Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnes napisał(a):
Podobno to wiesz....;) ja dzisiaj najpierw wpuscilam krewetki jedna chyba tego nie przezyla i zaraz dalam pokarm - bo sie lajzy na nie rzucily

A z brzankami to faktycznie problem, dlatego ja mam spokojne ryby ;)

Bierz wiec Helenki! ;) kolezanka rozdawala zolte na Ursynowie ale to chyba dla Ciebie za daleko ;)

a ile kupiłaś? jak urosną i będą miały się gdzie chować będzie ok ;)

no ja mam jakie mam, niewielu ludzi decyduje się na brzankarium :diabloti:

ja już do Warszawy nie jeżdżę, więc zupełnie mi nie pasuje ;) planuję jakieś roślinne zakupy, więc jak będę w tym zoologicznym warszawskim to zanabędę i Helenki ;)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tym fajnym warszawskim zoologicznym?:cool3: musze sie tam wybrac po ryby...

Krewetek mam 15 (albo 14:eviltong:) sa malutkie i to mnie martwi, ale moze da rade;)

Posted

Agnes napisał(a):
Tym fajnym warszawskim zoologicznym?:cool3: musze sie tam wybrac po ryby...

Krewetek mam 15 (albo 14:eviltong:) sa malutkie i to mnie martwi, ale moze da rade;)

tak, nigdy nie pamiętam jak się nazywa :evil_lol: jakie ryby?

trzymam kciuki za krewetki :razz:

Posted

Pewnie ze lepszy ale czarna byla potrzebna na bloto na las, na tarzanie sie w lisciach - roz po takim spacerze do prania i szlag by go trafil, a ja chcialam wreszcie klasyczna czarna obroze ;) na ktorej nie bedzie widac brudu za szybko :P

Posted

Wrzucam foty Azowe i po malu bede sie zbierac - wyyyyjeeeezdzam:multi: Azowa oczywista rzecz zostaje, bo jade do kolezanki do jej koni ehhh a tam moja suka sie nie sprawdza:shake:
Bedziemy robic zdjecia, min stylizowane - sa plany, sa pomysly, mam tylko nadzieje, ze uda sie je zrealizowac. Bede codziennie jezdzic, konikowac zyc nie umierac:loveu:

Posted

moon_light ona to sie pewnie cieszy, ze wreszcie pojechalam i dalam jej spokoj:evil_lol:
Lapeno dziekuje;)
anetta doczekalas sie:multi::eviltong:

Mam zdjecia...niestety pogoda robic male psikusa, bo jak wychodzi slonce to na krotko i niekoniecznie wtedy jezdzimy, dzisiaj puscilysmy konie, zebym mogla troche pofocic, ale bylo cieeemno:shake: Zrobimy powtorke jesli jeszcze slonce wyjdzie:evil_lol:
A ja...przytulam sie do kotow, jezdze, robie zdjecia...zyc nie umierac:cool3::lol:

ja...jak przyjechalam to jeszcze bylo troche sniegu, dzisiaj juz praktycznie nic nie ma - ale przynajmniej jezdzic sie da

Kolezanka ma nowego konia, na ktorym wygladam jak mala kulka:lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Świetne zdjęcia! :) :) :)

dziekuje:oops: zdjec robie sporo, ale tu net chodzi tak wolno ze ciezko cos wgrywac, nie mowiac juz o wchodzeniu do Waszych galerii:oops: nadrobie po powrocie

A poki co jedno...nocne - "Dom nad rozlewiskiem"

No i jeszcze jedno ktore bardzo lubie - moja kolezanka u ktorej jestem z jej podopiecznymi wlasnymi

Posted

ale masz super!!!!!

zaryzykuję że znowu nie zauwazysz pytania, ale co mi tam :lol: pisałaś kiedyś, ze masz problem w aparacie z pomiarem światła i ktoś podpowiedział Ci jak go rozwiązać - możesz się podzielic? bo ja też mam d70s i chyba ten sam problem :/

Posted

waszka juz nie przesadzaj:eviltong::eviltong::eviltong: ale ale...czy aby na pewno to ja o tym pisalam? hmmm nie pamietam:roll:

anetta - akurat kot ktorego dalas w linku jest typowym kocurem do niego srednio sie chce przytulac - lazi calymi dniami leje sie z innymi:eviltong: on jeszcze jajeczny jest:eviltong: ale ten drugi czarny - genialny

a gniady...ech gniady jest cudny - taki maly ekhm duzy:eviltong: wariat, ma 7 lat a zachowuje sie jak 4latek, dzieciaczek jeszcze;)