Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Powinnaś być z niej dumna, to znaczy, że ma duży potencjał do aportu ;) Jari za to ma bzika na punkcie plastikowych butelek po wodzie... Wyciąga je ze śmietnika i memli ;).

Posted

Alicja szczoteczka by sie juz do paszczy nie zmiescila:evil_lol:

kurde, teraz weszlam do galerii Asiaczka...gdzies mi smignelo info o zaginionym basenji ale nie wiedzialam ze to Jej psiak :(

Amber
z tym potencjalem to bym nie przesadzala:eviltong: co jak co ale moja suka to pies antyaportujacy:evil_lol: tyle lat ile ja ja tego uczylam, to...:diabloti:

Posted

Bo co innego sama chęć do noszenia przedmiotów, a co innego sam aport. Ja się nie mam co wypowiadać, bo aportu nigdy nie uczyłam, żeby ewentualnie nie zepsuć ;)

Posted

[quote name='Agnes']Alicja szczoteczka by sie juz do paszczy nie zmiescila:evil_lol:

no to jak nic niezbędnik do paska ;)

kurde, teraz weszlam do galerii Asiaczka...gdzies mi smignelo info o zaginionym basenji ale nie wiedzialam ze to Jej psiak :(

[B]no niestety ...zaginął 13 i ślad po nim także ...:( , a miejsce to nieciekawe podobno ...

Posted

Asiaczku a jak moglabym sie gniewac :( Wlasnie to dalam na facebooka u siebie w profilu, licze, ze znajomi dadza u siebie itd itd...Trzymam kciuki!!

Posted

Agnes napisał(a):
Asiaczku a jak moglabym sie gniewac :( Wlasnie to dalam na facebooka u siebie w profilu, licze, ze znajomi dadza u siebie itd itd...Trzymam kciuki!!

Dzieki:)

Pzdr.

Posted

Agnes napisał(a):
Dziekuje za mile slowa:loveu: Ja tez lubie ta obroze, bardzo mi pasuje taka kolorystyka do suki :)

Aziowej pasował także czerwony Elperro:lol:

Bardzo ładnie prezentuje swoją sylwetkę na zdjęciach:loveu:

Posted

Ja bardzo lubię kolor pomarańczowy. A ostatnio w Party doczytałam, że to najmodniejszy kolor tego sezonu!!!!:)
Mam 1 obróżke w tym kolorze i muszę powiedziec, że i trikolory i rudo-białe baski bardzo ładnie w niej wyglądają:)

pzdr.

Posted

po avatarze na pewno nie bo to zdjęcie mojego małego mordercy który odszedł ode mnie w zeszłym roku, właśnie przeczytałam wiadomość o naszym sąsiedzie Dakarze i smutek ogarnia że to psie pokolenie już odchodzi :(

a od stycznia łażę po natolinie z panną Azalią, która wygląda tak:

może ona będzie bardziej rozpoznawalna ;)

Posted

Skoro znasz Dakara, to pewnie mieszkamy gdzies blisko siebie...jednak tych pieknych oczu tez nie kojarze:lol: jak nas spotkacie na polu to prosze krzyczec:diabloti: no chyba, ze suki wczesniej zaczna na siebie krzyczec:lol:

Posted

ok, od dziś wypatruje ogara mazowieckiego ;) ale że Was nie kojarzę to aż dziw bierze, miałam wrażenie że znam z widzenia większość okolicznych psów a tu taka niespodzianka!