Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh...Wind? ;) stoimy na polu rozmawiamy po czym sie okazuje, ze psa nie ma:evil_lol: poszedl sobie na wycieczke:evil_lol: chociaz jak juz jest to jako tako sie slucha, ale zdecydowanie to nie to:lol: Wyrosl chlopak, ale chuuudy jak chart:lol: Jak trafie na nich z aparatem to cykne foty, ale ostatnio jak bylam to pustki;)

Czasami sucz ma zdecydowanie ochote na bieganie za pilka - to byl wlasnie taki dzien.

tak juz raczej nie robimy:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oj no bez przesady, ona sporo biega ;) Karma mniej bialkowa czy tluszczowa? Obecna ma sporo bialka i tluszczu raczej mniej niz wiecej, light'om mowie nie, ale najczesciej staram sie wybierac karmy mniej tluste, ale to nie ma za bardzo znaczenia u Azy niestety

To jeszcze kilka zdjec

Na koniec spotkanie z kolezanka, tak jakby - obie suki charakterne, juz raz jakis czas temu bylo malo nieporozumienie - moja troche prowokuje, tamta szczypie i klapie zabemia

Posted

Pola nasze jak najbardziej. Coz kaganiec co prawda jest jako tako akceptowany przez suke, ale nie moge do konca zycia skazywac ja na te kraty...tak sie nie da a i zabawy z psami sa inne. Odkad odkrylam nagrody ktore ona uwielbia to jest calkiem niezle i sie pilnuje bardziej. A i ja uwazam, jak odchodzi za daleko to ja wolam. Ryzyko dzieki temu znacznie spada, ze pojdzie w krzaki cos zjesc. Po prostu cwiczymy caly czas posluszenstwo i to mnie chyba najbardziej mobilizuje :)

Posted

Nie :) on jest mieciutki, a to ze jest troche inny niz typowy beagle - w koncu w typie ;) zaraz poszukam zdjecia calego psa

Lepszych nie moge znalezc

Posted

anetta napisał(a):
Śmieszny jest ten biglowaty, pamiętam go. Ciekawe co mu mama zrobiła. Może nadepnęła...?

On wygląda jakby miał nieco zdeformowane kk. czaszki, więc chyba od przydepnięcia nie udałoby się ich wgnieść..
A to nie stało się w życiu prenatalnym? Nie urodził się taki?

Posted

Suka czarna jest baaardzo zywotna:lol: Aza tez taka byla:placz:
I jak najbardziej sucz moja chciala ja ten teges - jak wszystkie spotykane psy:roll: (nie to nie jest dominacja:evil_lol:)

Wlasciciele mi tlumaczyli, ze matka rozciela mu brew jak byl maly, czyli ze urodzil sie caly i zdrowy. Juz dokladnie nie pamietam co mowili, bo to bylo z 2 lata temu pewnie.