Agnes Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 E tam wstyd, moja 5 lat sie tego uczyla ;) Quote
Asia&Kleo Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Agnes']E tam wstyd, moja 5 lat sie tego uczyla ;) Agnes, tylko ja Lunę nauczyłam bardzo szybko wszystkiego w krótkim czasie. Z Kleo o wiele trudniej. O to chodzi, że nie mogę się przyzwyczaić do tego... Ale się nie poddaję i postaram się osiągnąć wszystkie cele, jak z Luną osiągnęłam. Muszę tylko duuuuużo czasu poświęcić:roll: Quote
Agnes Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Wiem Asia wiem, ale z takimi psami niesamowita frajde daje jak juz cos osiagniecie, do czegos dojdziecie. To, ze Aza zalapala aport, aportowala tez pilke w wodzie, jest coraz grzeczniejsza na spacerach, biega przy nodze daje niezlego kopa i powera. Bardzo fajne uczucie. Wy juz duzo osiagnelyscie, Kleo jest u Ciebie krotko tak na prawde. Jest inna, wariatka z adhd, ale to tez mozna fajnie wykorzystac :) Ladny avatarek :) Quote
Asia&Kleo Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Agnes napisał(a):Wiem Asia wiem, ale z takimi psami niesamowita frajde daje jak juz cos osiagniecie, do czegos dojdziecie. To, ze Aza zalapala aport, aportowala tez pilke w wodzie, jest coraz grzeczniejsza na spacerach, biega przy nodze daje niezlego kopa i powera. Bardzo fajne uczucie. Wy juz duzo osiagnelyscie, Kleo jest u Ciebie krotko tak na prawde. Jest inna, wariatka z adhd, ale to tez mozna fajnie wykorzystac :) Ladny avatarek :) Pamiętam Azę szalejącą w jeziorze z piłką:) Albo w bardzo czystym oczku wodnym:evil_lol: Dzięki;) Quote
Agnes Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Asia&Luna napisał(a):Pamiętam Azę szalejącą w jeziorze z piłką:) Albo w bardzo czystym oczku wodnym:evil_lol: Dzięki;) Otoz to ;) A jeszcze dwa lata temu to bylo nie do pomyslenia ;) Quote
Asia&Kleo Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jeszcze tylko pół roku i będziemy podziwiać takie widoki:lol: http://img834.imageshack.us/img834/6018/rudawoda.jpg Quote
Bonsai Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Też z Piegusem długo ćwiczyłam zabawę z aportem. :) Jest u mnie od czterech lat i tak naprawdę dopiero teraz widać jakies efekty. Ostatnio nawet sam mi wyjął zająca z plecaka i zaczął z nim uciekać! Nie do pomyślenia, tak się cieszyłam - jak głupia! :) A naprawdę trudno było nauczyć takiego zachowania psa, który od szczeniaka do 2 roku życia nie miał kontaktu z zabawką, w dodatku lekko nieśmiałego psa. Radość jest ogromna! Naprawdę wiem , co czujesz. :) Z resztą dla mnie każdy maleńki kroczek był wielką radością, choć z boku ktoś by pomyślał ... eee .... co to jest... przeciez on nic nie zrobił. Osiągnąć, by taki pies czerpał radość z zabawy - bezcenna! :) Pozostaje powiedzieć - gratuluję! :) Quote
zaba14 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Agnes nie będę cytować zdjęcia bo nie mam pojęcia które :D wszystkie są super, a Aza taka radosna !! :) Moja chyba urodziła sie z syndromem zabawy ;) mamy plecak w którym jest łapka do rzucania piłeczek, boomera i czasem gryzak, jak ide schować daną zabawkę do plecaka to ona juz jest przy nim i wyciąga inną ;) dla niej spacer bez zabawy to nie spacer, piłki przynosi i zostawia, ale jak w pobliżu jest inny pies to już mi nie odda :/ i nie mam jak tego poćwiczyć bo z psami z którymi się spotykam nie znają takich zasad i kradną zabawki i później już nie oddają :( i ta się wycwaniła - piłki nie odda i tyle :/ aczkolwiek ostatnio mijał nas pan z miksem bordera i też miał łapkę do rzucania piłek, ja w jedna stronę, on w drugą i psy w ogóle nie zwracały na siebie uwagi, ani na nie swoje piłeczki ;) Quote
Agnes Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Asia&Luna czekam czekam na wakacje! Suka bedzie miala do tego czasu taka kondycje ze hoho:evil_lol: Bonsai z moja to bylo inaczej, ona nie byla ani niesmiala, ani nie miala problemu z zainteresowaniem sie zabawka. Tylko ona wolala sie sama bawic, ew zabawke pociumkac, pogryzc co ostatnio sie zle skonczylo. Natomiast mialam to samo z poprzednia suka, ona nie umiala sie bawic, jednak z nia nie zdarzylam tego osiagnac... zaba14 ja zawsze chcialam psa uniwersalnego, ktory skupi sie na mnie kiedy chce, pobawi sie, ale i pobiega z innymi psami. Mniej wiecej udalo mi sie to osiagnac:lol: Nie chcialam jednak psa, ktory non stop oczekuje mojej uwagi. Nie wiem czy dobrze to okreslilam. Chcialabym z psem pobiegac na agi, pobawic sie dyskami, ale nie ciagnie mnie do psow ktore sa napalone 24h na zabawe z wlascicielem:evil_lol: Wykonczyloby mnie to:eviltong: Moja wariatka:loveu: Quote
