ciagle nie mam kiedy sie mamy spytac...bo to trzeba usiasc pokazac, a ja mam bardzo duzo na glowie teraz. Ale do wystawy jeszcze duzo czasu, nie? Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 no wlasnie Dziewczyny i co z tymi aparatami :D gadac mi tu predziorem :evil_lol: Quote
tajdzi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Agnes, Dużo, może i dużo (w lutym), ale obawiam sie, że będzie trochę jeżdżenia w pianką i materiałem... No i nie chcę Mamy pod ścianą stawiać, że za dwa dni wystawa ;) Debest, Sprzedałam wczoraj aparacior, po zrobieniu ostatniej sesji zdjęciowej na nim (zresztą prześliczna labradoreczka - 8 miesięczna cudna psinka) ;) jak coś to się pochwalić mogę, ale nie chcę zaśmiecać Agnes wątku No i szykuję się na NOWYYYYYY Łiiiii z wymiennym obiektywem i te sprawy ;):multi: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 tajdzi napisał(a):Agnes, Dużo, może i dużo (w lutym), ale obawiam sie, że będzie trochę jeżdżenia w pianką i materiałem... No i nie chcę Mamy pod ścianą stawiać, że za dwa dni wystawa ;) Debest, Sprzedałam wczoraj aparacior, po zrobieniu ostatniej sesji zdjęciowej na nim (zresztą prześliczna labradoreczka - 8 miesięczna cudna psinka) ;) jak coś to się pochwalić mogę, ale nie chcę zaśmiecać Agnes wątku No i szykuję się na NOWYYYYYY Łiiiii z wymiennym obiektywem i te sprawy ;):multi: to zrobmy tak ze Ty sie zdjatkami pochwalisz bo ja juz umieram z ciekawosci :D tu u Agnes a pozniej bedziemy Agnes blagac i przeprawszac ze to nie my ;) albo u mnie jest jeszcze wolna miejscowa ;) TAJDZI a kiedy bedzie to cudenko i masz juz wybrana firme ;) cholera DOCZEKAC sie nie moge :multi: :multi: :multi: Quote
tajdzi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 No dobra... ale ty bronisz mnie przed Agnes? ;) Ninia 8 miesięczne małe śliczne labradorątko Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='tajdzi']No dobra... ale ty bronisz mnie przed Agnes? ;) Ninia 8 miesięczne małe śliczne labradorątko boshe jakie ZŁOTO ja mysle ze Nina sie sama obroni przed Agnes ;) Quote
CarmenCortes Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Normalnie złotko! Jak ozdoba! Takiego cuda jesce chyba nie widziałam! Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 no tak i teraz tajdzi milczy cholercia jasna no normalnie sie zdraznilam ;) Quote
tajdzi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 milczy milczy bo aparat kupię dziś ale karty pamięci będą dopiero od przyszłego tygodnia :( chyba zwariuję do tego czasu :( Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 tajdzi napisał(a):milczy milczy bo aparat kupię dziś ale karty pamięci będą dopiero od przyszłego tygodnia :( chyba zwariuję do tego czasu :( DZIS o jeżu kolczast az mnie ciary przechodza z podniecenia :multi: :multi: :multi: a Ty taka opanowana:shake: ja nie wiem to chyba ten szok :d :p a jaki a jaki wspolczuje z ta karta to najgorsza meczarnia jaka moze byc Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='tajdzi']o taki :) nie no rewelacja :D zaraz polece poczytac o tym cacku ;) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tajdzi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 widzę, że teraz są dwa wątki o Azach :crazyeye: Pomylić się mozna :lol: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 tajdzi napisał(a):widzę, że teraz są dwa wątki o Azach :crazyeye: Pomylić się mozna :lol: naszczescie to mila pomylka moze byc bo i jedna i druga sliczna jest :D nio nio super maszyna do pstrykania :D :multi: :multi: :multi: Quote
tajdzi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 a ten twój nowy rewelacyjny sprzęt, to jaki?:) Quote
Recommended Posts