Koma Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ale jak będziecie na spacerku to koniecznie poróbcie duużo fotek :mdrmed: Quote
Agnes Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 teraz to marne szanse coby spacer sie udal...ale 2 stycznia wraca brat z aparatem, wiec napewno bede robic fotecki na spacerach zabawowych psow :) niedlugo wstawie tez fotki z poprzedniego jeszcze spaceru - teraz dalam tylko mala czesc ;) tylko ciagle nie mam kiedy Quote
Agnes Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 A teraz instrukcja "krok po kroku" jak ustawiac psa do zdjecia ;) najpierw trzeba psa podprowadzic potem psa ustawiamy na obiekcie ktory ma byc podstawa fotografii pies niestety nie zawsze chce wspolpracowac i oto efekt: dziekuje za uwage ;) Quote
Koma Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Super! :multi: i tak pięknie pozuje na pagórku :klacz: moja by tak nie ustała:roll: Widzę że ma Aza śliczną blaszkę ;) czy to Quick Tag? Quote
Agnes Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Koma troche cwiczen i sie wszystko da ;) A tak na serio to jakis czas temu juz cwiczylam z Aza zostan na komende - czasami sie przydaje ;) A blaszka jest z allegro :) Quote
Agnes Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 pffff znowu musialam odkopywac topic ;) oczywiscie dziekujemy za zyczenia... dodam jeszcze kilka zdjec ze spaceru z patykiem skok potem Aza "pozyczyla" sobie patyk, a jak skonczyla obgryzac odniosla go na mijsce ;) Quote
moon_light Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 jaka ona sliczniutka :))) <zazdroszcze psa>:lol: Quote
tajdzi Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ale czemu spadła na 6 stonę? Jakieś fotki nowe są?? Quote
malawaszka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Agnes'] :klacz: efekt wspaniały :multi: Quote
ewelinabuck Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 piekna a te foty naprawde wspaniale agilitowiec ci wyrosl:cool3: Quote
Agnes Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 ufff wreszcie udalo mi sie zmienic podpis z odsylaczem nooo Aza uwielbia skakac to fakt, robi to bez problemu - tylko kurcze nie mamy kiedy chodzic na agility...wiec musza nam wystarczyc plotki na placach zabaw Quote
Koma Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 maleńki patyczek :lol: śliczna Azuńka :loveu: Quote
Agnes Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Aza cos zobaczyla potem nagle dostala glupawki - jak to ona:roll:... ...kogos zobaczyla patrzyla w pelnym skupieniu Quote
tajdzi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :nerwy: :lying: i jak się skończyło to dramatyczne wydarzenie???? :megagrin: Quote
Agnes Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 cd historii.... w nogiiiiiiii!!!!!!!!! ale naszczescie to tylko Sabcia - nasz znajoma ;) Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 No nie!! Zagryzl ai uciekla http://img209.imageshack.us/img209/3619/dscf422326bq.jpg :x:x :shake: Quote
Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 hihi ona ma taki długi i wąski pychol jak moja Komka :lol: :lol: :lol: super foteczki :loveu: Quote
Agnes Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Koma dlugi coby mogla dobrze tropic a waski nie wiem:shake: :p no nic...dam jeszcze troszke zdjec...;) potem juz bylo spokojniej i...ciemniej:placz: Saba zaczela tarzanko... Aza tylko patrzyla co ta czarna kulka wyrabia:roll: i patrzyla jak Sabia odchodzi ze swoja Pancia... :loveu: Quote
Recommended Posts