Katerinas Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 http://img201.imageshack.us/img201/9162/dsc3731copy.jpg ooo.... a tu spójrz na jej przednią łapę (stopę) jak wygięta w górę :shock: Quote
Katerinas Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wszystkie zdjęcia czaderskie! :loveu: Ale to chyba najlepsze. Normalnie mnie powaliło :lol: http://img443.imageshack.us/img443/2999/dsc3675copy.jpg Dora jak piłki to tylko takie :) Najlepiej się je rzuca i najlepiej przynosi :) Quote
Katerinas Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dogomania wariuje... nie mogę edytować... przestawia posty :roll: Quote
Agnes Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Tak Katerinas, to jest ten palec najgorszy u Azy :( Przeciete totalnie sciegno. Ostatnio kulala na ta lape, ale pierwszy raz az tak. Mam nadzieje, ze po prostu duzo spacerowala. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Piłka zyje własnym zyciem... http://img210.imageshack.us/img210/9906/dsc3723copy.jpg Aza też:) Pzdr. Quote
Justa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dostałam odpowiedź od DrPets i nie mają tego co chcę :placz: A pozatym to mi smutno i rzucałam już dzisiaj 3 razy studia :placz: Quote
Agnes Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 A jakiego chcesz rogza? Nie wyglupiaj sie i nie rzucaj studiow:lol: Praca przy kasie w Tesco nie jest najlepsza opcja:evil_lol: Co sie stalo?? Quote
Katerinas Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Agnes napisał(a):Tak Katerinas, to jest ten palec najgorszy u Azy :( Przeciete totalnie sciegno. Ostatnio kulala na ta lape, ale pierwszy raz az tak. Mam nadzieje, ze po prostu duzo spacerowala. kurcze.... to rzeczywiście wygląda nieciekawie :roll: Toć ten palec jest aż nienaturalnie wygięty :roll: Justa napisał(a):A pozatym to mi smutno i rzucałam już dzisiaj 3 razy studia :placz: Justa - nie daj się! Potem się żałuje, uwierz mi ... Quote
Agnes Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Katerinas napisał(a):kurcze.... to rzeczywiście wygląda nieciekawie :roll: Toć ten palec jest aż nienaturalnie wygięty :roll: on jest wygiety na zdjeciu, jak sucz biega to on po prostu lata. Przeciete jest sciegno em prostownika - Justa to fachowo nazwala nie pamietam:eviltong: - i palec jest po prostu ciagle wyprostowany Quote
Justa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Agnes napisał(a):A jakiego chcesz rogza? Nie wyglupiaj sie i nie rzucaj studiow:lol: Praca przy kasie w Tesco nie jest najlepsza opcja:evil_lol: Co sie stalo?? Niebieskiego zaciskowego "miękkie i lekkie:" Nie rzucę, przecież wiecie ;) Taki nieciekawy czas po prostu.. Dziś już lepiej i niedługo idę podbijać farmakologię :p Katerinas napisał(a): Justa - nie daj się! Potem się żałuje, uwierz mi ... Wiem wiem, kochane jesteście, że tak mnie wspieracie :loveu: Na moje mało wprawne oko to nie prostownik ino zginacz ;) Quote
Bonsai Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Trzymamy kciuki za udany podbój Justa ! A kiedy zaczyna Ci się wolne? Quote
Agnes Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Justa napisał(a):Na moje mało wprawne oko to nie prostownik ino zginacz ;) tak! pomylilam ;) Ale "Rogz" powiedzial kiedy beda mieli? Jakas dostawa etc? To nie jest przeciez wzorek, ktory zostal wycofany...Jak rozumiem rozmiar M? http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1935 ? Quote
Onomato-Peja Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Agnes napisał(a):Ale ta pilka jest z Twojego miasta ;) Ulica Kcyńska, żebym jeszcze wiedziała gdzie to ;) Quote
zaba14 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Agnes rozpieszczasz nas tymi fotami !! :) zdjęcia super :) a Aza wariatka !! :) Quote
Agnes Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Onomato-Peja napisał(a):Ulica Kcyńska, żebym jeszcze wiedziała gdzie to ;) no juz nie przeszadzaj! ;) Mapa jest od tego ;) zaba...dzieki;) Quote
Recommended Posts