Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
bardzo ladnie jej w tym manmacie :loveu:

tez tak uwazam:eviltong: obroza nie do zdarcia:evil_lol:

gops napisał(a):
sliczne zdjecia ;)

dziekuje:smile:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
Mmm, jakie fajne te wodne :cool3: :multi::multi:
To jakieś jeziorko, stawik?

mini stawik:lol: maly zbiornik wodny, ktory w zeszlym roku zostal odnowiony i mozna tam puszczac psa bez obaw - wczesniej syf straszny

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Wracam sobie z wyjazdu - a tu tyyyyyyyle pięknych zdjęć! :multi::loveu:

no to zrobilam niespodzianke:lol::lol::lol:

[quote name='Justa']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009-spacery/DSC_0594.jpg

ale wypłoszek :evil_lol::loveu:

to druga odslona Azowej:eviltong:

[quote name='Asiaczek']Jeeee, jaki pysio!:loveu:
http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009-spacery/DSC_0594.jpg

Pzdr.

:lol:

[quote name='anetta']Fajowo! :-D

tez tak mysle:lol:

Dzisiaj byla sesja Mumina

i Azowa

Jak nauczyc suke obrony?:diabloti: Wczoraj wieczorem miala kolejne spotkanie z suka bokserka ktora od niedawna mieszka obokw klatce - suka chodzi najczesciej bez obrozy, bez smyczy. Jak nas widzi to leci - juz najezona po drodze, poprzednio pierwsza sie rzucila na Aze, ale szybko odpusila. Wczoraj podeszla do nas od tylu, Aza odskoczyla ale z warkotem - no to znowu byla "awantura", moja zrobila to ze strachu po wczesniejszym spotkaniu. Wlasciciel twierdzi, ze bokserka chce sie pobawic...:roll: Czasami chcialabym, zeby moja sucz potrafila sobie radzic w takich sytuacjach:roll:

Posted

oj Agnes wcale bys nie chciala
a co by bylo gdyby Aza byla bardziej wojowa i by sie zlapaly ?
nie odzelila bys sama dwoch duzych walczacych suk
dobrze ze jest taka a nie inna ;)

foty swietne :loveu:

Posted

wczoraj widzialam tą sukę z muminem, podskoczyla do nas ale ze Mumin zareagowal niestety z agresja wiec ta wychamowala i uciekla :roll: nienawidze takich ludzi, ja kase laduje w szkolenie a ten sobie takie wycieczki urzadza, nastepnym razem zadzwonie na SM

Posted

GameBoy napisał(a):
wczoraj widzialam tą sukę z muminem, podskoczyla do nas ale ze Mumin zareagowal niestety z agresja wiec ta wychamowala i uciekla :roll: nienawidze takich ludzi, ja kase laduje w szkolenie a ten sobie takie wycieczki urzadza, nastepnym razem zadzwonie na SM

o czyli ona takie akcje robi do innych suk rowniez?:roll: Jakby co ja wiem gdzie on mieszka, tylko to pewnie trzeba zlapac na spacerze i wtedy dzwonic...

Posted

Agnes napisał(a):
o czyli ona takie akcje robi do innych suk rowniez?:roll: Jakby co ja wiem gdzie on mieszka, tylko to pewnie trzeba zlapac na spacerze i wtedy dzwonic...

ja sie zawsze boje konsekwencji w druga strone - ze Muma jej krzywde zrobi i bedzie oczywiscie moja wina :cool1:

dostalam juz wzor adresowki przyslali mi mailem - zatwierdzilam, mam nadzieje ze do wtorku dojdzie :cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
ja sie zawsze boje konsekwencji w druga strone - ze Muma jej krzywde zrobi i bedzie oczywiscie moja wina :cool1:

no gdyby doszlo do starcia to bokserka raczej by szans nie miala...nie wiem czy panu nie zloze jakiejs wizyty domowej...bo nie chce zeby w glowie mojej suczy sie poprzestawialo i wlaczyl tryb agresja:roll: a na spacerze do niego NIC nie dociera bo za kazdym razem grzecznie prosze, zeby zabral psa...ostatnio powiedzialam, ze bede po prostu lala jego suke smycza - tylko nie chce przy okazji ja oberwac...od bokserki:roll:

GameBoy napisał(a):
dostalam juz wzor adresowki przyslali mi mailem - zatwierdzilam, mam nadzieje ze do wtorku dojdzie :cool1:

to juz zalezy od naszej PP:loveu: ale nadzieje warto miec:evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Mumina to juz kawał baby widzę :cool3:

prawie dorosla do Azy;)

anetta napisał(a):
Jaka zabaweczka :lol:

znaleziona:p

anetta napisał(a):
Tak się zmęczyła po lataniu z wiatraczkiem?

ona dzisiaj sie zmeczyla stresem chyba - byla ala kapiel:diabloti:

wiatraczek byl...w srode;)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Agnes czy to posłanie, na którym leży Aza, jest takie grube, na jakie wygląda??

nie - na okolo poslania sa poduchy, wyzsze, to poslanie jest typu "Kanapa":

W srodku jednak mam gabke - ja, bo producent daje poduche z wypelnieniem dziwnym i teraz to jest najlepsze poslanie;) Gabka dosc gruba