PiotrekJ Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Dlatego bardzo chętnie ją wypożyczę ;) ... Mój coś ostatnio nawalać zaczął :-? , a Aza z tego co widać jest idealna :lol: ... Quote
Agnes Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 no no...z tym kurzem to niekoniecznie ;) ale zabawki resztki jedzeniowe kazdy przedmiot - ja ostatanio znalazlam moja gumke chlebowa do rysunku pocieta na tysiac kawaleczkow ;) ale Aza jest baaardzo kosztowna ;) Quote
Patka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 O tak gumki chlebowe sa przepyszne moje zwierzaki też je testowały:evilbat: Quote
tajdzi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 a moje koty twierdzą, że gumki w ogóle są fajne A najfajniesze są te, których właśnie potrzebuję i fajnie się je sprzed nosa zabiera Pańci :evilbat: Quote
Agnes Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 zima na naszym polu... troche gor tez mamy ;) i zima w makro Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 A gdzie Azunia na zdjęciach? :-? Ty Nam tu jakieś widoczki zapodajesz :lol: ... Quote
Agnes Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 to widoczki sie nie podobaja? phi... nie moge ciagle Aze Aze Aze - musi byc jakas odskocznia ;) Quote
tajdzi Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 No masz znowu się nam Agnes obrazi cichaj PiotrekJ! Widoczki są super :) Ale brakuje zdjęć Paneczki Azulcowej jeszcze do kompletu :wink: :evilbat: Quote
tajdzi Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Agnes, chora jesteś? tak prychasz coś ostatnio? :evilbat: Quote
Agnes Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 czolgajaca sie Aza ;) z jezykiem i tropiaca i portret zimowy Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Agnes napisał(a): i portret zimowy Śliczna Azunia :wink: ... Quote
Katerinas Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Agnes napisał(a):i portret zimowy Agnes - Ona jest naprawdę przepiękna :D :D Nie będziesz miała szczeniaczków po niej :wink: :wink: Bo może by nową rasę stworzyć :D :wink: :wink: Quote
tajdzi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Azutka jest wysterylizowana, z czego się ogromnie cieszę i choć urodę ma olśniewającą charakter przecudowny i jest cała kochana to rozmnażanie zostawmy hodowcom psów z rodowodami i badaniami :) Quote
Katerinas Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 tajdzi napisał(a):Azutka jest wysterylizowana, z czego się ogromnie cieszę i choć urodę ma olśniewającą charakter przecudowny i jest cała kochana to rozmnażanie zostawmy hodowcom psów z rodowodami i badaniami :) tajdzi żartuję :) sama mam jedną sukę wysterylizowaną... i jestem przeciwna "lewemu" rozmnażaniu"... wiem że może się na DGM mało pojawiam ale parę osób zna moje podejście i to co robię poza DGM... a żartować chyba można nie? :wink: Quote
tajdzi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Katerinas napisał(a):tajdzi napisał(a):Azutka jest wysterylizowana, z czego się ogromnie cieszę i choć urodę ma olśniewającą charakter przecudowny i jest cała kochana to rozmnażanie zostawmy hodowcom psów z rodowodami i badaniami :) tajdzi żartuję :) sama mam jedną sukę wysterylizowaną... i jestem przeciwna "lewemu" rozmnażaniu"... wiem że może się na DGM mało pojawiam ale parę osób zna moje podejście i to co robię poza DGM... a żartować chyba można nie? :wink: zawsze 8) :wink: i żeby było jasne, to ja cie znam i znam twoje podejście tak tylko dla zasady napisałam ;) Quote
Agnes Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Katerinas juz jedna kobieta na osiedlu chodzila za moja mama z dobermanem - mama byla z Aza na spacerze - i prawie prosila coby pokryc nasza sucz jej dobkiem - pies ladny fakt, brazowy hehe ale smieszna sytuacja :) Z drugiej strony przerazajaca Quote
tajdzi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 ja w tym tygodniu wypersfadowałam (tak to się pisze? :oops: ) Pani jednej rozmnażanie sznaucerka a właściwie sznaucerkopodobnej suni... udało się będzie sterylka ale szczerze mówiąc szlag mnie trafia w schroniskach mnóstwo matek ze szczeniakami mnóstwo godujących i niedożywionych podrostków i co? i niektórzy nadal rozmnażają "bo ładne pieski będą" :( Quote
Katerinas Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Agnes napisał(a):Katerinas juz jedna kobieta na osiedlu chodzila za moja mama z dobermanem - mama byla z Aza na spacerze - i prawie prosila coby pokryc nasza sucz jej dobkiem - pies ladny fakt, brazowy hehe ale smieszna sytuacja :) Z drugiej strony przerazajaca Ale z dobkiem? Brązowym? :lol: Kochana... czy to aby napewno byłaby dobra partia dla Azy? Toż to mezalians jakowyś :wink: Aza księżniczka a tu jakiś osiedlowy "burek" :lol: Ale z drugiej strony... Przerażająca... bo u Ciebie się nie udało ale ta kobitka znajdzie chętnego gdzie indziej :roll: :-? :( Quote
Agnes Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 czesto rozmnazaja, bo wierza w mity - 'suka musi miec raz mlode' albo chca zostawic sobie jednego szczeniaka po swoim psie... Quote
tajdzi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 a potem pozbywają się matki, bo szczeniak ładniejszy albo oddają i matkę i miot do schroniska "bo szczają" albo albo ..... :cry: Quote
Katerinas Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Agnes napisał(a):czesto rozmnazaja, bo wierza w mity - 'suka musi miec raz mlode' albo chca zostawic sobie jednego szczeniaka po swoim psie... Ja najczęściej ostatnio słyszę tą drugą wersję - "pozostawienie po suce szczeniaka, bo ona taka mądra to i dzieci będą". Albo jeszcze jak ostatnio słyszałam od znajomej co ma koty: "bo małe koteczki są takie śliczne :-? :-? a poza tym kocice jak nie mają dzieci to wariują" Porażka :-? Pracuję nad tą znajomą... ale trudny materiał :-? Czasami mam ochotę wziąć za kudły i do schorniska zaciągnąć :-? Quote
coztego Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Żadne dobermany nie wchodzą w grę! Ja już znalazłam kawalera dla Azy 8) Quote
Agnes Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 coztego :o normalnie :eek2: jesuuu jaki on podobny do Azy!! Jaki piekny!! Ja go chce chce go!! :placz: i se kurde moge chciec :-? :( Quote
Recommended Posts