Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dajcie spokoj:P z dobrym sprzetem kazdy zrobic dobre zdjecia - a dobry fotograf nawet badziewnym zrobi dobre ;)
a brat juz mnie opierniczyl jak zobaczyl zdjecia makro - ze mu konkurencje robie i ze aparatu juz mi nie da :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes']no dajcie spokoj:P z dobrym sprzetem kazdy zrobic dobre zdjecia Tego bym nie powiedziała :roll: :D

a brat juz mnie opierniczyl jak zobaczyl zdjecia makro - ze mu konkurencje robie i ze aparatu juz mi nie da :lol:
No widzisz??? Znaczy mamy rację :D

Posted

Godzilla jest juz wytresowana :lol: stala nawet nie poruszajac sie jak robilam zdjecia :o

Tutaj jest godzilla nr 2 w wykonaniu brata ;)

Posted

Agnes napisał(a):
cd o ile w ogole sa zainteresowani

Ja widzę, że już Agnes uderzyła gwiazdorska woda sodowa...
Dopiero co drzemy japy, że mało zdjęć, a tej ciągle mało komplementów :evilbat: :roll:

Posted

no tak wiem, dziekuje ;) ale nie wiedzialam czy nada chcecie ogladac - bo po Waszym drzeniu sie dalam cosik i potem jeszcze cosik i tak ogolnie sobie napisalam ;) Ty to zawsze lapiesz za slowka :lol:

Posted

Agnes napisał(a):
...i tak ogolnie sobie napisalam ;) Ty to zawsze lapiesz za slowka :lol:

to se tak ogólnie nie pisz :evilbat: :wink:
A ja nie łapie
Ja odpisuje 0X :lol:

Posted

[quote name='Agnes']adda :roflt: generalnie to niekoniecznie chce byc w ogole lapana :roll: Myślę, że to jeszcze zależy przez kogo :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Agnes']adda :roflt: generalnie to niekoniecznie chce byc w ogole lapana :roll: Myślę, że to jeszcze zależy przez kogo :lol: :lol: :lol:

Mnie proszę w to nie wplątywać :roll: :lol:

Posted

Oglądałam :multi:
Ale wcale bym się nie obraziła, jakbyście jeszcze raz je wkleiły... A może macie jakieś zachomikowane niepublikowane jeszcze fotki? :D

Posted

asher ja teraz mam duuuzy problem z robieniem zdjec - mama aparatu juz nie przynosi, bo to aparat szkolny a jak wiadomo rok sie wlasnie konczy ;) Brat sie wyprowadzil, wiec aparat moge raz na jakis czas od niego pozyczac...i dzis mi sie udalo :roll:

A tak sie zaczal dzien
Najpierw bylo wylegiwanie sie na balkonie

a pozniej polecialysmy na pola

i przyszla Keja ale tylko na chwilke :(

ziewanko

i portrecik

a potem poszly :cry:

Posted

i poszlysmy do zboza mlodziutkiego

ktore Aza musiala skonsumowac ;)

a ja zrobic portrecik :)

i jeszcze jeden ;)