Agnes Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 wiecej z tego spaceru nie bedzie - nie ma sensu, bo to byly ekhm najlepsze zdjecia ;) Dzisiaj znowu mam zamiar isc na pola i sadze, ze foty beda juz lepsze Quote
tajdzi Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 no ja też sądzę :lol: i czekam niecierpliwie! i kiedy w końcu przyjedziesz???? Quote
malawaszka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Agnes'] :klacz: eekstraaa :laola: wszystkie super!!!! a ten charcik to na pewno whippet??? jakiś duży czy się mylę? :niewiem: Quote
Agnes Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='tajdzi']i kiedy w końcu przyjedziesz???? pisz takim druczkiem to znowu Cie pogonia :lol: A kiedy w koncu skonczycie remont? :evil: Bo ja tylko na to czekam :roll: :wink: Narazie przeciez nie ma jak przyjechac :cry: czy to prawda, ze 508 zmienil trase i jedzie dluuugo przez most Grota? Quote
Agnes Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 malawaszka juz wczesniej go wklejalam i tez ktos sie pytal czy to napewno whippet ale ja jestem pewna na 99%, patrzylam na whippety i on mi wlasnie pasowal...fakt duzy jakis ale wyglada identyczny... No wiec sprawdzilam - "idealny wzrost whippeta wynosi 51 cm" Aza ma jakies 62 cm, wiec to moze byc przedstawiciel tej rasy ;) Sa piekne :) Quote
tajdzi Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Agnes'][quote name='tajdzi']i kiedy w końcu przyjedziesz???? pisz takim druczkiem to znowu Cie pogonia :lol: A kiedy w koncu skonczycie remont? :evil: Bo ja tylko na to czekam :roll: :wink: Narazie przeciez nie ma jak przyjechac :cry: czy to prawda, ze 508 zmienil trase i jedzie dluuugo przez most Grota? Zawsze jeździł przez Most Grota 8) Quote
Agnes Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 powracam na dogo po malutkiej przerwie choc bez zdjec - nie robilam nic i narazie robic nie bede :( Quote
Agnes Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 hm...w piatek mialam isc na pole z aparatem, ale pojechalismy po poludniu na dzialke, mielismy wrocic w sobote - gdzie tez mialam robic zdjecia. W sobote od rana bylam umierajaca i nie bylam w stanie kiwnac palcem, wstac z lozka, tym bardziej robic zdjec - wiec aparat zostal nie ruszony, a ja wsciekla. W ten weekend mialam porobic duzo zdjec Azie, w niedziele pojechac na zawody jezdzieckie tez porobic zdjecia i gucio z tego wyszlo :( Quote
Agnes Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 a ja ciagle choruje, wiec narazie zdjec nowych nie ma - dam za to zdjecia jeszcze z dzialki, ktorych tajdzi nie dala :roll: piekna mysliwska stojka brutalnie wygladajaca (naszczescie tylko wygladajaca ;) ) scena z patyckiem i za patyckiem :lol: Gringo na lonie natury i na polu Quote
Koma Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Agnes'] :lol: :roflt: :roflt: :roflt: zarąbista fota :cunao: Quote
weimarka-Pudelka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Więcej Fotek!! Szybko wracaj do zdrowia.... :D Quote
Agnes Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 W ten weekend zyje tylko zawodami jezdzieckimi - dzisiaj zawody jutro zawody i zdjecia zdjecia zdjecia :) Tylko po to jade tak naprawde... A dzisiaj min zrobilam takie: :roll: Quote
Agnes Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 aaaaaaaaaaa!!!!!!!!! jesuuuuuu!!!!!! Dzisiaj rano wyslalam zdjecia z sobotnich zawodow na najbardziej popularny portal jezdziecki - beda na stronie glownej, a wiecie co mi odpisali?! "Witam doszły 4 maile - zdjęcia kapitalne (za moment będą na stronie). Zapraszam do stałej współpracy - z przyjemnością będziemy publikowali Pani prace." Jesuuuuu jaka ja jestem szczesliwa!!!!!! hihihihih :D Quote
tajdzi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 a moze byś nam tak pokazała owe prace ;) Quote
angiewoop Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agnes zobacz na galerie mojej Roxy i powiedz moze czy Azulka byla choc troszke podobna do mojej psicy jak miala 5 miesiecy? Bo mam wrazenie ze z mojej sucz wyrosnie wlasnie taki Azulec. Quote
Agnes Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 ale tu linkow dawac nie mozna :( Quote
angiewoop Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agnes napisał(a):ale tu linkow dawac nie mozna :( no tak zapomnialam :oops: :oops: Quote
coztego Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Agnes napisał(a):ale tu linkow dawac nie mozna :( Po pierwsze, może mod nie zauważy ;) Po drugie można przysłać zainteresowanym link na pw, np. mnie :) Quote
Evelina Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 coztego napisał(a):Agnes napisał(a):ale tu linkow dawac nie mozna :( Po pierwsze, może mod nie zauważy ;) Po drugie można przysłać zainteresowanym link na pw, np. mnie :)Nie wolno dawac linkow do ladnych fotek ? :roll: Chyba jestem niedouczona :oops: Quote
Agnes Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 hihi :) ok w taim razie daje: http://www.voltahorse.pl/articles.php?id=1304 - skoki przez przeszkody http://www.voltahorse.pl/articles.php?id=1305 - WKKW, proba terenowa czyli cross Quote
szaraduszka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 hihi takie linki nie tylko można ale nawet trzeba dawać! 8) Za czas jakiś (w tym tygodniu) wkleję w swoim topiku kilka zdjęć samych przeszkód terenowych... z Białego Boru. Przeszkody na WKKW-oskim crosie są stałe, czyli nie do rozbudowania (skoki - drążki spadają). Niektóre z tych przeszków miały po 140- 150 cm wysokości, do tego szerokie... brr piękne i straszne. Quote
Recommended Posts