Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz stracil pysk:placz: Ale dlatego kupuje pluszaki w ciucholandach za 2-3 zl i moze patroszyc ile chce:diabloti:

Ja to nie wiem kiedy to zlecialo:roll:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Koche z zoologa, ktora juz wszamala ;) A miala byc na pol dnia ;) Za duzo jej dac nie moge, bo jest po powaznej alergii, dostaje tylko sucha karme, wiec wszelkie torciki i inne pyszne przekaski odpadaja. Mam nadzieje, ze kosc nie nabroi w jej brzuchu;)

Posted

Najlepszego dla Azuli :loveu::loveu::loveu:
Zdrówka, dużo maskotek do zabicia, pysznych kostek i przyjemnych spacerków :loveu:

Hexolina też już niedługo 7 lat skończy. Jak ten czas szybko leci...

Posted

Wracamy do aportowania:multi:

[video=youtube;jCZF69atA6c]http://www.youtube.com/watch?v=jCZF69atA6c[/video]

Snieg spadl przymrozilo to znowu moze sie skupic:evil_lol: Ale w lesie jej nie spuszczam juz, 2 tyg temu bylam z nia, poooleeeciala w bok, okazalo sie, ze sarny przed chwila tedy przechodzily:roll: Balam sie strasznie, ale prawdopodobnie leciala za zapachem i go zgubila...

Posted

No proszę, jak ładnie, i to ze sporej odległości ! :)
A u nas znowu beznadzieja z aportowaniem, piszcząca piłka była wielką atrakcją przez parę dni, a potem dosłownie z dnia na dzień zero zainteresowania...Nie rozumiem swojego psa:shake:

Posted

Ja odpuscilam jej aport na prawie 2 mce, bo totalnie nie szlo. Teraz probuje od nowa. 10 rzutow, innego dnia 20 rzutow i to z reguly tak daleko albo i dalej jak na filmiku. Pilka sama tak leci ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wydaje mi się ( a może nie?), że na filmie Aza jest mocno odchudzona...

Pzdr.

to samo "uslyszalam" dzisiaj od gops:lol: Wazy ciagle tyle samo, tak wyglada odkad schudla ;)

Posted

Troszke wspomnien...malo pisalam o moim poprzednim pierwszym dlugo wyczekiwanym psie...Nie ma swojej galerii na dogo, jedyne posty z nia zwiazne dotycza choroby.
Beta, bo tak sie nazywala, byla ze schroniska ursynowskiego, nie byla ani urokliwa, ani aktywna, nie umiala sie bawic, moze nie chciala. Miala miec 3-4 lata, mogla miec jednak nawet 6. Kiedy skonczylam 18 lat dostalam zgode. Miala cudowny charakter, zuplenie inna niz Aza...Jednak dosc szybko okazalo sie, ze jest powaznie chora, byla z nami 2 lata. bardzo krotko, dla niej to moze az dwa lata, bo inaczej dalej siedzialaby w schronisku do konca.