Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes napisał(a):
Aza ma 63 cm w klebie jakos...ona jest wysoka bo ma wielkie tyle lapy i przez to sie wydaje ze jest duza - ale jest szczupla, wazy 30 kg wiec nie jakos koszmarnie duzo ;)

Faktycznie ma dosyc wysoko ułozona pupke czyli przeciwnie co do budowy owczarkow niemieckich.Jest przekochana mordulka Azulowata.

Posted

Agnes napisał(a):
Aza ma 63 cm w klebie jakos...ona jest wysoka bo ma wielkie tyle lapy i przez to sie wydaje ze jest duza - ale jest szczupla, wazy 30 kg wiec nie jakos koszmarnie duzo ;)

Faktycznie ma dosyc wysoko ułozona pupke czyli przeciwnie co do budowy owczarkow niemieckich.Jest przekochana mordulka Azulowata.

Posted

wojny nie bedzie ;) tylko wszyscy jak patrza na kolor Azulcowej siersci to zapominaja o tych pieknych psach jakimi sa ogary - mysla ze podpalany pies to tylko owczarek :)
zdjecia zaraz zaraz dopiero niedawno wrocilam i siiiiily nie mam ;)

Posted

Agnes napisał(a):
to cudo jak te w tle mieszkaja sobie w zoo w Czechach :)
Eeee tam, coś kręcisz 8) Ja je w reklamie mentosa widziałam, a nie w żadnym czeskim zoo 8)

Posted

asher napisał(a):
Eeee tam, coś kręcisz 8) Ja je w reklamie mentosa widziałam, a nie w żadnym czeskim zoo 8)

ales sie uparla :roll: :wink: ale przeciez reklama mogla byc krecona w Czechach? :roll: tam powinno byc taniej 8)

Posted

kolejne zdjecia z dzialki z tego weekendu - cykl fot z zabawy wnetrznosciami pilki :roll:

a potem "pilka" zostala rozerwana rozszarpana na kawaleczki :roll:

Aza ma jakas manie zakopywania skarbow - znalazla sliwke na ziemi, wziela w pysk rozejrzala sie dookola i poszla pod iglak zakopac nosem - srednio jej to wyszlo, ale jak tylko podeszlam i pokazalam Azie, ze ja widze to poleciala i zakopala juz lepiej kolo ogniska :lol: