Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekujemy raz jeszcze za zyczenia:loveu:

fotek fotek fotek nie ma bo...albo nie bylo pogody albo ja spedzalam cale dnie nad tym co mi przeszkadzalo w robieniu zdjec:evil_lol: mam nadzieje mimo to cos cyknac, bo znowu nie bedzie zimowych zdjec:roll:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Juz zyczenia...?
Ja tez Wam zyczę Pogodnych Świąt i Dobrego Nowego Roku!

Pzdr.

potem jeszcze zapomne:evil_lol:

dziekujemy:multi:

GameBoy napisał(a):
czy pozostala czesc Azy jest juz w nowym roku? ;)

albo dla mnie pozno albo...ale sie pogubilam:oops::lol:

Posted

[quote name='GameBoy']kartka z zyczeniami ma "uciete" literki ostatnie a z Azy widac tylko nos
czyzbym tylko ja tak to widziala? ;)

ja widze normlanie
to chyba zalezy od ustawien monitora

Agnes Wesołych Świąt !

Posted

prezent najlepszy:evil_lol:

a czemu choinki nie macie??

ja wiem ze to nie Azowe, ale takie zdjecia ciesza mnie bardzo wiec poki co musza takie "Wam" wystarczyc:evil_lol:

ryby strasznie ciezko sie fotografuje - male to to i szybkie a swiatlo w akwarium mocne (kiedy naokolo jest ciemno)

ale juz moge i takie zdjecia robic:evil_lol:

na Azowa tez przyjdzie czas:eviltong:

Posted

bardzo ładne te zdjęcie :cool3:
bo sobie pomyślałam, że rozbieranie choinki przypadnie na płaczącego Jaśka milion pieluch i moje chaotyczne ruchy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
także w tym roku mam lampkę emitującą fajne światło i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
bo sobie pomyślałam, że rozbieranie choinki przypadnie na płaczącego Jaśka milion pieluch i moje chaotyczne ruchy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
także w tym roku mam lampkę emitującą fajne światło i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

az polecialam do ciebie zobaczyc czy jestes jeszcze w calosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz teraz bede sledzic watek:roll::oops::eviltong:

Posted

Agnes napisał(a):
az polecialam do ciebie zobaczyc czy jestes jeszcze w calosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz teraz bede sledzic watek:roll::oops::eviltong:

hahahahha juz teraz to masz z górki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

A ja z kolei kupiłam na bazarku taką nieduża choineczkę zrobioną z orzechów włoskich pomalowanych na złoto. Ślicznie to wygląda. Zamówiłam aż 2 takie cuda:)

Pzdr.

Posted

Agnes napisał(a):
i kto mowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak sie robi "diabelka"? zeby nie wchodzic do opcji zaawansowanych:eviltong:

ha ha
pewnie wpisujesz :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
A ja z kolei kupiłam na bazarku taką nieduża choineczkę zrobioną z orzechów włoskich pomalowanych na złoto. Ślicznie to wygląda. Zamówiłam aż 2 takie cuda:)

Pzdr.

poka poka

Posted

dbsst napisał(a):
ha ha
pewnie wpisujesz :evil_lol:

cwaniak:roll::diabloti:

dbsst napisał(a):
poka poka

poka poka:diabloti::eviltong:

Wrocilam z spaceru swiateczno-rodzinnego po naszej pieknej warszawce:diabloti: ale ku mojemu zaskoczeniu - od pl na rozdrozu do pl zamkowego jadac autobusem 503 jest sliiiiicznie:loveu::loveu::loveu: szkoda ze w busie zdjec sie nie da robic:eviltong: Ale nic straconego - po wyjsciu z niego zaczelam sie bawic:cool3: ciezko bylo, bo mi sie lapy trzesa ze statywem latac nie bede bo tlum ludzi byl...i o to efekty:
z mala pomoca psa

Posted

dbsst napisał(a):
ale ludu ale faktyczni ślicznie - może wybiorę się na spacer z TZ w niedziele w ramach odstresowania :/

warto - chociaz samochodem sie przejechac bo ze spacerem moze byc ciezko:evil_lol:

Asiaczek napisał(a):

dziekuje;) chociaz tu zadzialal PS...syrenka mooocno podswietlona a ona sama ciemna straszliwie do tego kupa ludu bo to jedyna atrakcja na placu:evil_lol: