Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Też bym chciała zobaczyć Azulę taką nakręconą, ale jeszcze możesz się zdziwić ;)
Samo zuuuo :shake:. Tak ciemno, zimno, pieseczek zmarznie i się zmęczy wędrówką... Shinę byś mogła zabrać ze sobą, bo ten zbok mnie molestuje dzisiaj za to że na pole nie poszła a mama ma ubaw z tego :mad:

Posted

[quote name='Agnes']Toc mowilas, ze tam nikogo nie widujesz:evil_lol:
Kupilam suce dry beda....ciekawa jestem czy go zaakceptuje:roll::eviltong:[/QUOTE]
Mówiłam przecie, że nasika :)

Posted

[quote name='Agnes']Toc mowilas, ze tam nikogo nie widujesz:evil_lol:
Kupilam suce dry beda....ciekawa jestem czy go zaakceptuje:roll::eviltong:[/QUOTE]
Ale w nocy różnie może być znając moje szczęście do przygód :evil_lol:
Też się zastanawiałam nad dry bedem, to fajne w dotyku jest ;). Pod spód podkłady rzucisz i będzie git, a może jak jeszcze schudnie trochę to problemy się zmniejszą :razz:

Posted

Problem w zasadzie juz sie zmniejszyl ;) Udalo mi sie zmniejszyc dawke, a do niedawna tylko ja podnosilam. Za jakis czas znowu zmniejsze, bo leku to sie niestety nie wycofa...

Posted

Jak sie spia w lozku to nic w tym dziwnego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja nie wiem czemu jak mowie do siebie to pakuje sie na moje lozko:diabloti: A wiele cwaniak ze tam sie nie wchodzi:eviltong:

Posted

Shina nie lubi na łóżku spać, chyba że chce komuś dokuczyć :evil_lol:. Hexa jak usłyszy 'na miejsce' to też się na łóżko od razu pakuje i uważa że jest u siebie :evil_lol:.
Azula ma takie niewinne oczka i jest taka spokojna że wszystko jej można wybaczyć :loveu:

Posted

Wczoraj zginela Luna, psiak ktorego poznalam w Wincu na wakacjach. Wspanialy psi towarzysz, wpatrzony w wlascielke, kochajacy pilke i wode...Byla jeszcze taka mloda:placz: