Unbelievable Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Agnes napisał(a):Podobno to wiesz....;) ja dzisiaj najpierw wpuscilam krewetki jedna chyba tego nie przezyla i zaraz dalam pokarm - bo sie lajzy na nie rzucily A z brzankami to faktycznie problem, dlatego ja mam spokojne ryby ;) Bierz wiec Helenki! ;) kolezanka rozdawala zolte na Ursynowie ale to chyba dla Ciebie za daleko ;) a ile kupiłaś? jak urosną i będą miały się gdzie chować będzie ok ;) no ja mam jakie mam, niewielu ludzi decyduje się na brzankarium :diabloti: ja już do Warszawy nie jeżdżę, więc zupełnie mi nie pasuje ;) planuję jakieś roślinne zakupy, więc jak będę w tym zoologicznym warszawskim to zanabędę i Helenki ;) Quote
Agnes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Tym fajnym warszawskim zoologicznym?:cool3: musze sie tam wybrac po ryby... Krewetek mam 15 (albo 14:eviltong:) sa malutkie i to mnie martwi, ale moze da rade;) Quote
Unbelievable Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Agnes napisał(a):Tym fajnym warszawskim zoologicznym?:cool3: musze sie tam wybrac po ryby... Krewetek mam 15 (albo 14:eviltong:) sa malutkie i to mnie martwi, ale moze da rade;) tak, nigdy nie pamiętam jak się nazywa :evil_lol: jakie ryby? trzymam kciuki za krewetki :razz: Quote
Agnes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Diskus?:evil_lol: Chce stado razborek klinowych i ew kirysy dokupic Quote
anetta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Rozumiem że jak podrosną to wylądują na talerzu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahah, kogoś mi przypomina ale nie wiem kogo :evil_lol: http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/ZOO/DSC_3110.jpg :roflt: Quote
Agnes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 One beda mialy max 3 cm nawet nie wiem czy by sie cos poczulo:evil_lol: Obecnie maja ok 1 cm :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Rzeczywiście wyszło super! http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/IMG_2632-czb.jpg Pzdr. Quote
Justa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Co do nowej Azowej obróżki, róż lepszy ! Quote
Agnes Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Pewnie ze lepszy ale czarna byla potrzebna na bloto na las, na tarzanie sie w lisciach - roz po takim spacerze do prania i szlag by go trafil, a ja chcialam wreszcie klasyczna czarna obroze ;) na ktorej nie bedzie widac brudu za szybko :P Quote
Agnes Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Wrzucam foty Azowe i po malu bede sie zbierac - wyyyyjeeeezdzam:multi: Azowa oczywista rzecz zostaje, bo jade do kolezanki do jej koni ehhh a tam moja suka sie nie sprawdza:shake: Bedziemy robic zdjecia, min stylizowane - sa plany, sa pomysly, mam tylko nadzieje, ze uda sie je zrealizowac. Bede codziennie jezdzic, konikowac zyc nie umierac:loveu: Quote
moon_light Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 wyjezdzajac takie smutne zdjecia azy wstawilas, ze az mi sie jej szkoda zrobilo :) . Bidunia sama samiuteńka została :( Quote
Obama Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Świetne zdjęcia,magnetyzujące spojrzenie.:) Quote
Agnes Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 moon_light ona to sie pewnie cieszy, ze wreszcie pojechalam i dalam jej spokoj:evil_lol: Lapeno dziekuje;) anetta doczekalas sie:multi::eviltong: Mam zdjecia...niestety pogoda robic male psikusa, bo jak wychodzi slonce to na krotko i niekoniecznie wtedy jezdzimy, dzisiaj puscilysmy konie, zebym mogla troche pofocic, ale bylo cieeemno:shake: Zrobimy powtorke jesli jeszcze slonce wyjdzie:evil_lol: A ja...przytulam sie do kotow, jezdze, robie zdjecia...zyc nie umierac:cool3::lol: ja...jak przyjechalam to jeszcze bylo troche sniegu, dzisiaj juz praktycznie nic nie ma - ale przynajmniej jezdzic sie da Kolezanka ma nowego konia, na ktorym wygladam jak mala kulka:lol: Quote
Agnes Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Kolejnych zdjec kilka (nie mam pojecia jak z kolorami, bo tu mam monitor starszej generacji i brak PSa wiec niewiele widze) Quote
Agnes Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='Marysia_i_gończy']Świetne zdjęcia! :) :) :) dziekuje:oops: zdjec robie sporo, ale tu net chodzi tak wolno ze ciezko cos wgrywac, nie mowiac juz o wchodzeniu do Waszych galerii:oops: nadrobie po powrocie A poki co jedno...nocne - "Dom nad rozlewiskiem" No i jeszcze jedno ktore bardzo lubie - moja kolezanka u ktorej jestem z jej podopiecznymi wlasnymi Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ładne ujęcie! http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Pionki%202010/DSC_5517.jpg pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ładne ujęcie! http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Pionki%202010/DSC_5517.jpg pzdr. Quote
Agnes Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Wrocilam, ogarnelam sie troche to moge wrzucic kilka kolejnych zdjec;) Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ale masz super!!!!! zaryzykuję że znowu nie zauwazysz pytania, ale co mi tam :lol: pisałaś kiedyś, ze masz problem w aparacie z pomiarem światła i ktoś podpowiedział Ci jak go rozwiązać - możesz się podzielic? bo ja też mam d70s i chyba ten sam problem :/ Quote
anetta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Piękne :loveu::loveu: Ten gniady :loveu: Do takiego kota to aż chce się przytulać :diabloti: http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Pionki%202010/DSC_3973.jpg Quote
Agnes Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 waszka juz nie przesadzaj:eviltong::eviltong::eviltong: ale ale...czy aby na pewno to ja o tym pisalam? hmmm nie pamietam:roll: anetta - akurat kot ktorego dalas w linku jest typowym kocurem do niego srednio sie chce przytulac - lazi calymi dniami leje sie z innymi:eviltong: on jeszcze jajeczny jest:eviltong: ale ten drugi czarny - genialny a gniady...ech gniady jest cudny - taki maly ekhm duzy:eviltong: wariat, ma 7 lat a zachowuje sie jak 4latek, dzieciaczek jeszcze;) Quote
Recommended Posts