Katerinas Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Agnes Ja mam podobnie ... niestety same niemiłe doświadczenia z ON-ami. A raczej nie ja, a nasza Gajka, która w pewnym momencie zaczęła się bać dużych psów przypominających ON-y. :roll: :-? Szczerze - Jak widzę na horyzoncie ON-a to zmieniam kurs lub biorę Gaję na smycz. Nie mam ochoty na kontakty z tymi psami... nawet jeśli właściciel mówiłby mi, że jego piesek jest super łagodny. :roll: Quote
Agnes Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 chyba tak trzeba bedzie zrobic :( choc nie bardzo chce, bo ONow jest bardzo duzo, do tego znajomi maja ON - ktory tez "podbadl" Azie... Quote
Poświata Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='tajdzi']Agnes pewnie i tak jak zwykle, powie, że nieładne, albo, że cośtam ale co mi tam :drinking: Tajdzi się rozszalała :P , za jej zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: chociaż wypijmy w ramach opłaty. Ale dzięki temu już święta się czuje w powietrzu...... :P Quote
Koma Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Agnes']chyba tak trzeba bedzie zrobic :( Agnes myślę że tak będzie lepiej :( Jeśli na każdym kroku będzie miała nieprzyjemne spotkania z ON-kopodobnymi psami to jeszcze jej się to utrwali i może reagować na nie agresywnie :( Wiem to na przykładzie mojej suczy, jak była młoda miała parę spięć z amstaffopodobnymi psami i do tej pory jeży się na sam widok takiego psa, bardzo się ich boi i reaguję agresją ze strachu. Więc może lepiej spróbować unikać kontaktów z nieprzyjaźnie nastawionymi ONkami, i może- jak ktoś wśród znajomych ma owczarka, o którym wiesz że zachowuje się OK i Aza go toleruje, to częściej się z nim spotykać żeby sobie Aza nie utrwaliła złych doświadczeń. Przynajmniej ja tak myślę ;) Quote
Agnes Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 ooo Poswiata ;) Koma...nawet jak ON jest lagodny to one maja taki a nie inny sposob zabawy...one takie sa :( Moja poprzednia sucz tez lubila gonic inne psy lekko powarkujac - choc ciezko to bylo nazwac warkiem. Nie bylo w tym zero agresji, ale niektore psy sie baly. Byla to sucz ONa...teraz role sie odwrocily. Dobrze, ze dzisiaj mialam pilke, to sucz mogla sie troche odstresowac...tylko facet mnie wkurzyl, ktory w sumie sprawe olal totalnie - skoro wiedzial, ze pies reaguje w ten sposob mogl nie dopuscic do tego - mogl zabronic zabierania pilki przez jego psa :-? Quote
Poświata Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No coo, oooooooo :P ? Podglądam Was sobie czasami, a nie zawsze mam czas żeby sie ujawniać, a raczej od jakiegoś czasu wogóle nie mam na nic czasu :roll: :P . Quote
Agnes Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 aaaa to nie wiedzialam :wink: zagladaj zagladaj, zapraszamy ;) Ja tez oczywiscie wchodze i do Poswiatki i do zakoconych ;) popodziwiac Twoja gromadke ;) Quote
Poświata Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Grzecznie to ujęłaś "gromadka" :P , ale w takiej ilości to już gromada :roll: :D . Jasne że będę zaglądać :P , tylko w tygodniu nie mam za bardzo kiedy i potem w weekend nadrabiam zaległości. Quote
olekg89 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 TAjdzi zrób mi tyż banerek zimowy wybierz sobie foty z mojej galeri >proszę:) :D :D :D z kozzym i kają of course 8) Quote
tajdzi Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :) na razie na prośbę Agnes (już myślałam, że jej sie nie podoba, bo nie umieściła) zmniejszony podpisik :) Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 tajdzi jestes prawidziwa wyczarowywujesz super niespodzianki :D Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 tajdzi :klacz: suuper.. ale szcześliwa!! :loveu: i jaki ma sliczny usmiech!! :) Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Azunia śliczna jak zawsze :wink: ... Tajdzi, prośbę mam ... Wyczarujesz mi zdjęcie mikołajowe? :wink: Quote
tajdzi Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Podrzuć jakieś zdjątko na tajdzi@tlen.pl Quote
Agnes Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 tajdzi zerknij za okno a bedziesz wiedziala czemu tak cichutko :roll: Quote
Agnes Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 nie wiem czy to mozliwe...ale w niektorych miastach juz tak jest. Od jakiegos czasu wycinaja dziki lasek brzozowy obok "naszego" pola. Dzisiaj sie dowiedzialam, ze podobno bedzie tam robiony teren dla psow - teren ma byc ogrodzony, jakies przeszkodki i inne bajery. Wierzyc mi sie nie chce, ale jesli faktycznie by tak bylo - to po prostu cudownie! :wink: Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 A w którym miejscu dokładnie to ma być? Quote
anetta Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ma byc :D Slyszalam w Tv jak jakis gosciu mowil ze powstanie park dla psow. Szkoda ze na szarym koncu miasta :( Quote
Agnes Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 :o no to zobaczymy...teren w kazdym razie jest robiony, przygotowywany - mam nadzieje, ze do tego celu. Anetta mysle, ze jak pomysl wypali, nikt nie wyniesie przeszkodek czy nie zabierze ogrodzenia ;) to takich miejsc bedzie wiecej w wawie Quote
Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Zeszłoroczna zimowa Azulka SUPER :wink: Quote
Agnes Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 a tegoroczna sie nie podobala?:( zeszloroczna tyz min moja 8) :wink: Quote
tajdzi Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Agnes napisał(a):a tegoroczna sie nie podobala?:( zeszloroczna tyz min moja 8) :wink: Agnes, przecież wiesz, że robisz najpiękniejsze zdjęcia najpiękniejszej na świecie Azutki :) Quote
Recommended Posts