Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Ni i gdzie ten ciąg dalszy??

Mialam weekend na uczelni:eviltong:

NIE przytyla NIE schudla:evil_lol:

I uciekam na lyzwy, poki jest jeszcze gdzie jezdzic:evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Akwarium/DSC_6429.jpg ale śliiiczna :loveu: i taka czerwona :loveu: one mają chyba stopnie przejrzystości, czy intensywności koloru, prawda? zawsze widziałam takie ledwo ledwo czerwone ;)

sliiiczna i jest ich caaale 15! ;)
te blado czerwone to sa tzw mieszance, dlatego ja narazie nie dokupuje nic innego, bo wszystko co mi sie podoba to sie krzyzuja z obecnymi - i tez beda mieszance, to tak jak w psach, z rodowodami i bez ;)

[quote name='Unbelievable']moje akwarium to aktualnie jeden wielki, nieokrzesany burdel :oops:

a ja ciagle czekam na fotki...

Posted

Agnes napisał(a):
sliiiczna i jest ich caaale 15! ;)
te blado czerwone to sa tzw mieszance, dlatego ja narazie nie dokupuje nic innego, bo wszystko co mi sie podoba to sie krzyzuja z obecnymi - i tez beda mieszance, to tak jak w psach, z rodowodami i bez ;)

a ja ciagle czekam na fotki...

Nie zjedzone? :diabloti:
przecież mieszańce som fajne :evil_lol:

o fotkach już pisałam na gg ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
Nie zjedzone? :diabloti:

to ma az 1,5 cm dlugosci - nie poczuje sie za wiele:evil_lol:

Unbelievable napisał(a):
przecież mieszańce som fajne :evil_lol:

nono uwazaj, stapasz po...:diabloti::evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
deer Ty zyjesz!:multi::evil_lol: wrocilas na dogo?:cool3::p

na dogo to ja zawsze bylam, konto mialam i bywalam tylko ze mialam zamknieta galerie przez moda (nie prosilam o to) i nie moglam was zaprosic na moje fotki wiec nie pisalam w waszych watkach.. dzis poprosilam o odblkowanie i sie udalo.

Posted

To byla decyzja suki ;) Ja jej nie pchalam, nie pozwalam tylko wchodzic jak bylo 10 stopni. Ona sama dopiero teraz sie zanurza, wczesniej wchodzila tylko lapy zamoczyc. Zdecydowanie wie co robi o dziwo ;)

Posted

Dzisiaj juz widocznie nie bylo tak cieplo, bo weszla do wody tylko lapy zamoczyc;) Ona dokladnie wie kiedy warto i wolno wchodzic, a kiedy nie bardzo;)

Za to Luna...jak to retriever, moglaby nie wychodzic chyba z wody bez wzgledu na temp;)

A tak generalnie to to niezla wariatka jest

Posted

Moja plywala w zeszlym roku codziennie przed 2 mce, ta woda jest o gruntownym czyszczeniu 2 lata temu. Teraz juz nie jest taka czysta i swieza, ale poki co nie jest zle. Jest tylko wielka tablica z zakazem ad plywania psow. Ale tak samo mam gdzies ten zakaz jak i zakaz wstepu bez smyczy do lasu - ja swoja suke pilnuje i wiem ze nic nie zrobi.