Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnes napisał(a):
Ale "Rogz" powiedzial kiedy beda mieli? Jakas dostawa etc? To nie jest przeciez wzorek, ktory zostal wycofany...Jak rozumiem rozmiar M?

http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1935 ?

Nie powiedzieli kiedy będzie dostępny.. Mają w tej chwili tylko brązowe :shake:

Wolałabym nie płacić za przesyłkę i kupić w stacjonarnym, a akurat w animalii wycofali rogza :placz: (miałam odbór osobisty na bemowie)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes napisał(a):
ona sie tu nawalala pilka:evil_lol: brala pilke za sznurek i machala na boki dostajac raz z jednej raz z drugiej strony:evil_lol:

Mój też tak lubi :) gorzej jak wypuści i trafi np. we mnie....

Posted

catie napisał(a):
Mój też tak lubi :) gorzej jak wypuści i trafi np. we mnie....

a tam jakby pies we mnie walnał to jeszcze pół biedy, moja raz tak w TV przywaliła :D

Posted

zaba14 napisał(a):
a tam jakby pies we mnie walnał to jeszcze pół biedy, moja raz tak w TV przywaliła :D

i TV cały? Ale dostać od własnego psa też nie przyjemnie ;p zwłaszcza jak się zamachnie a piłka jest z twardej gumy np.

Posted

Witam ;) Choc dla mnie (nas) poki nie pracuje to weekend srodek tygodnia, bez roznicy ;) Chyba szukam pracy w najgorszym okresie, tj zimowym. Wysylam CV i wysylam i nic...dostaje ew odpowiedzi, ze nikogo nie poszukuja

Posted

komorkowo-spacerowe zdjecia z dzis, chcialam pokazac jak wyglada las po roztopach:roll: Roztopi sie ten snieg i caly las bedzie w wodzie stal:roll: Tragedia...

Posted

To nawet nie chodzi o to, ze sie nie da chodzic...grunt jest ciagle podmokly po zeszlorocznej zimy. Mimo lata nadal bylo bardzo bardzo mokro. Jak mieszkam tu ponad 20 lat, tak nie widzialam tego lasu w wodzie. Teraz byly roztopy, grunt mokry wiec woda stoi wszedzie. Napadal snieg..znowu beda roztopy bedzie tylko gorzej. Jesli lato bedzie tak jak rok temu to bedziemu tu wszyscy plywac! A przeciez nie mam wokol ani rzeki ani innego cieku wodnego...

Posted

Agnes napisał(a):
Witam ;) Choc dla mnie (nas) poki nie pracuje to weekend srodek tygodnia, bez roznicy ;) Chyba szukam pracy w najgorszym okresie, tj zimowym. Wysylam CV i wysylam i nic...dostaje ew odpowiedzi, ze nikogo nie poszukuja

trzymam kciuki!

Posted

Agnes napisał(a):
kurcze Agnes... współczuję z tym szukaniem pracy... :roll:
A w jakiej dzidzinie szukasz?

Agnes napisał(a):
komorkowo-spacerowe zdjecia z dzis, chcialam pokazac jak wyglada las po roztopach:roll: Roztopi sie ten snieg i caly las bedzie w wodzie stal:roll: Tragedia...
http://img42.imageshack.us/img42/7537/zdjcie0228b.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/5922/zdjcie0230u.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/1755/zdjcie0231z.jpg

Agnes - U nas w lesie (Kampinos) to samo :roll:

Tu gdzie woda po środku to był szlak turystyczny, którym zawsze chodzimy...
Teraz, jak zmroziło, to mimo wszystko strach chodzić, bo miejscami te wielkie kałuże są bardzo głębokie :roll:

A to kiedyś była polana. Teraz wielkie bajoro pokryte śniegiem. Strach tam wchodzić :roll:

Posted

Katerinas napisał(a):
kurcze Agnes... współczuję z tym szukaniem pracy... :roll:
A w jakiej dzidzinie szukasz?

teoretycznie w zawodzie, architektura krajobrazu...

Katerinas napisał(a):
Agnes - U nas w lesie (Kampinos) to samo :roll:

straszne co to sie porobilo i co bedzie dalej...

Azowa z rana ;)