Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ooo
jacie kurczaczki pieczoneeee
No nie
Agnes
Jak ty pieska biednego męczysz :(
aż jej oczka sie zaczerwieniły :(

U mnie sobie podje, zrobie jej coś extra ;)

Posted

tajdzi cos ty :) kurek jeszcze nie ma, niestety :( to sa orzechy wloskie

U mnie sobie podje, zrobie jej coś extra

to jeszcze zalezy co kombinujesz ;) jesli nie bedziemy w porze obiadowej u ciebie to nici z tuczenia Azulca ;) co jak co, ale o wyglad dbamy ;)

Posted

wiedzialam ze predzej czy pozniej ktos sie czepnie :evilbat: choc myslalam ze bedzie to tajdzi ;)

a teraz nowe zdjecia z dzisiejszego dnia

z mlodym amstaffem m.in.

Aza w pelni szczescia :)

Posted

i Keja tez do nas dolaczyla

przez przypadek zlapalam uszy amstaffa - smiesznie wyszlo to zdjecia ;)

i w calej okozalosci

buzi buzi

walki psow tez sa na polu

Posted

Piękne fotaski!!! :angel: :angel: :angel:

Takie dynamiczneeeee!!! Extra!

Tylko czemu Azulowa ma smycze przypiętą i ją ciąghnie za sobą? Może ja jakaś niedoinformowana... :roll: :wink: :)

Posted

bo wreszcie sie wzielam za szkolenie psa :) za namowa pewnej osoby zakupilam 10 metrowa smycz i Aza od 2 tyg biega z tym na polu - i juz widac efekty! Duuuuzo latwiej mi ja kontrolowac, jak przydepne podczas zabawy, Aza sie zatrzyma i zawolam to pies jest przy mnie :angel: wczesniej to bylo nierealne - mowia, ze jak tak pochodzimy 2-3 miesiace za kazdym razem to przyniesie naprawde duze efekty - oby :roll:

Posted

raczej to drugie - Aza od poczatku jest bardziej samodzielna, niekoniecznie sie pilnuje, ale nie ucieknie - potrafila odbiec daleko, ale zawsze wracala. To jest otwarta przestrzen, zaraz jest las, a Aza w genach ma psa mysliwskiego i wolaalbym, zeby trzymala sie blizej mnie. Mamy fajny sadek na osiedlu gdzie biegaja i bawia sie psiaki wieczorami i chcialabym, zeby Aza tez mogla tam pobiegac, ale narazie nie moze:(
Mam nadzieje, ze uda nam sie dogadac i bedzie bardziej posluszna - narazie naprawde jest super. Bedziemy chodzic na nielegalne spacerki do lasu :) Narazie to tez nierealne, bo ucieka za zwierzyna :evil: a jej taka smycz kompletnie nie przeszkadza :)